Print Friendly, PDF & Email

Σχόλιο: Η συντριπτική της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ισραηλινών υποστηρίζει «τις στρατιωτικές επιδρομές» των Σιωνιστών μαζικών και θρασύδειλων δολοφόνων που τα βάζουν με τις…στρακαστρούκες της Χαμάς και τις σφεντόνες των Παλαιστινίων, με μια από τις δολοφονικότερες πολεμικές μηχανές παγκοσμίως! Η έσχατη μειοψηφία των Ισραηλινών Εβραίων που αντιστέκεται ή θα ήθελε να αντιστέκεται σε αυτό που γίνεται σήμερα, ακόμα και με τον αμυντικό τρόπο τής «εναντίωσης στον πόλεμο» (για τους εποικισμούς, την επιστροφή των προσφύγων κλπ. ακόμα πιο σπάνια –αν ποτέ- ακούει κανείς διαμαρτυρίες στο Σιωνιστικό μόρφωμα), θάβεται μέσα σε μαζικές φιλο-Ισραηλινές συγκεντρώσεις ή φιλο-σιωνιστικές συγκεντρώσεις ψευτο-διαμαρτυρίας στη Δύση, που ποτέ δεν μιλούν για την ουσία του θέματος, που είναι πέρα της εξουσίας και του εθνικισμού του Ισραήλ και του Εβραϊκού κατεστημένου, η ίδια η σιωνιστική ρατσιστική ιδεολογία της εθνοκάθαρσης, πάνω στην οποία γεννήθηκε το «κράτος» αυτό.

Αναδημοσιεύουμε, χωρίς περαιτέρω σχόλια, το παρακάτω άρθρο του πάντα περήφανα θαρραλέου και οξύνου «ως τα κόκκαλα» Άτζμον.

__________________________________________________________________

Gilad Atzmon, Poll Confirms – Israelis Love To Kill (28.07.2014)

Ενενήντα ένα τοις εκατό (91%) των Ισραηλινών Εβραίων στηρίζουν την εκστρατεία του Ισραήλ ενάντια στο λαό της Γάζας, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα – και μόλις το 4,2% πιστεύουν ότι η επιχείρηση είναι «λάθος».

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι το 85% των ερωτηθέντων θα υποστήριζε μια συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός μόνο εάν το Ισραήλ εξάλειφε κάθε πύραυλο της Χαμάς και κατέστρεφε το πλήρες δίκτυο των σηράγγων του τρόμου προτού συμφωνήσουν.

Εβδομήντα επτά τοις εκατό (77%) των Ισραηλινών Εβραίων που ρωτήθηκαν «υποστηρίζουν πολύ σθεναρά» τις αεροπορικές επιθέσεις της Επιχείρησης ProtectiveEdgeστη Γάζα, 17% «υποστηρίζει» τις αεροπορικές επιδρομές, και 4,5% δίνει «αδύναμη υποστήριξη» για τις αεροπορικές επιδρομές. Μόλις το 1,5% των ερωτηθέντων είναι αντίθετο με τις αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα.

Ομοίως, το 50% «υποστηρίξει σθεναρά» την χερσαία επίθεση των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων στη Γάζα, 28% «υποστηρίζει» την χερσαία εκστρατεία και το 14% δίνει «αδύναμη υποστήριξη» για την εκστρατεία. Αντιθέτως, μόνο το 9% των ερωτηθέντων αντιτίθεται στην αποστολή χερσαίων δυνάμεων στη Γάζα. [σ.σ. Μάλλον φοβούνται ότι μπορεί από φίλια πυρά να σκοτωθεί κανένας δικός τους, ενώ με τις αεροπορικές επιδρομές δεν διατρέχουν τέτοιο κίνδυνο.]

Ογδόντα δύο τοις εκατό (82%) των ερωτηθέντων «διαφωνεί έντονα» με την πρόταση «η έναρξη της Επιχείρησης ProtectiveEdgeαπό το Ισραήλ ήταν ένα λάθος», 11% μόνο «ελαφρά διαφωνεί.» Μόλις το 7% των ερωτηθέντων «συμφωνεί» ή «συμφωνεί απόλυτα» με τη δήλωση αυτή.

Όσον αφορά την επιτυχία της επιχείρησης, το 74% των ερωτηθέντων συνολικά πιστεύουν ότι η IDF«επιτυγχάνει τους στόχους της» στη Γάζα, από αυτούς, το 23% «συμφωνούν πολύ έντονα» και το 51% «συμφωνεί έντονα». Μόλις το 22,5% των ερωτηθέντων ήταν ουδέτερο για το θέμα και μόνο το 3% πιστεύουν ότι η επιχείρηση αποτυγχάνει.

Ενενήντα πέντε τοις εκατό (95%) των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η επιχείρηση «τους έχει κάνει περήφανους για την IDF, το κράτος του Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό» και μόνο το 2% διαφώνησε με αυτή τη δήλωση.

Ο Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου έχει μια πολύ υψηλή βαθμολογία έγκρισης, σύμφωνα με την έρευνα: το 65% είναι «πολύ ικανοποιημένο» με το χειρισμό του Netanyahu για τη επιχείρηση, το 20% είναι «ικανοποιημένο» με την ηγεσία του και μόνο το 10% είναι «μη ικανοποιημένο» με τον Πρωθυπουργό.

Ένα εντυπωσιακό 1/3 (34%) των ερωτηθέντων δήλωσε επίσης ότι «δεν μπορεί να εμπιστευθεί» τους Ισραηλινούς Άραβες και ότι είναι «κίνδυνος για την ασφάλεια», έναντι μόλις 12% που επιμένουν ότι «μπορούν να τους εμπιστευθούν» και 15% που πιστεύουν ότι «δεν είναι κίνδυνος για την ασφάλεια.»

Παρ’ όλα τα παραπάνω, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων εξακολουθούν να επιμένουν ότι το Ισραήλ πρέπει να εφαρμόσει μια «λύση δύο κρατών» για την ειρήνη – περίπου 42%. Μόλις το 20% των ερωτηθέντων προτίμησε τη στέψη της Ιορδανίας ως Παλαιστινιακού κράτους και μόνο το 10% συμφωνεί σε οποιαδήποτε μορφή προσάρτησης για την Ιουδαία-Σαμάρεια και τη Γάζα. [ σ.σ. Προφανώς αν προσαρτήσουν την Γάζα θα έχουν και άλλους Άραβες που δεν εμπιστεύονται στο εθνοκαθαρμένο κράτος τους ενώ με την λύση των δύο κρατών θα μπορούν ανενόχλητα να τους βομβαρδίζουν και να τους ελέγχουν οικονομικά και πολιτικά κατά βούληση. – Αυτός είναι και ο στόχος των δύο «κρατών» με το «Παλαιστινιακό κράτος» να είναι ένα ανέκδοτο-Μπαντουστάν. Μόνη λύση όπως έχουμε προτείνει προ καιρού και συναινούν όλο και περισσότεροι Παλαιστίνιοι αλλά και Εβραίοι ότι πλέον είναι Η ΜΟΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ, ένα μεταβατικό πολυπολιτισμικό, πολυεθνικό κράτος, με επιστροφή των προσφύγων και εγγύηση της ισονομίας μεταξύ όλων των πολιτών μέσω διεθνούς ειρητνευτικής δύναμης που θα πρέπει απαρτίζεται ισότιμα και από πολλές αραβικές χώρες]