Print Friendly, PDF & Email

Είναι να οργίζεται κανείς με τον βρώμικο ρόλο της «Αριστεράς» μας «Ριζοσπαστικής» (βλ. ΛΑΕ) αλλά πλέον και της «Κομμουνιστικής» (βλ.ΚΚΕ, ΚΚΕ-μλ..) σε σχέση με το μεταναστευτικό ζήτημα.

Την ώρα δηλαδή που ο απελπισμένος Λαός μας πένεται και χιλιάδες Έλληνες κινδυνεύουν από άμεση ένδεια (κόκκινα δάνεια-συντάξεις πείνας-απληρωσιά και ανεργία) και η Νεολαία μας έχει χάσει κάθε ελπίδα για ένα υγιές μέλλον με δουλειά και οικογένεια…την ίδια ώρα αυτά τα πολιτικά και κοινωνικά αθύρματα ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ για να αποκλείσουν κάθε δικαιολογημένη αντίδραση του λαού, με βάση βέβαια τις εντολές της Υ/Ε και του…Σόρος. Εκμεταλλεύονται δηλαδή ξεδιάντροπα όλοι αυτοί οι πολιτικοί τυχοδιώκτες τον ανθρωπισμό του λαού μας, όταν βέβαια ήταν η Υ/Ε που δημιούργησε με τους πολέμους της την προσφυγιά, και όταν τα παγκοσμιοποιητικά «αριστερά» παράσιτα που τους υποστήριζαν (άμεσα ή έμμεσα, με τις «ίσες αποστάσεις» που κρατούσαν) δεν είχαν  καμιά ανθρωπιά.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ

Και όλα αυτά τη στιγμή που ένα τεράστιο κύκλωμα ΜΚΟ, Κράτους, ΕΕ χρηματοδοτεί με δισεκατομμύρια «ευρωδολλάρια» την παραμονή τους (προσωρινή ή μόνιμη) στα πλαίσια της μετατροπής της χώρας μας σε αποθήκη και κέντρο διαλογής φτηνών εργατών! [Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Όχι στη μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη μεταναστών και διαμετακομιστικό κέντρο]

Η τέτοια στάση της «Αριστεράς» παίρνει πλέον τέτοιες διαστάσεις που προβληματίζει ακόμα και τον πιο καλόπιστο αριστερό και προοδευτικό άνθρωπο!

Παραβλέπουμε το γεγονός της ταξικής, κοινωνικής και πολιτικής προέλευσης πολλών προσφύγων και μεταναστών (μορφωμένοι μεσοαστοί όπως παραδέχτηκε επισήμως ο Τσίπρας, δυτικόφιλοι αντίπαλοι των εθνικοαπελευθερωτικών καθεστώτων, διακινητές και έμποροι λευκής σαρκός, τζιχαντιστές κλπ.) και δεχόμαστε ότι όλοι είναι πρόσφυγες πολέμου και οικονομικοί μετανάστες που έχουν άμεση ανάγκη επιβίωσης…

Και ρωτάμε:

Ποια είναι η δικαιολογία της «Αριστεράς» μας για την εξόφθαλμα επιλεκτική της στάση σε σχέση με τους Έλληνες και το δικό τους κοινωνικό τους δράμα;

ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ λένε….

Ας τα πάρουμε ένα-ένα και ας ξεκινήσουμε από την ΑΝΘΡΩΠΙΑ τους

Δείτε λοιπόν τι έλεγαν για την ανθρωπιά που τώρα επικαλούνται όταν το αντίστοιχο και πολλές φορές, χειρότερο δράμα, αφορούσε τους συμπατριώτες τους Έλληνες !!!

Και μόνο ο τίτλος του άρθρου «H ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ» ενός «κίμπι», στην ιστοσελίδα της ΛΑΕ/Λαφαζάνη «iskra» τα λέει όλα: Γράφει λοιπόν ο «KIMΠΙ»:

«Ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι φιλάνθρωπος. Μπορεί να είναι φιλόζωος ή ζωόφιλος…

Πριν γίνουμε «φιλάνθρωποι», έχουμε αποδεχθεί το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι είναι κατώτεροι από μας.

Σιχαίνομαι τη φιλανθρωπία…η οργανωμένη βιομηχανία φιλανθρωπίας, στην οποία συνωθούνται θύτες και θύματα, μου είναι απεχθής…. Είναι μια κολοσσιαία απάτη».

Τώρα βέβαια που το δράμα δεν αφορά Έλληνες αλλά «πρόσφυγες και μετανάστες» εκβιάζουν συναισθηματικά και ηθικά τον χειμαζόμενο λαό μας, με δημόσιες «εκστρατείες αλληλεγγύης», προκειμένου να δώσει και το παντελόνι του στον πρόσφυγα.

Τώρα η φιλανθρωπία είναι θεμιτή και υποχρεωτική για τους απελπισμένους Έλληνες (αλλιώς είσαι ρατσιστής…) Το λέει ο Λαφαζάνης και οι βολεμένοι αστοί της «Ριζοσπαστικής Αριστεράς»…

ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ

Ας πάμε τώρα στο επιχείρημα περί ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ

Προσέξτε τις θέσεις του Νόαμ Τσόμσκυ -τις οποίες αναπαρήγαγαν σε άρθρο τους οι ίδιοι «ριζοσπάστες αριστεροί» της ιστοσελίδας «ISKRA»-για τους ‘Ελληνες που θα μεταναστεύσουν λόγω κρίσης…

«Ίσως και ένα εκατομμύριο Έλληνες εργάτες θα αναγκαστούν να πάνε στη Γερμανία και σε άλλες χώρες και θα συμβάλουν στην πτώση των μισθών πανευρωπαϊκά. Είναι ένας ταξικός πόλεμος ενάντια στους εργαζόμενους της Ευρώπης.»

(Ν. ΤΣΟΜΣΚΥ: «ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»)

Μάλιστα! Δηλαδή η μετανάστευση των Ελλήνων…συνιστά «Ταξικό πόλεμο» ενάντια στους εργαζόμενους της Ευρώπης και πτώση των μισθών πανευρωπαϊκά αλλά το άνοιγμα των συνόρων για τους ξένους μετανάστες… αποτελεί «Διεθνιστικό καθήκον» και υποχρέωση (!!!)

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ με χορηγία ΣΟΡΟΣ ;

Ιδού η απορία μας κύριοι της…Λαϊκής Ενότητας.

Και βέβαια δεν έχουμε πλέον αυταπάτες. Οι «φοβεροί και τρομεροί διεθνιστές» της ΛΑΕ και οι υπόλοιποι της «Παγκοσμιοποιητικής Αριστεράς» γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται ανελέητος «ταξικός πόλεμος» από πλευράς της Υπερεθνικής Ελίτ απέναντι στους λαούς της Ευρώπης; Τι άλλο δηλαδή είναι τα Μνημόνια στην Ελλάδα, η ΟΝΕ και οι Συνθήκες της ΕΕ, η Διατλαντική Συμφωνία (TTIP);

Όμως μέρος του ταξικού πολέμου είναι και η εισαγωγή εκατομμυρίων εργατών (όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Τσόμσκι ) οι οποίοι εν προκειμένω συνήθως όχι μόνον δεν έχουν ίχνος «ταξικής συνείδησης» (με τη μαρξιστική έννοια, αφού δεν είναι καν εργάτες) αλλά ακόμα και η πολιτική τους συνείδηση είναι αμφίβολης ποιότητας, αφού προέρχονται συχνά από ανορθολογικές (και διαφορετικές μάλιστα μεταξύ τους ) κουλτούρες, θρησκείες κλπ! Αυτοί θα διεξάγουν ταξικό αγώνα;

Έτσι, το σύνθημα “ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ” μέσα στην καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση, αν δεν είναι εντελώς επικίνδυνο για τους λαούς, συνιστά απάτη και τίποτα λιγότερο.

Διότι τα ανοιχτά σύνορα στα πλαίσια της Παγκοσμιοποιημένης καπιταλιστικής αγοράς, ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ.. ΣΟΡΟΣ καθώς και των προστατευόμενών του (τύπου «Βαρουφάκη»)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ που σήμερα υποφέρουν από τις συνέπειες της Παγκοσμιοποίησης.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΦΕΛΕΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΤΕ ΚΟΙΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ…

Και επειδή όπως προείπαμε οι ηγεσίες της ΛΑΕ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΚΚΕ δεν είναι ούτε αφελείς ούτε ηλίθιοι…απλά συνεργούν σε αυτήν την εξαπάτηση.

Και βέβαια σε καμία περίπτωση οι απόψεις του Νοάμ Τσόμσκυ (του οποίου ο ρόλος ως απολογητή της Νέας Διεθνούς Τάξης και της ΕΕ είναι γνωστός) για τους Έλληνες μετανάστες που αναπαράγουν οι ριζοσπάστες της ΛΑΕ, δεν είναι ρατσιστικές…Ρατσιστικές είναι μόνο οι απόψεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού που αυτή τη στιγμή θυματοποιείται ακόμη περισσότερο και εκβιάζεται προς χάρη της μεγάλης ευκαιρίας για μπίζνες Φιλανθρωπίας, στην οποία έμμεσα ή άμεσα συμμετέχει και η «Αριστερά» αυτή…

ΗΘΙΚΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Και βέβαια όλοι αυτοί οι βολεμένοι στα κομματικά-συνδικαλιστικά και άλλου τύπου γραφεία μικροαστοί, είναι ηθικά συνυπεύθυνοι στο έγκλημα ΚΑΙ κατά των ίδιων των μεταναστών διότι σε τελική ανάλυση με τις θέσεις τους και με το να φωνάζουν για ανοιχτά σύνορα συμβάλλουν στους χιλιάδες πνιγμούς.

Μήπως θα είχαμε ποτέ τόσους πνιγμένους αν ελέγχαμε τα σύνορα μας και επαναπροωθούσαμε χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες, οπότε και δεν θα είχαν έτσι κίνητρο να περάσουν στην Ελλάδα;

Ή μήπως πιστεύει και ο Ερντογάν στα ανοικτά σύνορα κύριοι της «Αριστεράς»;

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ

Η στάση τους είναι προδοτική, όχι μόνο στο ζήτημα της εθνικής μας κυριαρχίας (έλεγχος συνόρων κλπ), ΑΛΛΑ και εν επεκτάσει, στο ταξικό-κοινωνικό επίπεδο.

Γιατί ενώ ξεπούλησαν για ένα μπουκάλι τσίπουρο -από το οινοποιείο του Μπούτα- τον αγώνα των αγροτών, τώρα ετοιμάζονται -με αφορμή τα νομοσχέδια της καταστροφής μας- για τη νέα επαναστατική 48ωρη «ταξική» ντουφεκιά, πουλώντας και μούρη στην απεργία.

Τέλος -μιας και αναφερθήκαμε στην επόμενη απεργία, που πρέπει βέβαια να πάρει χαρακτήρα ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ– αφιερώνουμε σε ολόκληρη την Παγκοσμιοποιητική Αριστερά που ενίοτε το παίζει και «Μαρξιστική», το παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξη του Μαρξ στην εφημερίδα New York World, που αφορά στον τρόπο που αντιμετώπιζε εκείνη την εποχή το εργατικό κίνημα την εισαγωγή ξένων εργατών:

«Παλιότερα, όταν ξεκινούσε μια απεργία σε μια χώρα, κατανικιούνταν με την εισαγωγή εργατών από μιαν άλλη. Η Διεθνής σχεδόν έβαλε τέλος σε όλα αυτά. Λαβαίνει πληροφορίες για τη σχεδιαζόμενη απεργία και διαδίδει αυτές τις πληροφορίες στα μέλη της, τα οποία αμέσως γνωρίζουν ότι γι’ αυτά το μέρος όπου διεξάγεται ο αγώνας θα πρέπει να είναι απαγορευμένη ζώνη. Έτσι λοιπόν τα αφεντικά θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνο με τους δικούς τους εργάτες…»

[https://www.marxists.org/ellinika/archive/marx/works/1871/07/14/interview_nyworld.html]

Προφανώς η «Αριστερά» μας φροντίζει να μην αφήσει τα αφεντικά (της;) μόνα τους απέναντι στους ντόπιους Ευρωπαίους εργάτες. Άλλωστε στην Ελλάδα το φρόντισε και με το παραπάνω (βλ. Οικοδομή, Κλωστοϋφαντουργία, Ναυτιλία). Τώρα απλά το φροντίζει και για την υπόλοιπη Ευρώπη. Αμφιβάλλει κανείς; Μάλλον όχι.

Ας μην ζητούν όμως και τα ρέστα από τον άνεργο οικοδόμο που κοιμάται στις σπηλιές του Φιλοπάππου καλώντας τον να δείξει διεθνιστική αλληλεγγύη για άλλη μια φορά. Πάει πολύ !

Υ.Γ. Ενδεικτικά της εσκεμμένης σύγχυσης που καλλιεργεί η «Αριστερά» είναι άρθρα που έχουν δει, μάλιστα μετά δαφνών και επαίνων, το φως της δημοσιότητας και αναπαράγονται τάχιστα από τα «εναλλακτικά μέσα», για τους Έλληνες πρόσφυγες που «βρήκαν άσυλο στη Συρία» [βλ. εδώ κι εδώ]. Δεν θα παραξενευτούμε για το επίπεδο «διανόησης» με το οποίο καθοδηγούν το λαό οι «αριστεροί» μας… Και αυτό γιατί βέβαια τέτοιες «αναλύσεις» της πλάκας παραβλέπουν το γεγονός ότι συγκρίνουν γεγονότα που έλαβαν χώρα σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο, που καμία σχέση δεν έχουν με τις μαζικές μεταναστεύσεις της εποχής της Παγκοσμιοποίησης, και λόγω των πολέμων της Υπερεθνικής Ελίτ, οι οποίες σήμερα έχουν πάρει την τρομερή μορφή που βλέπουμε ύστερα από το έγκλημα στη Συρία και το ανοιχτό κάλεσμα της Μέρκελ για 1,5 εκ. πρόσφυγες… Ενώ ξεχνούν ότι αυτές οι μετακινήσεις έγιναν ύστερα συνήθως από ελεγχόμενες συμφωνίες ανταλλαγών πληθυσμών και δεν έχουν βέβαια σχέση με το καθεστώς των «ανοιχτών συνόρων» εντός της καπιταλιστικής Παγκοσμιοποίησης, για τα οποία σκούζουν οι «Αριστεροί» μας μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά αυτές οι μετακινήσεις προσφύγων στη Συρία έγιναν με εντολή της Γαλλικής ελίτ, αφού η Συρία ήταν αποικία της, και ο Συριακός λαός (όπως και σήμερα ο ελληνικός) ουδέποτε ρωτήθηκε γι’αυτές.! Αυτό το θεωρούν ως «παράδειγμα» ώστε να φιλοξενήσει ο ελληνικός λαός τους πρόσφυγες και μετανάστες, και μάλιστα να δώσει και το φαΐ του γι’αυτούς, όπως θέλει ο «ανθρωπισμός της εξαθλίωσης» που πουλάει η «Αριστερά» μας; Και αλήθεια, πού είναι η καταδίκη της Υ/Ε και του ΝΑΤΟ που ξεκίνησαν τους πολέμους και τον ξεριζωμό της προσφυγιάς στη Λιβύη, Συρία κλπ.; Αλλά αυτό που ακούμε είναι ότι οι “αριστεροί” μας θα «βολέψουν» το επαναστατικό τους καθήκον με γενικόλογα «αντιπολεμικά συλλαλητήρια», όπου βέβαια θα φροντίσουν να κατανέμουν ευθύνες και στην…«ιμπεριαλιστική» Ρωσία για την προσφυγιά, ακριβώς παπαγαλίζοντας την επίσημη θέση της Υ/Ε, ότι για την προσφυγιά κυρίως ευθύνεται η Ρωσία, με τους βομβαρδισμούς που έκανε, ύστερα από κάλεσμα της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας (και που ακόμα και το ΝΑΤΟ παραδέχτηκε ότι ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένοι και ακριβείς..)… Αλλά από ξετσιπωσιά, υπάρχει περίσσεια.

 

Σπύρος Λούης