Print Friendly, PDF & Email

Από postbezorger + εικονικός

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον ελληνικό τύπο η Διεθνής Αμνηστία ζητάει ανεξάρτητη έρευνα για τους θανάτους στο Αιγαίο. Εμείς με την σειρά μας ζητάμε λαϊκό έλεγχο για το ποιον και την κρυφή χρηματοδότηση της «παρακρατικής» οργάνωσης Διεθνή Αμνηστία και τον βρώμικο αποπροσανατολιστικό ρόλο που παίζει. Ενώ η υπερεθνική ελίτ εξαπολύει κανονικούς και/ή οικονομικούς πολέμους εναντίον κρατών και λαών η Διεθνή Αμνηστία δεν λέει κουβέντα. Ο ρόλος των κατά τη επίσημη δική τους ορολογία «ανεξάρτητων» αλλά στην πραγματικότητα ιδεολογικών συστημικών τσιρακιών του συστήματος είναι πλέον γνωστή.

Είμαστε άλλωστε γνώστες πως η ίδια ‘ανεξάρτητη’ οργάνωση έκανε μια εξίσου ‘ανεξάρτητη’ έρευνα για το πώς εκατομμύρια πρόσφυγες και εξαθλιωμένοι μετανάστες φτάνουν στην Ευρώπη από τα τάγματα θανάτου που στήνουν οι δυτικοί χρηματοδότες της στη Συρία, με την αιγίδα της Υ/Ε και τη σιωπηλή συνενοχή από τα προνομιούχα στρώματα της Δύσης. που χρηματοδοτούν την ‘ανεξάρτητη’ οργάνωση αυτή. Είμαστε επίσης σίγουροι ότι η ίδια ‘ανεξάρτητη’ οργάνωση ζήτησε την παραδειγματική και μέγιστη δυνατή τιμωρία των εκτελούντων μαζικών εγκλημάτων πολέμου Μπλερ, Μπους, Ομπάμα (Λιβύη, Πακιστάν κλπ.), Σαρκοζί, Μπαρόζο και λοιπής αλητείας που συνέτειναν στην εξαθλίωση δεκάδων εκατομμυρίων και την προσφυγιά. Για να μη μιλήσουμε ότι επίσης η ίδια ‘ανεξάρτητη’ ΜΚΟ σύμφωνα με αναμφισβήτητες πηγές, καταδίκασε την παγκοσμιοποίηση και τις Πολυεθνικές για την καταπάτηση της γης και την εκμετάλλευση των αγροτών στον Τρίτο Κόσμο, τους μισθούς πείνας και γενικά την εξαθλίωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων με βάση πάλι ‘ανεξάρτητες έρευνες’.

Ο ρόλος τους είναι συμπληρωματικός των στρατών κατοχής. Πριν και μετά τις επεμβάσεις ασκούν συστημική προπαγάνδα για να δικαιολογήσουν όλα τα εγκλήματα της υπερεθνικής ελίτ ή/και για να υπονομεύσουν καθεστώτα μη αρεστά στην ίδια ελίτ. Τα τελευταία χρόνια οι γνωστές μη κυβερνητικές (=τσιράκια του συστήματος) οργανώσεις έχουν χάσει μεγάλο μέρος από την αίγλη τους και την συνακόλουθη χρηματοδότηση από τα μεσαία στρώματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παίξουν και τόσο αποτελεσματικά τον άθλιο ρόλο τους. Αυτό εκ πρώτης όψεως είναι θετικό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι χάρη στην αμέριστη χρηματοδότηση της υπερεθνική ελίτ αντίστοιχες οργανώσεις ξεφυτρώνουν κάθε μέρα σαν τα μανιτάρια.

Εφιστούμε την προσοχή στο φιλοθέαμον κοινό. Απομονώστε τους.

Υ.Γ. Μη ξεχνάμε και πόσο καίγονται και οι μεγαλο”δημοσιογράφοι” της εν Ελλάδι εκφυλισμένης “Αριστεράς” (κολλητάρια του Γκάρντιαν και σία που στήριξαν ΟΛΟΥΣ τους πολέμους της Υ/Ε), για το μεταναστευτικό και κλαίγονται για τη βία ξεχνώντας όσα έγραφαν για το “κακό καθεστώς Άσαντ” όταν ήδη γινόταν η ένοπλη “εξέγερση”…

βλ. σχετικά Κατακραυγή για τους θανάτους στο Αιγαίο | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία