Print Friendly, PDF & Email

Πρωτοβουλία Λαϊκού Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση (ΜΕ.Κ.Ε.Α.)

18 Σεπτέμβρη 2013

Η Υπερεθνική και Σιωνιστική Ελιτ, διαχειριστής της Νεοφιλελεύθερης Καπιταλιστικής Παγκοσμιοποίησης, μακελεύει και εξαθλιώνει Λαούς κατά σύστημα. Τους μεν πρώτους με γκανγκστερικές εισβολές [Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη ―την ίδια μοίρα μεθοδεύουν για την Συρία] τους δε δεύτερους με οικονομική κατοχή.

Καταληστεύει τον πλούτο τους, καταστρέφει το περιβάλλον στο όνομα της οικονομίας της ανάπτυξης, ισοπεδώνει ανθρωπιστικά και πολιτισμικά λαούς και έθνη, επιβάλλει την ιδεολογία της, την “κουλτούρα” και τις αξίες της, αυτές του ακραίου κανιβαλικού ατομισμού-ανταγωνισμού μέχρι να κάνει τους ανθρώπους απρόσωπο ανθρωποχυλό, υποταγμένο επαίτη των Πολυεθνικών.

Αυτό  συμβαίνει και στη χώρα μας. Και δεν άρχισε με το Χρέος και τα Μνημόνια όπως αποπροσανατολίζει η εκφυλισμένη «Αριστερά». Έχει αιτία, ορόσημο, την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κύριο πυλώνα ―για την Ελλάδα― της Παγκοσμιοποίησης και της επιβολής της Νέας Διεθνούς Τάξης της.

Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την άμεση  συνέργεια της ντόπιας οικονομικο-πολιτικής ελίτ, που υλοποιεί τα σχεδία της. Αλλά αυτό  δεν θα μπορούσε να συμβεί κυρίως χωρίς τα «Αριστερά» [κοινοβουλευτικά και μη] κόμματα και λοιπά μαγαζιά, παλιά και νέα, που προωθούν μασκέ την ιδεολογία και τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης με τον πιο ύπουλο τρόπο.

Αυτή η «Αριστερά», ως καθεστωτικό υποστύλωμα, μας εξαπατά ως προς τα αίτια της πολύπλευρης καταστροφικής κρίσης που υφιστάμεθα. Μας εξαπατά  συνεπώς  και ως προς την λύση, δλδ. τη μόνιμη έξοδο από την κρίση.

Οδηγεί χειραγωγώντας  τον Λαό σε “λύση” μέσω αλλαγής κυβερνητικής φρουράς  μέσα  στην ΕΕ!  Με πυγμή, όμως διαπραγματευτική[!], που θα …..επηρεάσει τα σχέδια της Υπερεθνικής και Σιωνιστικής Ελίτ ―την όποιαν, βεβαίως δεν κατονομάζουν, αφού αρνούνται το ρόλο της και τους σκοπούς της―και η οποία μας έχει ήδη μετατρέψει σε προτεκτοράτο της χωρίς ίχνος πολιτικής-οικονομικης κυριαρχίας. Και θα τα …..εκτρέψει, βεβαίως, για να επαναφέρει Δημοκρατία [λες και ο Κοινοβουλευτισμός είχε ποτέ σχέση με Δημοκρατία!], παραγωγική ανασυγκρότηση και λοιπά κανονικά ανέκδοτα, που θα φάνταζαν γελοία, αν δεν είχαν τραγικές συνέπειες για την ύπαρξή μας, ως Λαού και χώρας [βλέπε και Ειδικές Οικονομικές Ζώνες].  Άλλωστε το κύριο κομμάτι αυτής της «Αριστεράς» “μας” χειροκροτούσε στην Ευρωβουλή πρόσφατα τον αρχισιωνιστή εγκληματία πολέμου Σιμόν Πέρες, όταν εξέθετε τα σχέδια της ελίτ για τη Νέα Διεθνή Τάξη και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση [“πρότυπο προοδευτικότητας” ο “κύριος” για την Ρ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά δήλωση της].

ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !

Δεν έχει υπάρξει  ιστορικό προηγούμενο !

ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ: Ο  ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !

Ο  Αγώνας αυτός μπορεί να δοθεί μόνο από ένα ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με σαφείς
προγραμματικούς
 στόχους που θα στρέφονται κατά της ντόπιας ελίτ και της Νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής Παγκοσμιοποίησης.

Άμεση Μονομερή έξοδο από ΕΕ  | Ακύρωση των μνημονίων | Διαγραφή του Χρέους

Για την Αυτοδύναμη Οικονομία και έναν νέο διεθνισμό που στηρίζεται στην αλληλεγγύηέξω από την Νεοφιλελεύθερη Καπιταλιστική Παγκοσμιοποίηση και την ψευτο-δημοκρατία των ελίτ

Για να σπάσουμε τις αλυσίδες της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Χωρίς ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, που θα οδηγήσει σε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ― εντολοδόχο του ΜΕΤΩΠΟΥ [άμεσα εκλεγμένη από τις συνελεύσεις του Λαού, εργασιακές και δημοτικές] που θα υλοποιήσει τους στόχους  αυτούς.