Print Friendly, PDF & Email

Σχόλιο: Η γνωστή μας… «αδιάφθορη» επαγγελματίας πολιτικάντης – και διαπρεπής «επαναστάτρια» της Ουκρανίας, Τζούλια Τιμοσένκο, της οποίας καδρόνια με τη λαμπερή φωτογραφία της κράδαιναν οι… «λαϊκοί εξεγερμένοι» που στήριξαν το Πραξικόπημα της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) και της εγκάθετης αντιπολίτευσης της, δεν μασάει τα λόγια της — όταν τουλάχιστον μιλάει με τους κολλητούς της Ουκρανούς πραξικοπηματίες στο τηλέφωνο…

Στην παρακάτω διαρροή που είδε το φως της δημοσιότητας, η Τιμοσένκο χωρίς ιδιαίτερες αναστολές, μιλάει ουσιαστικά για την ανάγκη… εθνοκάθαρσης (αν όχι γενοκτονίας!) εναντίον σύσσωμου του Ρωσικού πληθυσμού (!). Η ίδια σήμερα προετοιμάζεται ούτως ή άλλως από την Υ/Ε να ξανα-ανέβει, «αναβαπτισμένη» στην εξουσία της Ουκρανίας με τους χουντικούς που την έβγαλαν «από της φυλακής τα σίδερα», δίπλα της.

Έτσι η γυναίκα που ανέβηκε στο πρωθυπουργικό αξίωμα μετά από την πετυχημένη πορτοκαλί «επανάσταση» στην Ουκρανία του 2004, πριν μπει το 2012 στη φυλακή από το καθεστώς Γιανούκοβιτς επειδή καταχράστηκε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια εις βάρος του δημοσίου [πέρα βέβαια από αυτά που… καταχράστηκε από τις δυτικές ΜΚΟ και κυβερνήσεις κλπ. που …δεν μετράνε!], σήμερα προετοιμάζεται από την Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) να γίνει η νέα επικεφαλής της Ουκρανίας.

Επειδή είμαστε… άνθρωποι και εμείς, «καταλαβαίνουμε» την οργή της Τιμοσένκο απέναντι σε κάτι που προφανώς πρώτη φορά αντίκρυσε στη ζωή της: Ότι κάποιοι λαοί, όπως ο λαός της Κριμαίας και ο Ρωσικός λαός, όταν θελήσουν, μπορούν να αυτό-προσδιορίζονται, και να ορίσουν τελικά όχι μόνο τις τύχες τους, αλλά και να δώσουν το παράδειγμα για αντίσταση πολλών-πολλών άλλων λαών ανά την οικουμένη…

Θαυμάστε…

ΠΗΓΗ: Time to grab guns and kill damn Russians – Tymoshenko in leaked tape — RT News

«Είναι καιρός να πιάσουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε τους καταραμένους Ρώσους» –  Λέει η Τιμοσένκο σε τηλεφωνική συνομιλία που διέρευσε.

«Οι Ουκρανοί πρέπει να πάρουν τα όπλα ενάντια στου Ρώσους έτσι ώστε να μην μείνει ούτε καμένη γη εκεί όπου βρίσκεται η Ρωσία»  Πρόκειται για ένα μόνο παράδειγμα του βιτριολικού τηλεφωνήματος της πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Τζούλια Τιμοσένκο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η Τιμοσένκο επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της συνομιλίας στο Twitter, ενώ ισχυρίστηκε ότι το κομμάτι όπου ακούστηκε να καλεί για πυρηνική σφαγή των 8 εκατομμυρίων Ρώσων που παραμένουν στην ουκρανική επικράτεια ήταν επεξεργασμένο.

Έγραψε στο Twitter: «Η συνομιλία έλαβε χώρα, αλλά το κομμάτι για τους 8 εκατομμύρια Ρώσους της Ουκρανίας είναι επεξεργασμένο. Στην πραγματικότητα, είπα ότι οι Ρώσοι της Ουκρανίας είναι Ουκρανοί. Γεια σου FSB :)  Συγγνώμη για την προσβλητική γλώσσα.»

Η πρώην Πρόεδρος δεν διασαφήνισε [όμως] ποιους ακριβώς θέλει να πλήξει με πυρηνικά.

Η τηλεφωνική συνομιλία με τον Nestor Shufrych, πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, «ανέβηκε» στο YouΤube τη Δευτέρα, από τον χρήστη Sergiy Verchirko.

Το γραφείο τύπου του Shufrych αντέκρουσε εντελώς την Τιμοσένκο, κατηγορώντας τη συνομιλία ως ψεύτικη. Το δελτίο τύπου είχε ως εξής «Η συζήτηση δεν έλαβε χώρα,» σύμφωνα με το korrespondent.net.

Το υποκλεμμένο τηλεφώνημα έλαβε χώρα στις 18 Μαρτίου, ώρες μετά την υπογραφή στο Κρεμλίνο της συνθήκης προσχώρησης της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης [στη Ρωσία]. .

Ενώ ο Shufrych ήταν «απλά σοκαρισμένος», η Τιμοσένκο ήταν εξοργισμένη από τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της Κριμαίας.

«Είναι πραγματικά πέρα κάθε ορίου. Είναι καιρός να πιάσουμε τα όπλα μας και να πάμε να σκοτώσουμε αυτούς τους καταραμένους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους,» είπε η Τιμοσένκο.

Η πρώην Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι αν ήταν υπεύθυνη «δεν θα υπήρχε τότε καμία γαμημένη περίπτωση να πάρουν την Κριμαία». Ο Shufrych με ευθυκρισία ανέφερε ότι «δεν υπήρχε καμία δυνατή πιθανότητα» η Ουκρανία  να κρατήσει την Κριμαία.

Αλλά η Τιμοσένκο, η οποία σκοπεύει να κατέβει στις προεδρικές εκλογές της Ουκρανίας, εξέφρασε αυτοπεποίθηση ότι θα έβρισκε  «έναν τρόπο να σκοτώσει αυτούς τους μαλάκες».

«Ελπίζω να καταφέρω να βάλω όλες τις διασυνδέσεις μου να εμπλακούν. Και θα χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα για τα κάνω όλον τον κόσμο να ξεσηκωθεί, ώστε να μη μείνει ούτε καμένη γη στη Ρωσία,» υποσχέθηκε.

Παρόλο που είναι αποδυναμωμένη από κήλη νωτιαίου δίσκου η πρώην Πρόεδρος τόνισε ότι είναι έτοιμη να «πιάσει ένα αυτόματο όπλο και να ρίξει σε αυτόν τον γαμιόλη στο κεφάλι».

Η Τιμοσένκο αναρριχήθηκε στην εξουσία ως μία φιγούρα «κλειδί» της φιλοευρωπαϊκής Πορτοκαλί Επανάστασης το 2004, και έγινε Πρόεδρος την περίοδο 2007-2010.

Φυλακίστηκε το 2012, υπό τον Πρόεδρο Γιανουκόβιτς, αφού βρέθηκε ένοχη για υπέρβαση εξουσίας υπογράφοντας μια συμφωνία προμήθειας και μεταφοράς φυσικού αερίου με τη Ρωσία.

Η συμφωνία λέγεται ότι κόστισε στην ουκρανική εθνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου, Naftogaz, περίπου 170 εκατομμύρια δολάρια.

Η Τιμοσένκο πέρασε ένα μέρος της εφτάχρονης ποινής της στην φυλακή πριν μεταφερθεί σε  νοσοκομείο του Χάρκοβο.

Αφέθηκε ελεύθερη αμέσως μετά το πραξικόπημα του Κιέβου που έδιωξε τον Γιανουκόβιτς.