Print Friendly, PDF & Email
ΤΩΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ!

Νοέμβρης, 25 2013

Το διεθνές δίκτυο της Περιεκτικής Δημοκρατίας καταγγέλλει την προ ολίγων ημερών εκ  νέου επίθεση στην κεντρική ιστοσελίδα του δικτύου της Περιεκτικής Δημοκρατίας με την «δικαιολογία» «security test», υπό μορφή «χακαρίσματος».

Η επίθεση αυτή έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς ιντερνετικών επιθέσεων στις ιστοσελίδες του δικτύου που δεν είναι καθόλου άσχετες από τον αντίστοιχο πόλεμο που δεχόμαστε από «γνωστούς» ιντερνετικούς εντολοδόχους/χαφιέδες του συστήματος που εκπροσωπούν με «αριστερό» μανδύα τα συμφέροντα της υπερεθνικής και της σιωνιστικής ελίτ.

Η τελευταία επίθεση σε ιστοσελίδα μας ήταν χαρακτηριστική ως προς τα πολιτικά της κίνητρα και δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας και αυτό διότι: 1) Η επίθεση ήταν όχι μόνο στη κεντρική σελίδα του σάιτ για τη διενέργεια «security test» – όπως ψευδώς ισχυρίστηκαν οι χάκερς – αλλά προχωρούσε βαθιά στο λειτουργικό και σε πλήθος αρχείων. 2) Χρησιμοποιήθηκε λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας με τεράστιες δυνατότητες για τους παρείσακτους, των οποίων τα ψευδώνυμά τους χρησιμοποιήθηκαν επίσης πρώτη φορά, κάτι που σπάνια γίνεται σε επιθέσεις που δεν είναι καθαρά στοχευμένες…

Έτσι μόνο μέσα στο 2013 έχουμε δεχθεί τουλάχιστον τρεις επιθέσεις σε ιστοσελίδες μας, οι οποίες έρχονται να συμπληρώσουν τη γενική επίθεση λογοκρισίας και συκοφαντίας που έχει εξαπολυθεί κατά των πολιτικών θέσεων της ΠΔ και του Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕ.Κ.Ε.Α.). Μια επίθεση που στοχεύει και στο να μπλοκάρει τις θέσεις μας προς το ευρύ κοινό[1], αλλά και στο να μας αποκόψει από το ιντερνετικό κοινό μέσω συνεχών επιθέσεων λασπολογίας και ευθέων ή έμμεσων απειλών σε μπλογκς που αναδημοσιεύουν κείμενα και ανακοινώσεις μας.

Από τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε γιατί το σύστημα και οι «αριστεροί» απολογητές του κόπτονται τόσο πολύ για την «ελευθερία» του ίντερνετ, μια «ελευθερία» που είναι χρήσιμη μέχρι το σημείο που εξυπηρετεί τις επιδιώξεις της υπερεθνικής ελίτ για την φίμωση κάθε αντισυστημικής φωνής που αντιστέκεται στην ενσωμάτωση των λαών στην Νέα Διεθνή Τάξη των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών και της κοινοβουλευτικής «Χούντας».

Οι λόγοι της διαρκούς αυτής επίθεσης – οι κατά περιόδους επιθέσεις στα σάιτ μας είναι μόνο ένα κομμάτι της όλης πολεμικής – είναι σαφώς πολιτικοί και έχουν να κάνουν με την αυξανόμενη αναγνωσιμότητα και το ενδιαφέρον του κόσμου για τις θέσεις της ΠΔ και για το ΜΕ.Κ.Ε.Α. Και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού το δίκτυο της ΠΔ είναι η πολιτική οργάνωση που προτάσσει εδώ και τώρα τη μόνη ρεαλιστική λύση για την επιταχυνόμενη εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων, την οποία δεν  ταυτίζει με την προσμονή της «επανάστασης» της εκάστοτε γκρούπας ή κόμματος που ουσιαστικά εκβιάζει το λαό ότι θα τον βγάλει από την ΕΕ/ΟΝΕ όταν αυτός θα ακολουθήσει τον «Χ» υπέρ επαναστάτη… και δεν πουλάει απατεωνίστικους αποπροσανατολισμούς περί διεξόδου της κρίσης μέσα στα πλαίσια της ΕΕ/ΟΝΕ όπως η εκφυλισμένη «αριστερά» που βολοδέρνει για να παίρνει διαβεβαιώσεις και εντολές στα ινστιτούτα και τα Think Tanks του Τζωρτζ Σόρος, του Levy και του «Brookings».

Η έξοδος από την ΕΕ/ΟΝΕ όχι μόνο μπορεί να γίνει στο άμεσο μέλλον αλλά είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για να μην καταντήσει η χώρα και τυπικό προτεκτοράτο με ξεπουλημένο όλο το πλουτοπαραγωγικό υλικό της χώρας, και με ένα λαό να μετράει καθημερινά κατασχέσεις σπιτιών και αυτοκτονίες, τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος που φέρνει εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες σε αδυναμία κάλυψης των πιο βασικών αναγκών , ενώ στο καλντερίμι της βουλής εναλλάσσονται οι κακοί και οι «καλοί» (Σύριζα) εντολοδόχοι της υπερεθνικής ελίτ.

Η πρόταση του δικτύου της ΠΔ για την σύμπτυξη ενός Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέσωση (ΜΕ.Κ.Ε.Α.) έχει διαγράψει το δικό της δρόμο μεταξύ πολιτικών οργανώσεων-πυροτεχνημάτων και οργανώσεων που φθίνουν μέσα από την υπέρ-επαναστατική ή απατεωνίστικη ρητορολογία τους. Είναι επομένως κατανοητό ότι παρόμοιες επιθέσεις θα ενταθούν κατά ενός προγράμματος μονομερούς εξόδου από την ΕΕ/ΟΝΕ για την οικονομική αυτοδυναμία της χώρας και την ένωση των λαών «από τα κάτω» εναντίον της Παγκοσμιοποίησης, από τα «αριστερά» δεκανίκια της υπερεθνικής και σιωνιστικής ελίτ. Όπως και θα επιστρατευτεί και κάθε όπλο σπίλωσης και λογοκρισίας όπως το να χαρακτηρίζεται η έξοδος από την ΕΕ/ΟΝΕ «φασισμός» και αυτοί που αγωνίζονται για την έξοδο από την νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση ως «φασίστες» και «αντισημίτες». Ένα εκβιαστικό «επιχείρημα» γνωστό εδώ και πολλές δεκαετίες για τη χρησιμοποίησή του από τον Σιωναζισμό και τα κέντρα του, το οποίο δανείστηκε και  η εκφυλισμένη «αριστερά» για να συνεχίσει το έργο της…


[1] Χαρακτηριστικό το σαμποράρισμα του βιβλίου «Η Ελλάδα ως Προτεκτοράρο της Υπερεθνικής Ελίτ» εκδ. Γόρδιος, του Τάκη Φωτόπουλου, από ολες σχεδόν τις λίστες των βιβλίων για τη κρίση (αλλά παρόλα αυτά απο στόμα σε στόμα έχει διαδοθεί ευρέως) , ή ακόμα και η στάση καναλιών και εκπομπών από τις οποίες φαίνεται να έχει «απαγορευτικό» ο Τ.Φ.,  ενώ οι «ριζοσπάστες» θιασώτες  του Σύριζα αλλά και των άλλων κομμάτων και οργανώσεων που εξαπατούν ότι η έξοδος απο το Ευρώ– άλλα όχι από την ΕΕ – θα μας έσωζε από την καταστροφή, σουλατσάρουν κατά πώς βολεύει τα αφεντικά του ευρω-δίαιτου κατεστημένου από κανάλι σε κανάλι.

http://periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-11-25/epithesi-sites-pd