Print Friendly, PDF & Email

Ανανέωση. 25 Αυγούστου 2014. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν τα εγκλήματα οι σιωναζί. Δεδομένου της δήλωσης του “μπιμπι” ότι θα συνεχίσουν τους βομβαρδισμούς επ’ αόριστον πρέπει να βρεθεί μια οριστική λύση στο φασιστικό πρόβλημα που λέγεται σιωνιστικό εθνοκαθαρμένο κράτος του Ισραήλ. 2.113 νεκροί και περισσότεροι από 10.660 τραυματίες στη Γάζα.  Πηγή.

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. 22 Αυγούστου 2014. Τουλάχιστον 469 παιδιά, σύμφωνα με την UNICEF, δολοφόνησαν οι σιωναζί από τότε που ξεκίνησαν τη νέα εθνοκάθαρση στην Γάζα, ενώ περισσότερα από 3.000 έχουν τραυματισθεί. Περισσότερα από 370.000 χρειάζονται άμεση ψυχολογική υποστήριξη. Ζήτω η μόνη δημοκρατία στην Μέση Ανατολή. Μετρημένες είναι οι μέρες της. Πηγή.

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. 20 Αυγούστου 2014. Αν υπήρχε κανένας αφελής να νομίζει ότι η εκεχειρία στην Γάζα θα κρατήσει για πολύ λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο δλδ τους σιωναζί. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τι νομίζετε είναι όλες αυτές οι “περίφημες” συνομιλίες για την ειρήνη εδώ και 65 χρόνια. Προπέτασμα (ισραηλινού) καπνού. Νέα επίθεση του Ισράηλ λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η εκεχειρία με θύματα 2 επικίνδυνους οπλισμένους σαν αστακούς “τρομοκράτες”. Ένα κοριτσάκι 5 χρονών και μια γυναίκα. Πηγή.

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. 12 Αυγούστου 2014. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών Παλαιστίνιων από την πρόσφατη σφαγή των Ισραηλινών στη Γάζα είναι 1.939 εκ των οποίων σύμφωνα με τον ΟΗΕ το 73% είναι πολίτες. Συμπέρασμα: Οι σιωναζί είναι πιο επικίνδυνοι και από τον ιό έμπολα που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει την ζωή σε 1.013 άτομα στη Δυτική Αφρική.

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Κυριακή 3 Αυγούστου. Σήμερα ο πιο “ηθικός” στρατός στο κόσμο της “μόνης δημοκρατίας” στη Μέση Ανατολή βομβάρδισε και άλλο σχολείο του ΟΗΕ στη Rafah το οποίο λειτουργούσε ως καταφύγιο για Παλαιστίνιους των οποίων τις προηγούμενες είχα βομβαρδίσει τα σπίτια. Απολογισμός τουλάχιστον 10 νεκροί και 35 τραυματίες.

Ανανέσωση. Σάββατο 2 Αυγούστου. Περισσότεροι από 100 νεκροί στη Γάζα εκ των οποίων οι 35 στη Rafah.

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Τετάρτη 30.07.2014 : Ο τραγικός απολογισμός μέχρι σήμερα είναι 1.262 νεκροί (όλοι άμαχοι) και τουλάχιστον 7.000 τρυαματίες. Μεταξύ των μη στρατιωτικών στόχων (δεν υπάρχει στρατιωτικός στόχος ούτε για δείγμα, οι σιωναζί βομβαρδίζουν ΜΟΝΟ σπίτια, σχολεία, τζαμιά, ακόμα και υποδομές του ΟΗΕ) σήμερα βομβάρδισαν σχολείο του ΟΗΕ σε καταυλισμό σκοτώνοντας 20 παλαιστίνιους. Το  σιωναζιστικό προτζεκτ της μαζικής εθνοκάθαρσης που ξεκίνησε το 1948 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

gaza1

israeli flag burned

______________________________________________________________

Ανανέωση. Κυριακή 27.07.2014 : Το ολοκαύτωμα στη Γάζα συνεχίζεται. Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 1.100. Εκτός από γυναίκες και παιδιά (γενικά αμάχους παλαιστίνιους) οι σιω-ναζί βομβαρδίζουν σχολεία, νοσοκομεία, ακόμα και κτίρια του ΟΗΕ δολοφονώντας και το προσωπικό του. Οι σιω-ναζί προκειμένου να ολοκληρώσουν το μεσσιανικό ρατσιστικό κράτος μόνο για εβραίους έχουν αποφασίσει να δολοφονήσουν όλο τον πληθυσμό στην Γάζα επαναδιατυπώνοντας στην πορεία τις έννοιες “φασισμός στον 21ο αίωνα”, “γενοκτονία”, “ολοκαύτωμα”, “ρατσισμός”, “εγκλήματα πολέμου”. 

Αυτά είναι τα θερμοκήπια καινοτομίας του Ισραήλ που το ΠΟΤΑΜΙ του τηλεαστέρα Θεοδωράκη θα εφαρμόσει και στην Ελλάδα. Τέτοιο ξέπλυμα του ρατσιστικού μορφώματος που λέγεται σιωνιστικό Ισραήλ δεν έχει γίνει ποτέ και πουθενά. Πουθενά και κανένας στον κόσμο δεν αναφέρεται στο Ισράηλ για τα θερμοκήπια καινοτομίας, παρά μόνο για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχει διαπράξει. Έπρεπε να φτάσει η Ελλάδα στο σημερινό χάλι για να εμφανιστούν από το “πουθενά” με την άμεριστη στήριξη του πολιτικού, οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου οι απατεώνες, του Ποταμιού να ξεπλύνουν το Ισραήλ με αυτό τον τρόπο. Στείλτε τους από εκεί που ήρθανε πριν είναι πολύ αργά.

Εντωμεταξύ ο αρχηγίσκος του νεο-πασοκικού μορφώματος που παριστάνει την ριζοσπαστική Αριστερά ενώ είναι τρόφιμοι των ιδρυμάτων του Σορος τα οποία η ηγετική κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται στην Αμερική σε σταθερή βάση (προφανώς για να πάρει οδηγίες χρήσης) ενώ είχε και συνομιλία με τον εγκληματία πολέμου  Πέρες το 2012 πίσω από κλειστές πόρτες, φόρεσε την παλαιστινιακή μαντήλα και βγήκε στον δρόμο δήθεν για συμπαράσταση του Παλαιστινιακού λαού χαρακτηρίζωντας την ωμή σφαγή “πόλεμο” !!! και δηλώνοντας : «βιώσιμη, δίκαιη και ειρηνική λύση, με τη δημιουργία ενός βιώσιμου παλαιστινιακού κράτους, στα όρια του 1967, όπως προβλέπουν και οι αποφάσεις του ΟΗΕ». Τσίπρα και το κακό συναπάντημα δεν υπάρχουν σύνορα του 1967. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ !!!! Είστε φιλο-σιωνιστική ελεγχόμενη αντιπολίτευση και ξεφτιλισμένοι πολικάντηδες του πιο αισχρού πασοκικού είδους.

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Τρίτη 22.07.2014 : Συνεχίζεται η «ανθρωπιστική» δράση των σιω-ναζί στην Γάζα. Ο αριθμός των θυμάτων έχει φτάσει στους 600. Όπως ήταν αναμενόμενο βάση της προϊστορίας τους οι σιω-ναζί ξεπέρασαν σε δύο εβδομάδες τους Ουκρανούς ναζί συναδέλφους τους. Η τακτική είναι η ίδια. Βομβαρδισμός αμάχων, σχολείων, νοσοκομείων και ποδοσφαιρικών γηπέδων. Απλά λόγω καλύτερης δολοφονικής τεχνολογίας που λαμβάνουν δωρεάν όλα αυτά τα χρόνια από τους αμερικάνους οι σιω-ναζί είναι πιο αποτελεσματικοί.

Πηγή: ​“600 deaths in Israeli Gaza op: Military hits mosques, stadium, homes, hospital,” RT (22.07.2014)

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Δευτέρα 21.07.2014 : 87 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν τουλάχιστον την Κυριακή, σύμφωνα με το Παλαιστινιακό υπουργείο υγείας, όταν oι σιωνιστές δολοφόνοι του Ισραήλ βομβάρδισαν την περιοχή Shejaia στα βορειοανατολικά της Γάζας. Οι απώλειες είναι οι βαρύτερες από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε την επίθεσή στην περιοχή της Παλαιστίνης στις 8 του Ιούλη.

Ο Harry Fear, συνεργάτης του RT που βρίσκεται στη Γάζα συνόψισε το τι έγινε το απόγευμα. «Για περίπου μια ώρα αυτό το απόγευμα, το Ισραήλ έριχνε τα πυρά του στη γειτονιά Shejaia στην ανατολική Γάζα. Μόλις πριν από λίγα λεπτά, το Ισραήλ συνέχιζε να πυροβολεί στη γειτονιά, που σφυροκοπήθηκε βαριά το πρωί και χθες τη νύχτα,» είπε.

Ο παλαιστίνιος Πρόεδρος Μαχμούτ Αμπάς καλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να καλέσει έκτακτη συνεδρίαση για την «σφαγή στη Shujaiyeh».

Εν τω μεταξύ, ο γενικός διευθυντής του υπουργείου υγείας στη Γάζα, Medhat Abbas, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ότι υπάρχουν «τουλάχιστον 60 νεκροί στην Shejaia και εκατοντάδες τραυματίες,» και πρόσθεσε, «δεν έχω το ακριβές νούμερο τώρα επειδή δεν υπάρχει ηλεκτρικό, δεν υπάρχει τίποτα,» μεταδίδει το mondoweiss.net

Ο σιωνιστής αρχι-εγκληματίας Νετανιάχου, πρωτοπόρος στην εθνοκάθαρση ενός ολόκληρου λαού σημειώνει ότι: «Προσπαθούμε να στοχεύουμε στρατιωτικούς στόχους αλλά δυστυχώς υπάρχουν απώλειες πολιτών για τις οποίες μετανιώνουμε και δεν τις επιδιώκουμε». Τα παραπάνω ειπώθηκαν αμέσως μετά από μια ισραηλινή επίθεση σε μια γειτονιά της Γάζας που σκότωσε 89 Παλαιστίνιους, σύμφωνα με το Παλαιστινιακό υπουργείο υγείας!

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συνέχισε στην ίδια ρητορική ξεπλένοντας τα εγκλήματα των σιωναζί λέγοντας: «Έχετε το δικαίωμα να εισβάλλετε και να καταστρέφεται αυτά τα τούνελ», είπε ο Κέρρι στο Fox News. «Το υποστηρίζουμε πλήρως αυτό. Και υποστηρίζουμε το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζει τον εαυτό του από τους πυραύλους που συνεχίζουν να εκτοξεύονται.» Δεδομένου ότι το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική έχει τεράστια δύναμη και κάνει καλά τη δουλειά του, τα λεγόμενα του Κέρρι ήταν αναμενόμενα.

Ο απολογισμός των νεκρών της ισραηλινής τρομοκρατικής επιχείρησης έχει ξεπεράσει τους 400 με το νούμερο αυτό να αναμένεται να αυξηθεί σύντομα.

Πηγή: http://rt.com/news/173708-israel-gaza-ground-operation/

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Σάββατο 19.07.2014 : Μετά την στημένα αποτυχημένη προσπάθεια κατάπαυσης του πυρός από την Αίγυπτο οι Σιωνιστές του μεγαλύτερου κράτους-τρομοκράτη αποφάσισαν ότι το επόμενο βήμα τους για τη γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού είναι μια χερσαία επίθεση. Και ήταν στημένα αποτυχημένη η πρόταση της Αιγύπτου καθώς δεν ελάμβανε υπόψη ούτε στο ελάχιστο τις επιδιώξεις των Παλαιστίνιων παρά ήταν “κομμένη και ραμμένη” στα σχέδια του Ισραήλ. Το ίδιο άλλωστε συμβάνει εδώ και 60 χρόνια με τις ψευτοπροσπάθειες Ισραήλ, Αμερικάνων και συμμάχων τους στην “διεθνή κοινότητα” όσον αφορά τα “ειρηνευτικά” σχέδια για το Παλαιστινιακό αλλά και παντού όπου έχει βάλει “μπότα” η Υπερεθνική Ελίτ. Προσφέρονται πάντοτε συμφωνίες που κανένας αξιοπρεπής και ανεξάρτητος λαός δεν μπορεί να αποδεχτεί καθώς είναι προτάσεις επισημοποίησης της δράσης των κατακτητών.

Την Πέμπτη το βράδυ το γραφείο του Ισραηλινού Προέδρου Μπέντζαμιν Νετανιάχου έδωσε την ακόλουθη δήλωση : «Ο Πρόεδρος και το υπουργείο άμυνας διέταξαν τις IDF (=Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις) να ξεκινήσουν χερσαία επιχείρηση απόψε (Πέμπτη) ώστε να χτυπήσουν τα τούνελ των τρομοκρατών».

Ενώ ο ισραηλινός στρατός διαβεβαίωνε ότι στόχοι του αποτελούν αποκλειστικά και μόνο οι παλαιστίνιοι αντάρτες της Χαμάς και η υποδομή τους, το νοσοκομείο αποκατάστασης στο Al-Wafa χτυπήθηκε από ισραηλινή επίθεση, σύμφωνα με τους Γιατρούς για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με αρκετούς ανθρώπους να έχουν τραυματιστεί.

Η δημοσιογράφος του SkyNews Sherine Tadros έγραψε το ακόλουθο tweet : «Δεν υπάρχουν προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους, ούτε καταφύγια, ούτε εφαρμογή «κόκκινου κινδύνου».. είμαστε στο σκοτάδι και ο βομβαρδισμός είναι αμείλικτος #Gaza.»

Οι ισραηλινές δυνάμεις πιθανόν να κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση να τους επιτρέψει να στρατεύσουν άλλους 18.000 στρατιώτες σε περίπτωση που επεκταθεί η χερσαία επίθεση στη Γάζα. Κάτι τέτοιο θα έχει ως συνέπεια να φτάσει ο συνολικός αριθμός των στρατευμάτων στη Γάζα σε σχεδόν 60.000.

Ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 311 με τους τραυματίες να είναι περισσότεροι από 2200. Η χερσαία επίθεση του Ισραήλ έχει στερήσει τη ζωή ήδη από 69 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων 9 παιδιών.

Ο περήφανος λαός της Παλαιστίνης όμως μέσω της Χαμάς έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα: «Ζείτε στην κλεμμένη παλαιστινιακή γη, το Δικαίωμά μας να Επιστρέψουμε είναι στοιχειώδες και δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Εσείς οι Ισραηλινοί δεν ανήκετε εδώ, ποτέ δεν ανήκατε, και θα πρέπει να σκεφτείτε τις επιλογές σας αμέσως.»

Η εθνοκάθαρση που επιβάλλουν οι Σιωνιστές βρίσκει σθεναρή αντίσταση στον περήφανο λαό της Παλαιστίνης. Η ανοιχτή φυλακή στη Γάζας που έχει κατασκευάσει το κράτος του Ισραήλ με την στήριξη της Υπερεθνικής Ελίτ βρίσκει απάντηση στους πυραύλους της Χαμάς και ο Παλαιστινιακός λαός πληρώνει με εκατοντάδες αθώα θύματα την αντίσταση του στους σιω-ναζί του Ισραήλ.

Πηγή : Israel launches ground incursion in Gaza Strip LIVE UPDATES

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Η φρικτή πραγματικότητα στη Λωρίδα της Γάζας αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο:

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Τετάρτη 16.07.2014. Συνεχίζεται για 9 μέρα η τρομοκρατική επιχείρηση των σιω-ναζί εναντίον της Γάζα. Το σύνολο των νεκρών αμάχων (όλοι οι νεκροί είναι άμαχοι δεδομένου ότι δεν διεξάγεται πόλεμος αλλά εθνοκάθαρση από αέρα με όπλα τελευταίας τεχνολογίας που πληρώνουν οι αμερικάνοι φορολογούμενοι) έχει φτάσει στους 220. Ένας στους πέντε νεκρούς είναι παιδί. Σήμερα οι σιω-ναζί υπάνθρωποι σκότωσαν 4 παιδάκια που έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία. Σας θυμίζουμε ότι οι σιω-ναζί κατέχουν τη ΒΟΜΒΑ ! Επομένως να μην είστε καθόλου σίγουροι ότι έχουμε δει όλα τα ανθρωπιστικά και λοιπά επιτεύγματα τους.

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Κυριακή 13.07.2014. Συνεχίζεται για 6η μέρα η τρομοκρατική επιχείρηση των σιω-ναζι του κράτους τρομοκράτη Ισραήλ με την κωδική ονομασία “θα αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο ποιοι είναι οι πραγματικοί ΝΑΖΙ του 21ου αιώνα”.   165 νεκροί και περισσότεροι από 1.100 τραυματίες. 

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Σάββατο 12.07.2014. Πέμπτη μέρα βομβαρδισμού αμάχων από τους σιω-ναζί. 120 νεκροί μεταξύ αυτών 24 παιδιά. Εντωμεταξύ οι Ισραηλινοί απόδεικνύοντας ότι όντως είναι ο εκλεκτός λαός έχουν στήσει πάρτυ με ποπ-κορν και παρακολοθούν τις συνεχιζόμενες σφαγές …χειροκροτώντας τον … «γενναίο» ισραηλινό στρατό να δολοφονεί με ασφάλεια από απόσταση.

israel-gaza-photo-twitter.si

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

 ______________________________________________________________

Ανανέωση. Παρασκευή 11.07.2014. Οι κτηνωδίες των σιωναζί συνεχίζονται. Σε τρεις μέρες έχουν σκοτώσει 90 αμάχους μεταξύ αυτών τουλάχιστον 18 παιδιά και 500 τραυματίες. Οι Ουκρανοί ναζί χρειάστηκαν μερικούς μήνες για την δολοφονία 478 πολιτών στην Ανατολική Ουκρανία. Όπως είναι φανερό και δεδομένουν της αγριότητας των σιωναζί καθώς και της μεγάλης εμπειρίας τους σε αντίστοιχες σφαγές, σε λίγες μέρες θα έχουν ξεπεράσει τους ουκρανούς συναδέλφους τους. Φυσικά όλες οι δολοφονίες (τόσο στην Ουκανία όσο και στην Γάζα) γίνονται από αέρος με οπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με τα λεφτά των δυτικών και αμερικάνων φορολογούμενων αντίστοιχα. Οι σιωναζί δεν έχουν διεξάγει ποτέ πόλεμο ενάντια σε ισοδύναμο στρατό και πολύ περισσότερο μάχες σώμα με σώμα δεδομένου ότι είναι γνωστοί θρασύδειλοι. Διεξάγουν μόνο σφαγές αμάχων από απόσταση γι’αυτό άλλωστε σύμφωνα με το Gilad Atzom η κατάταξη στον ισραηλινό στρατό ένας πολύ ασφαλής τρόπος για τα εβραιόπουλα της διασποράς να κάνουν την aliyah τους. Γενικά είναι ευρέως γνωστό ότι οι σιωναζί είναι πολύ αποτελεσματικοί και γρήγοροι στις δολοφονίες αμάχων και ειδικά παιδιών. Μόνο στο ….περπάτημα είναι κάπως αργοί, αφού χρειάστηκαν 2.000 χρόνια περπατήματος σύμφωνα με την … σιωνιστική μυθολογία μέχρι να εγκατασταθούν στην κλεμμένη γη των παλαιστινίων που και αυτή τους την έκαναν δώρο οι Βρετανοί αποικιοκράτες. Και όλα αυτά παρόλο που ο Εβραίος Μεσσίας δεν ήρθε ακόμα στην γη άρα είναι και βλασφημοι σύμφωνα με τις γραφές τους.

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 (15:00). Οι σιωναζί συνεχίζουν τα ναζιστικού τύπου ομαδικά αντίποινα εναντίον αμάχων στην Γάζα. Κάτι έμαθαν από τους ορίτζιναλ ναζί αλλά το λάθος μάθημα. 81 νεκροί μεταξύ αυτών τουλάχιστον 18 παιδιά. Πηγή: Gaza death toll hits 81 as third day of Israel’s offensive continues, RT (10.07.2014, 10:34).

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Μόλις μεταφερθήκαμε στον Παράδεισο. Στην κατεστραμένη στέγη αυτού του σπιτιού αναγράφεται, «Μας συγχωρείτε, οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού δεν μπορούν να φιλοξενήσουν κανένα επισκέπτη πια, μόλις μετακομίσαμε στον παράδεισο» ….. Αυτό το σπίτι καταστράφηκε χθες από μια τρομοκρατική αεροπορική επιδρομή της σιωνιστικής κατοχής, όλη η οικογένεια σκοτώθηκε (7 μέλη).  Πηγή: We’ve Just Moved To Heaven, Gilad Atzmon (09.07.2014).

moved to heaven

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

Ανανέωση. Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 (15:00). 25 νεκροί και περισσότεροι από 100 τραυματίες. Πηγή: Gaza rocket hits Jerusalem as Palestinian death toll reaches 25, RT (09.07.2014, 03:34).

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp

______________________________________________________________

10372735_819174061438612_6407664411566114455_n

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014. Οι σιωναζί της «μόνης δημοκρατικής χώρας στην Μέση Ανατολή» δηλαδή το ρατσιστικό, παράνομο «έκτρωμα» που λέγεται Ισραήλ (αφού δημιουργήθηκε με την κλοπή της γης των παλαιστινίων κατά επιταγή των ….ιουδαικών γραφών και του Γιαχβε που τους ….υποσχέθηκε την «γη της επαγγελίας» δλδ πάνω σε ανορθολογισμούς του χείριστου είδους) ξεκίνησε για πολλοστή φορά από την ιδρυση του να βομβαρδίζει με αεροπλάνα αμάχους στην λωρίδα της Γάζας δλδ το στρατόπεδο συγκέντρωσης που έχει δημιουργήσει και στο οποίο έχουν φυλακίσει τους ντόπιους παλαιστίνιους που παρέμειναν στην πατρίδα τους και δεν εκτοπίστηκαν από τους ρατσιστές σιωναζί στην διάρκεια της παλαιστινιακής εθνοκάθαρσης. Μέχρι στιγμής ο απολογισμός είναι 10 νεκροί αλλά είναι σίγουρο ότι το νούμερο θα αυξηθεί δραματικά καθώς οι σιωναζί δεν φημίζονται για τον ανθρωπισμό τους αλλά για την απαράμιλλη σκληρότητα τους και τις κτηνώδεις μεθόδους τους που αντέγραψαν με μεγάλη επιμέλεια από τους ορίτζιναλ ναζί, οι οποίοι σήμερα πλέον μπροστά τους μοιάζουν (δυστυχώς) με αθώα αγγελούδια.

anti_zionist_front_by_hashem37927-d4hsiwp