Print Friendly, PDF & Email

Από postbezorger

Όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία θα πρόσεξαν μια μεσήλικη χαρωπή κυρία να μοιράζει κουλουράκια στους διαδηλωτές. Όχι, δεν πρόκειται για ουκρανή μικροπωλήτρια που προσπαθεί να βγάλει μεροκάματο. Μιλάμε για την κυρία Victoria Nuland (Βικτώρια Νούλαντ) Υφυπουργό Εξωτερικών για ευρωπαϊκές και ευρασιατικές υποθέσεις του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ.

Η ανωτέρω κυρία, αφού μοίρασε τα (χειροποίητα ;) κουλουράκια της στους Ουκρανούς, επισκέπτεται και την χώρα μας όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα μοιράσει σοκοφρέτες και γαριδάκια σε εκλεκτά στελέχη της κοινωνίας των πολιτών.

Πληροφορίες ότι τροτσκιστής αρχηγίσκος που στον ελεύθερο χρόνο του μελετά το Ταλμούδ καθώς και ζεύγος ψαράδων που εδώ και 20 χρόνια ψαρεύει σε θολά νερά, θα παρευρεθούν στις συναντήσεις διαψεύδονται κατηγορηματικά από την έρευνα του επιτελείου αυτής εδώ της στήλης έως απολύτως ανακριβείς, αναξιόπιστες και προϊόν νοσηρών εγκεφάλων που λόγω αερο-ψεκασμών έχουν πειραχτεί και ασχολούνται με συνωμοσιολογίες.

Στην αγγλική Wikipedia υπάρχει πλήρες βιογραφικό της κυρία Νούλαντ η οποία είναι παντρεμένη με τον εν Αθήναις γεννημένο «κύριο» Robert Kagan, ο οποίος επίσης έχει πλούσιο βιογραφικό στο υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ υπό τις ευλογίες και καθοδήγηση της συζύγου του κυρίου πρωθυπουργού με του οποίου το πουλί ασχολούμασταν μερικά χρόνια πριν (όχι του Ολάντ ρε, πριν, πολύ πιο πριν). Σύμφωνα με την Wikipedia και οι δυο είναι Αμερικάνοι Εβραίοι.

Όχι, δεν είμαστε αντισημίτες. Ούτε αναφέρουμε το γεγονός για να την «πούμε» στους αριστεριστές που ισχυρίζονται ότι για όλα φταίει η κακή «αμερικάνικη» εξωτερική πολιτική. Απλά θέλουμε να τονίσουμε το μεγαλείο του εβραϊκού έθνους. Σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση (Shlomo Sand. “The Invention of the Jewish People”, σελ. 666), αγγελίες για τις συγκεκριμένες θέσεις δημοσιεύτηκαν στους New York Times και οι καλύτεροι …πήραν την δουλειά.

Επόμενος σταθμός του ταξιδιού της κυρίας Νούλαντ θα είναι το Τελ Αβίβ όπου θα απαιτήσει με επίδειξη αυτοκρατορικής πυγμής την απαγόρευση και την φυλάκιση των βουλευτών του ρατσιστικού κόμματος Shas.

 

Πηγές (μην ξεχάσετε να δείτε τις «κατηγορίες» στο κάτω μέρος των λημμάτων) : http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland  *http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kagan

Update: Η κυρία Νούλαντ, που με κουλουράκια προσπαθεί να προσαρτήσει την Ουκρανία στην νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση, σε ιδιωτική συνομιλία της με υψηλόβαθμο υπάλληλο του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ είπε την περίφημη φράση «Ποιος γαμάει την ΕΕ». Δεν μπορώ παρά να επικροτήσω. Την ίδια ακριβώς γνώμη έχω και εγώ. Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν λένε το ίδιο και οι Ουκρανοί διαδηλωτές; Ελπίζω ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί θα πουν ένα μεγάλο «ποιος ΓΑΜΑΕΙ την ΕΕ» στις ευρωεκλογές του Μαΐου.