Print Friendly, PDF & Email

Postbezorger

Κυκλοφόρησαν πρόσφατα στον τύπο (ελληνικό και διεθνή) άρθρα για τις δηλώσεις που έκανε ο Πουτιν για την Κλίντον τα οποία όμως δεν κάνουν καμία απολύτως αναφορά (κοινώς αποσιωπούν) το τι προηγήθηκε. Δλδ τις δηλώσεις της Κλιντον που παρομοίαζε τον Πούτιν με τον Χίτλερ επειδή (άκουσον άκουσον) η πρόταση του Πουτιν να χορηγήσει ρωσικά διαβατήρια σε όσους δεν έχουν γεννηθεί στην Ρωσία αλλά έχουν ρωσικές ρίζες προσομοιάζει (σύμφωνα με την Κλιντον) με την πολιτική του Χίτλερ την δεκαετία του ’30. Κατά τα άλλα το σιωνιστικό κράτος παρίας του Ισραήλ μπορεί ανενόχλητα να χορηγεί ισραηλινή υπηκοότητα σε οποιονδήποτε εβραίο ακόμα και αν έχει γεννηθεί στο …Τέξας, ενώ στερεί το δικαίωμα από του γηγενείς παλαιστίνιους τους οποίους με την παλαιστινιακή εθνοκάθαρση έχει στείλει να μένουν για δεκαετίες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στα πέρατα του κόσμου.

Αν η Χίλαρι δεν ήταν γνωστή σιωνίστρια του χείριστου είδους με διεθνή καριέρα εγκληματία πολέμου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «τρόλ διεθνούς εμβέλειας» που χρησιμοποιεί τον Godwin’ law για να σπιλώσει αντιπάλους. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ότι νόμος του Γκοτγουιν δεν είναι τίποτα περισσότερο από μεταφορά στις πρακτικές των ιντερνετικών τρολλ των πρακτικών που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια η σιωνιστική και υπερεθνική ελίτ για την σπίλωση των αντιπάλων. Ένα κρίσιμο ερώτημα βέβαια παραμένει αν οι σημερινοί εγληματίες της υπερεθνικής ελίτ αντέγραψαν του Ναζί ή το ανάποδο. Θα περιμένουμε την ιστορική έρευνα (όταν αφεθεί ελεύθερη από διάφορους μηχανισμούς, νόμους και «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια που την έχουν δέσει πισθάγκωνα) να κάνει την έρευνα της και να αποφανθεί. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε μια ελεύθερη κοινωνία και όχι βέβαια στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών χουντών που έχουν επιβλήθεί παντού σήμερα.

Μια μέρα αργότερα υποτίθεται ότι η Κλιντον «ανακάλεσε» λέγοντας ότι δεν ήθελε να συγκρίνει τον Πουτιν με τον Χίτλερ αλλά ότι ήθελε …να δώσει μια ιστορική προοπτική και ότι πρέπει να μαθαίνουμε από τις τακτικές που έχουν χρησιμοποιηθεί. !!!! Προφανώς να ζητάμε από μια σιωνίστρια του μεγέθους της Κλιντον να φωτίσει την ανθρωπότητα με αναφορές στις ρατσιστικές πολιτικές του Ισραήλ που λαμβάνουν χώρα σήμερα και όχι την δεκαετία του ’30 δεν έχει νόημα. Εξάλλου η γκεμπέλικη τακτική ρίξε λάσπη όλα και κάτι θα μείνει ήταν η βασική της επιδίωξη. Μετά την είδηση την πιάσαν τα ΜΜΕ της ελίτ, που μας λένε μόνο ποια ήταν η αντίδραση του Πουτιν στην προβοκάτσια (τρολλιά) της Χίλαρι χωρίς όχι απλά καμιά «ιστορική προοπτική» αλλά ούτε καν του περιγράμματος μέσα στο οποίο έλαβε χώρα η δήλωση Πουτιν.

Πηγές:

(αγγλικά) «Vladimir Putin’s interview with Radio Europe 1 and TF1 TV channel,» President of Russia (04.06.2014)

(ολλανδικά) “Poetin over Clinton: ‘Zwakte niet per se slechte eigenschap in vrouw’,” Volkskrant (05.06.2014).

(ολλανδικά) “Hillary Clinton: Poetin lijkt toch niet op Hitler,” Volkskrant (03.06.2014)