Ο ιστότοπος-“πόρταλ” αυτό είναι ενημερωτικό μέσο του Δικτύου της Περιεκτικής Δημοκρατίας. Περιλαμβάνει σχόλια επικαιρότητας, χρονογραφήματα, αναλύσεις, διαλόγους, συνεντεύξεις, ξένες δημοσιεύσεις κ.α. σε σχέση με την επιταχυνόμενη επέλαση της Νέας Διεθνούς Τάξης (ΝΔΤ) της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης και της Αντιπροσωπευτικής “Δημοκρατίας” (το πολιτικό συμπλήρωμα του συστήματος της διεθνοποιημένης Οικονομίας της Αγοράς που μετατρέπεται τάχιστα πλέον σε κοινοβουλευτική Χούντα στην κάθε ενσωματωμένη χώρα αλλά και στα πολιτικά όργανα της Υπερεθνικής Ελίτ σε υπερεθνικό επίπεδο). [βλ. και εδώ, εδώ, εδώ, εδώ]

– Εξετάζει τις εξελίξεις δημοσιεύοντας, πέρα από τις καθαρά δικές μας αναλύσεις και σχόλια, και προσεγγίσεις από διάφορες οπτικές διεθνώς που θεωρούμε ενδιαφέρουσες για την πληροφόρηση και τη διεισδυτικότητα τους, παρότι μπορεί να μην εκφράζουν αναγκαστικά τις θέσεις του δικτύου μας. Εξετάζει επίσης τις ντόπιες και διεθνείς αντιστάσεις στη ΝΔΤ και την Παγκοσμιοποίηση (που δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και πολιτική και πολιτιστική) και τον υπέρτατο νέο «Φασισμό» που εκπροσωπεί η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε), ο οποίος οδηγεί σήμερα και σε όλα σχεδόν τα υπόλοιπα δεινά της ανθρωπότητας, και ειδικά της μεγάλης της πλειονότητας.

– Εξ αυτού εκφράζει με κάθε τρόπο και την ανάγκη για την οποία παλεύουμε σήμερα, δηλαδή ενός Παλλαϊκού Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕΚΕΑ) για την Οικονομική και Πολιτική μας Αυτοδυναμία / Εθνική Κυριαρχία, σαν τη μοναδική διέξοδο από τον νέο, ολοκληρωτικότερο από ποτέ, Μεσαίωνα της Νέας Διεθνούς αυτής Τάξης, και της (σήμερα πλέον αποκτηνωμένης) Υπερεθνικής Ελίτ που τη διαχειρίζεται και επωφελείται τα μέγιστα από αυτή, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο βίας (οικονομική, στρατιωτική, πολιτική, φυσική). Και βέβαια είναι και η σιωνιστική ελίτ που παίζει επιμέρους συμπληρωματικό ρόλο στη σημερινή επέλαση της ΝΔΤ. Μόνο έτσι θα μπουν τα θεμέλια για το χτίσιμο μιας νέας Δημοκρατικής Διεθνούς Τάξης και μιας νέας κοινωνίας βασισμένης, εφόσον το αποφασίσουν οι λαοί, στην Περιεκτική Δημοκρατία. [βλ. κι εδώ, εδώ και εδώ]

Ο ιστότοπός μας τελεί υπό τη διαχείριση μιας Συντακτικής Ομάδας (ΣΟ) η οποία διορίζεται από το δίκτυο ΠΔ και είναι ανακλητή, λειτουργώντας σύμφωνα με τις αμεσοδημοκρατικές αρχές μας.

Όλα τα μέλη και φίλη του δικτύου μας συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή, τόσο με πρωτόλεια άρθρα, συνοπτικά σχόλια, μεταφράσεις αλλά και έρευνες. Στην προσπάθεια αυτή πλέον, μέσω του Μετώπου (ΜΕΚΕΑ) και της ολοένα μεγαλύτερης εξάπλωσης της παρουσίας του προτάγματος της Περιεκτικής Δημοκρατίας διεθνώς, συμμετέχουν επίσης δεκάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα αλλά και δεκάδες συναγωνιστές στο εξωτερικό.

Τα ενυπόγραφα κείμενα και σχόλια εκφράζουν τον υπογράφοντα. Τα ανυπόγραφα κείμενα και σχόλια εκφράζουν τη ΣΟ του πόρταλ. 

– Αν κρίνετε ότι μπορείτε να συνεισφέρετε στην κρισιμότερη από ποτέ αυτή πάλη μας, που είναι και η κρισιμότερη πάλη όχι μόνο του λαού μας αλλά και όλων των λαών που επειδή αντιστέκονται βρίσκονται πια φανερά κάτω από τη γενική επίθεση της Υ/Ε -από τη Ρωσία και το Ιράν, μέχρι τη Συρία, τη Βενεζουέλα αλλά και χώρες της Δύσης όπου αναπτύσσονται λαϊκά κινήματα για την Εθνική-Οικονομική Κυριαρχία (Βρετανία, Ουγγαρία, Γαλλία κ.α.),

  • στείλτε μας τα σχόλια σας, τα άρθρα σας, την ανάλυση σας, την έρευνα σας από τη σκοπιά του αγώνα για την αντι-Παγκοσμιοποίηση. Δηλαδή ενάντια στη Νέα Διεθνή Τάξη του σημερινού συστήματος, όπως εκφράζεται με τους Οργανισμούς της Υπερεθνικής Ελίτ (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΠΟΕ, διεθνή ΜΜΕ κ.λπ.) και τις κατά τόπους κοινοβουλευτικές Χούντες που στήνει, με τους πολέμους της που επίσης εξαπολύει είτε άμεσα (τύπου Ιράκ) είτε στήνει έμμεσα (τύπου Συρίας, Ρωσίας).
  • Επίσης, κείμενα “συστημικής” προσέγγισης για εξίσου και ολοένα και πιο σημαντικές παραμέτρους της ΝΔΤ (λ.χ. για την επέλαση και τη φύση της πολιτιστικής παγκοσμιοποίησης, της πολιτικής παγκοσμιοποίησης μέσω της εκκολαπτόμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης κ.λπ.).
  • Και βέβαια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η απαραίτητη κριτική στην παγκοσμιοποιητική “Αριστερά” που σήμερα περιλαμβάνει το μεγάλο μέρος της Αριστεράς στο εξωτερικό και την Ελλάδα, και βρίσκεται ουσιαστικά σε αγαστή συνεργασία με τη Νέα αυτή Τάξη.
  • Επίσης θα εκτιμηθούν άρθρα και αναλύσεις που στρέφονται ενάντια στον ρατσιστικό Σιωνισμό που, πέρα από τα εγκλήματα του στη Μ. Ανατολή, έχει διεισδύσει, μέσω της σιωνιστικής ελίτ, στην καρδιά κέντρων του συστήματος.

Τα κείμενα αυτά μπορείτε να μας τα στέλνετε στις παρακάτω διευθύνσεις email ώστε να τα εξετάσουμε προς δημοσίευση και αν μπορούν να δημοσιευτούν αυτούσια ή με δικά μας συνοδευτικά ή απαντητικά σχόλια σε μορφή διαλόγου.

  • Επίσης, αν μπορείτε να συμβάλλετε σε μεταφράσεις κ.α., που είναι πολύ χρήσιμες στον ιστότοπο μας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας : – email Περιεκτική Δημοκρατία: [email protected] – email ιστότοπου Αντιπαγκοσμιοποίηση: [email protected]

Η ΣΟ του πόρταλ

 

 

Το υλικό του site αυτού, πλην των έντυπων βιβλίων κ.α. και όπου υπάρχει Copyright, υπάγεται στο πρότυπο Creative Commons Αναφορά-Μη-Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγο Έργο 3.0 Ελλάδα.

Προγραμματίζεται, διατηρείται και ανανεώνεται από την ομάδα διαχείρισης ιστοτόπων του Δικτύου μας.