Print Friendly, PDF & Email

Οι εγκληματίες της Υπερεθνικής Ελίτ βραβεύουν ο ένας τον άλλον. Βράβευσαν, για παράδειγμα, με το Νόμπελ Ειρήνης τον αρχιεγκληματία Ομπάμα που αιματοκύλησε τη Λιβύη και τη Συρία, ενώ παλιότερα το «βραβείο» απονεμήθηκε στον Χένρυ Κίσινγκερ. Συνολικά η Υπερεθνική Ελίτ με αιχμή του δόρατος τις ΗΠΑ, επεμβαίνει παντού στον πλανήτη, είτε στρατιωτικά με κανονικές σφαγές είτε πολιτικο-οικονομικά, και ανεβοκατεβάζει καθεστώτα και κυβερνήσεις που δεν της είναι αρεστές. Με άλλα λόγια, επικρίνουν όποια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση δεν τους είναι αρεστή και προσπαθούν να την ανατρέψουν (χαρακτηριστική η περίπτωση Όρμπαν στην Ουγγαρία).

Και βαφτίζουν τους εαυτούς τους… «δημοκράτες». Αυτά, βέβαια, είναι περίπου γνωστά στην 200χρονη ιστορία του καπιταλιστικού συστήματος παγκοσμίως, όμως σήμερα ζούμε σε μια πρωτόγνωρη εποχή, αυτήν της Νέας Διεθνούς Τάξης της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης, όπου ο πολιτικός, οικονομικός, αλλά και ο πολιτιστικός, πλέον, έλεγχος των κοινωνιών τείνει να γίνει ολοκληρωτικός στα χέρια μιας Υπερεθνικής Ελίτ που ελέγχει κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής (πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό και, φυσικά, τα ΜΜΕ).

Έτσι, τώρα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, έχουν στήσει μια πελώρια προπαγανδιστική μηχανή και αντιστρέφουν συνεχώς την πραγματικότητα με πρωτοφανή ψεύδη και κατασκευασμένες ειδήσεις (βλέπε σχετική αρθρογραφία που δημοσιεύσαμε στα ελληνικά για το καθεστώς Ζελένσκι κ.λπ.). Σε αυτόν τον βρώμικο πόλεμο συμμετέχει με πάθος η Ελληνική κυβέρνηση που χωρίς να ρωτήσει ποτέ τον Ελληνικό λαό, πήρε φανατική θέση υπέρ των αφεντικών της στη Δύση και στηρίζει με όλα τα μέσα τον τραγικό κλόουν Ζελένσκι.

Δεν είδαν ποτέ τις χιλιάδες θύματα των Ρώσων της Ανατολικής Ουκρανίας που οι Ουκρανοί Νατοϊκοί Ναζί ονοματίζουν «υπανθρώπους», και τους θεωρούν ξένους στη χώρα τους (!), ενώ τους απαγόρευαν τη γλώσσα και την κουλτούρα τους γυρίζοντάς μας εκατοντάδες χρόνια πίσω. Στερώντας τους το δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης για το οποίο τόσο δήθεν κόπτονται οι Δυτικοί και το εφαρμόζουν όταν τους βολεύει (βλέπε διάλυση Γιουγκοσλαβίας, Βοσνία –Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο κ.λπ.). Αυτή είναι η «Δημοκρατία» τους, συστημική- κρατική βία και ψέμα.

‘Έτσι, τον άθλιο «πρωθυπουργό μας» Μητσοτάκη που ταύτισε στο Αμερικανικό κογκρέσο τους υπανθρώπους Νεοναζιστές με τους επαναστατημένους Μεσολογγίτες, σπέρνοντας την παγκόσμια ντροπή για την πατρίδα μας, την γενέτειρα της άμεσης δημοκρατίας (που δεν έχει καμιά σχέση βέβαια με την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, που είναι συγκεκαλυμμένη ολιγαρχία), ακολουθεί ο Δήμαρχος των Αθηναίων από την ίδια οικογένεια, να «βραβεύσει» τον άθλιο και συνάμα τραγικό Ζελένσκι, που βάλθηκε να αιματοκυλήσει τώρα και τους Ουκρανούς, για να υπηρετήσει τα αφεντικά του της Υπερεθνικής Ελίτ, με το βραβείο «Δημοκρατίας». Η πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας. Άλλωστε ο άλλος Έλληνας πρωθυπουργός που βραβεύτηκε, αυτός, με κάποια βραβεία «Ειρήνης» είναι ο Αλέξης Τσίπρας, που με το κόμμα του εμπέδωσε την Ευρωκατοχή στη χώρα μας, ανατρέποντας το δημοψήφισμα του Ελληνικού λαού του 2015, ενώ μετά, χωρίς φυσικά να τον ρωτήσει, υπέγραψε τη «Συμφωνία των Πρεσπών» για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας με βάση το Νατοϊκό σχέδιο (βλ. τις σχετικές ανακοινώσεις μας εκείνης της περιόδου)

Ως πότε οι Έλληνες θα μένουν απαθείς απέναντι στον βιασμό κάθε έννοιας δημοκρατίας στην πατρίδα μας, όταν οι αποφάσεις, σχεδόν σε όλα, για το μέλλον μας, παίρνονται απευθείας από τα Υπερεθνικά κέντρα στην ΕΕ και αλλού ή σε «συνεργασία» με τις ντόπιες υποτελείς ελίτ και «πολιτικούς», την ώρα μάλιστα που μας οδηγούν στην πείνα πανευρωπαϊκά και σε ένα κυριολεκτικά μαύρο χειμώνα μόνο και μόνο για να τιμωρήσουν το Ρωσικό λαό που σήκωσε κεφάλι;