Print Friendly, PDF & Email
Από  Postbezorger
Το θεοκρατικό, ρατσιστικό και φονταμελιστικό κόμμα «Shas» το οποίο κατέχει 11 από τις 120 έδρες στην ισραηλινή βουλή (τις υπόλοιπες τις κατέχουν άλλα θεοκρατικά, ρατσιστικά και φονταμελιστικά κόμματα) «κατηγορεί» (!!!!) τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου επειδή ο γιος του έχει σχέση με μη-εβραία την νορβηγίδα Sandra Leikanger. Σύμφωνα με το Shas η προσωπική ζωή του υιου Νετανιάχου δεν είναι καθόλου προσωπική υπόθεση επειδή ο ίδιος ως πρωθυπουργός εκπροσωπεί το εβραικό έθνος. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο ο Νετανιάχου έσπευσε δια εκπροσώπου του να διαψεύσει μετά βδελυγμίας τις κατηγορίες. Αν είναι δυνατό να πειραχτεί η καθαρότητα του εβραικού έθνους.
Αν τώρα κάποιος νομίζει ότι το Shas αποτελεί κάποιου είδους «ανωμαλία» μέσα στο κατά τα άλλα δημοκρατικό ισραηλινό κοινοβούλιο δυστυχώς η πραγματικότητα τον διαψεύδει. Θα ασχοληθούμε στο μέλλον αναλυτικά με την σύνθεση της Knesset. Το λογικό ερώτημα πάντως είναι. Γιατί δεν προχωράν οι ισραηλινοί στην απαγόρευση του Shas δεδομένου του ρατσιστικού χαρακτήρα του; Ρητορική είναι η ερώτηση μην πονοκεφαλιάζεστε.
Φυσικά τα ιθαγενή ΜΜΕ που ελέγχονται από την υπερεθνική ελίτ και ειδκά η εφημερίδα το Έθνος του εργολάβου Μπόμπολα που έχει πάρει κατά αποκλειστικότητα «εργολαβία» τον υπέρ πάντων αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό αγώνα και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της όσον αφορά τον ρατσισμό,  δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται αποκλειστικά με το πουλί του Ολαντ. Δεν βρήκαν χρόνο να αφιερώσουν 2 γραμμές στο πουλί του υιου Νετανιάχου. Η είδηση είναι δική μας αποκλειστικότητα. Χαρείτε τους.