Print Friendly, PDF & Email
 Η ανακοίνωση του Δικτύου Περιεκτικής Δημοκρατίας “Σύμφωνο Συμβίωσης και η Ιδεολογία της Παγκοσμιοποίησης” που αναδημοσιεύθηκε ευρύτατα στο διαδίκτυο, συνήθως με εγκωμιαστικά σχόλια, αναπόφευκτα δέχθηκε και μερικές λυσσαλέες επιθέσεις, κατά κανόνα ανώνυμες, οι οποίες, όπως κάθε πράξη κουκουλοφόρων, μόνο περιφρόνησης βέβαια αξίζουν. Θα σταθώ όμως σε κάποιον “επώνυμο” ονόματι Θοδωρή Αντωνόπουλο, ο οποίος, πρώτον, (παρότι υποτίθεται δημοσιογράφος, που όφειλε να ξέρει τους δεοντολογικούς κανόνες του επαγγέλματός του), με ανεντιμότητα απέδωσε το παραπάνω κείμενο σε εμένα προσωπικά, ενώ πρόκειται βέβαια περί συλλογικού κειμένου του δικτύου της ΠΔ, που συντάχθηκε μάλιστα κατόπιν μακρών συλλογικών συζητήσεων μέσα σε αυτό. Δεύτερον, διέπραξε άλλη μια δεοντολογική αθλιότητα με το να μην αναφέρει την πηγή του κειμένου στο οποίο αναφερόταν, ώστε να μπορεί να κρίνει ο ίδιος ο αναγνώστης και να μην τον καπελώνει ο δήθεν αυτός “ελευθεριακός” της συμφοράς για το εάν το κείμενο αυτό είναι ή όχι “ένα απίστευτα εξαμβλωματικό άρθρο (του) περί συμφώνου συμβίωσης και ιδεολογίας της παγκοσμιοποίησης ο «πολύς» θεωρητικός της αυτονομίας και της περιεκτικής δημοκρατίας Τάκης Φωτόπουλος (δεν πάει καλύτερα να λειτουργηθεί στα Καλάβρυτα;). (βλ. Θοδωρή Αντωνόπουλου,  Οι LGBT ακτιβιστές είναι “φύσει” αριστεροί, ή όχι; LIFO, 7/1/2016http://www.lifo.gr/articles/lgbt_articles/85874).
Και εγώ μεν δεν λειτουργούμαι πουθενά γιατί έχω πάρει ξεκάθαρη θέση για τη θρησκεία από τα πρώτα κείμενά μου πριν πολλά χρόνια, αλλά ο κύριος αυτός καλά θα κάνει να πάψει να λειτουργείται στα φροντιστήρια του Σόρος για την ιδεολογία των «δικαιωμάτων» που στηρίζει σθεναρά, (όπως άλλωστε και το Free Press και η LIFO με την οποία συνεργάζεται, που τον ρόλο της πρόσφατα αποκάλυψαν τα wikileaks) η οποία βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την απελευθερωτική συλλογιστική που δήθεν υποστηρίζει. Οι πραγματικά αντισυστημικοί γκέι της εποχής του Μάη του ’68 που γνώρισα δεν συμμαχούσαν με την Υπερεθνική Ελίτ στον σφαγιασμό λαών (του Βιετνάμ τότε, ή του Αφγανιστάν, Λιβύης, Συρίας κ.λπ. σήμερα) με «αντάλλαγμα» την αναγνώριση του «δικαιώματός» τους να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά. Αυτό όμως κάνουν  οι σημερινοί γκέι, που δεν τους είδα να κατεβαίνουν στους δρόμους με τον σφαγιαζόμενο σήμερα λαό μας από την Υ/Ε και τα όργανά τους στη σημερινή κυβέρνηση των δοσίλογων, αλλά αντίθετα τους είδα να κάνουν σθεναρό «αγώνα» (με την υποστήριξη σύμπασας της Υ/Ε και της ΕΕ που επιβάλλει σχετική νομοθεσία σε όλα τα κράτη-μέλη!) για τα δικαίωματά τους αυτά. Αποτελεί επομένως άθλια παραχάραξη της Ιστορίας να  επικαλούνται οι εκφυλισμένοι αυτοί γκέι, στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης, άλλες εποχές όταν πράγματι οι γκέι ήταν καταδιωκόμενοι, για να παραστήσουν και αυτοί τους καταδιωκόμενους…
Η απελευθέρωση της κοινωνίας ούτε έγινε ποτέ , ούτε θα γίνει στο μέλλον μέσα από την παραχώρηση δικαιωμάτων από τις ελίτ , όσο και αν τα δικαιώματα αυτά υποστηρίζονται από κάποιους μαζικούς αγώνες. Τα δικαιώματα που παραχωρούν οι ελίτ είναι πάντα αναστρέψιμα, όπως έγινε και με τα δικαιώματα που καθιέρωσαν οι σοσιαλδημοκρατικές ελίτ, μέσα από τα κράτη πρόνοιας, για να ανατραπούν στη συνέχεια από τη σημερινή Υπερεθνική Ελίτ, με την έμμεση υποστήριξη των σημερινών ψευτοαπελευθερωτικών κινημάτων των γκέι, των γυναικών κλπ, που δεν διστάζουν να στηρίζουν ακόμη και βασικά όργανα της Υ/Ε, όπως η ΕΕ.  Η κοινωνική απελευθέρωση δεν παραχωρείται ποτέ με δικαιώματα αλλά μόνο κατακτιέται με τον λαϊκό αγώνα για αυτοκαθορισμό, όταν τα λαϊκά στρώματα στις συνελεύσεις τους θα αποφασίσουν ποιο είναι το περιεχόμενο της κοινωνικής απελευθέρωσης, η οποία βέβαια προϋποθέτει εθνική και οικονομική κυριαρχία, και όχι προτεκτοράτα, όπως είναι σήμερα η πατρίδα μας—πράγμα για το οποίο δεν λένε κουβέντα οι “απελευθερωμένοι” γκέι μας!
Τ.Φ. 8/1/2016