Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ για την αιματηρή υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης στα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ και για μία «εθνοκεντρική» ανάπτυξη με δίκαιη κατανομή του εισοδήματος και του πλούτου

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ

—Την ώρα που στην Γάζα η συντριπτική πολεμική μηχανή του Ισραήλ ισοπεδώνει εν ριπή οφθαλμού ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, ουσιαστικά ολόκληρη τη Γάζα, για να τιμωρηθεί ο ατίθασος στους κατακτητές λαός της,
—την ώρα που με τον πλήρη αποκλεισμό συντελείται συλλογική τιμωρία έναντι ενός ολόκληρου πληθυσμού (πράγμα που συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα πολέμου στην ιστορία, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκαλύψουν οι Σιωνιστές εγκληματίες πολέμου αλλά και ολόκληρη η Δύση),
—ο Μητσοτάκης, «πρωθυπουργός» μιας «πολιτισμένης» και «δημοκρατικής» χώρας, σφιχταγκαλιάζεται με τον γκάνγκστερ-εγκληματία Μπένζαμιν Νετανιάχου. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγει η ελληνική κομπραδόρικη ελίτ να δείξει την αμέριστη υποστήριξή της στα πολλαπλά εγκλήματα του κράτους-τρομοκράτη Ισραήλ. Αλλά και όχι μόνο.

Όταν ακόμα και ο Γ.Γ. του ΟΗΕ αναγκάστηκε να επισημάνει ότι «η επίθεση της Χαμάς δεν συνέβη εν κενώ», αναφερόμενος συνοπτικά στο καθεστώς απάρτχαϊντ στο οποίο ζουν οι Παλαιστίνιοι (βλ. τελευταία ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ) και ότι οι Ισραηλινοί δεν δικαιούνται να διαπράττουν εγκλήματα έναντι του Παλαιστινιακού λαού —προκαλώντας την «οργή» των Ισραηλινών εγκληματιών— ο Μητσοτάκης, πέρα από τη συμβολική συμπαράταξή του, δίνει γη και ύδωρ στον αμερικανικό στρατό, ο οποίος αναπτύσσει τις δυνάμεις του στην περιοχή για παν ενδεχόμενο, διότι βέβαια μια γενική ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή είναι ίσως περισσότερο πιθανή παρά ποτέ σήμερα.

Άραγε ποια εξουσιοδότηση έδωσε ο Ελληνικός λαός στον Μητσοτάκη να τολμά να εκστομίζει «Αγαπητέ Μπίμπι… θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε και να ελπίζουμε πως ό,τι και αν συμβεί πρέπει να συμβεί χωρίς μεγάλο ανθρωπιστικό κόστος. Μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξή μας, τη βοήθειά μας»; Με τι περίσσιο θράσος τολμά να βάζει “διατίμηση” στο λεγόμενο ανθρωπιστικό κόστος; Έχει καταλάβει ο γόνος αυτός οικογένειας επαγγελματιών πολιτικών που έγινε πρωθυπουργός μόνο χάρη στο επώνυμό του ότι αν αύριο καταδικαστούν οι Σιωνιστές σαν εγκληματίες πολέμου θα είναι και αυτός υπόδικος και ότι κανένας δεν ελέγχει για πάντα τον τροχό της Ιστορίας;;

Ακόμα και χθες, όταν στον ΟΗΕ η μεγάλη πλειοψηφία των χωρών ψήφισε για την κατάπαυση του πυρός και για την διάνοιξη ανθρωπιστικού διαδρόμου, η Ελλάδα απείχε μαζί με τον σκληρό δυτικό πυρήνα που στηρίζει το έγκλημα (ΗΠΑ, Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία κ.λπ.), ενώ ακόμη και ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ισπανία, Πορτογαλία κ.λπ. ψήφισαν υπέρ της κατάπαυσης. Ξεφτιλίζοντας για άλλη μια φορά την ιστορία μας και μάλιστα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου που είπαμε σαν λαός το μεγάλο ΟΧΙ στον φασισμό, ενώ σήμερα οι απόγονοι του ΟΧΙ ψηφίζουν το μεγάλο ΝΑΙ στον σιωνιστικό φασισμό και τους Δυτικούς υποστηρικτές του.

Και επειδή ο εγκληματικός χαρακτήρας της Υπερεθνικής αλλά και της ντόπιας ελίτ πάνε χέρι-χέρι, με απύθμενη υποκρισία, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο Μητσοτάκης, ως εκπρόσωπος των ντόπιων συμφερόντων, που …έκανε την ανακάλυψη (!) ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία, φθάνοντας στο έσχατο σημείο αθλιότητας να παραλληλίσει τους εγκληματίες Ναζί των Ουκρανικών ταγμάτων στη Μαριούπολη, με τους πολιορκημένους του Μεσολογγίου…

Βέβαια ο Μητσοτάκης «βρίσκει και τα κάνει», δεδομένου ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αφού προηγουμένως η «αριστερή» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε ετοιμάσει το έδαφος για τη «στρατηγική συνεργασία» της Ελλάδας με το Ισραήλ. Αυτή η πολιτική συμμορία των ψευτοαριστερών, δηλαδή, εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των ελληνικών και ξένων ελίτ στην κρίσιμη περίοδο του 2011 και πέρα, όταν κατέρρεε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, ενώ τώρα αφού ολοκλήρωσε τη βρόμικη «ιστορική» αποστολή της, σταθεροποιώντας την ευρωκατοχή , διαλύεται στα εξ ων συνετέθη με τη διόλου τυχαία απολίτικη αμερικανική «εκλογή» Κασσελάκη των δυο ευρώ, με τις υποδείξεις του αρχι-απατεώνα Τσίπρα. Όμως, το σύνολο της ψευτοαντιπολίτευσης στην σημερινή ΝΔ, από το απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ μέχρι τους «εθνικιστές» της κακιάς ώρας, συντάσσεται με το άρμα της Υπερεθνικής Ελίτ και του Σιωνιστικού κράτους, για το ότι δήθεν θα μας προστατεύσει έναντι της επιθετικότητας της Τουρκίας, διαχέοντας αυτή την αντίληψη μέσα στην κοινωνία. Και αυτό την ίδια στιγμή που η Τουρκία, για τους δικούς της λόγους, υπερασπίζεται ανοιχτά πλέον την παλαιστινιακή υπόθεση, λέγοντας όμως τα πράγματα με το όνομά τους!

Έτσι η μοναδική αντιπολίτευση στη Βουλή έμεινε ουσιαστικά αυτή του ΚΚΕ, με όλες βέβαια τις αγκυλώσεις του κόμματος που δεν μπόρεσε ακόμη να αρθρώσει μια εθνοκεντρική ριζοσπαστική πολιτική, σε συνεργασία με τις αναδυόμενες νέες ριζοσπαστικές εθνοκεντρικές δυνάμεις, όπως αυτή του ΜΕΚΕΑ.

Σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο των Μητσοτάκηδων, σε διάφορες παραλλαγές, η υποτέλεια της ελληνικής ελίτ φανερώνεται δίχως προηγούμενο. Η τυφλή υπακοή στις επιταγές των υπερεθνικών και φυσικά των σιωνιστικών μας αφεντικών βάζει τη χώρα και το λαό της σε τεράστιους κινδύνους.

Ο Ελληνικός λαός, απογοητευμένος και στη μεγάλη πλειοψηφία του αγωνιζόμενος να επιβιώσει, δεν δίνει μεγάλη σημασία στο τι συμβαίνει στη χώρα μας σε όλους τους τομείς, αλλά και στα μεγάλα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, όπου έχουμε υιοθετήσει έναν άθλιο και επικίνδυνο ρόλο. Ωστόσο, δεν πρέπει να επιτρέψουμε κυβερνήσεις με ελάχιστη νομιμοποίηση, ακόμα και τυπική, που στην ουσία εκλέγονται από μία μειοψηφία των πολιτών (των βολεμένων στρωμάτων κυρίως και των ελίτ), να μιλούν εν ονόματί μας και να εξευτελίζουν τόσο εμάς όσο και την ιστορία μας… Το «ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ” πρέπει από σύνθημα να καταστεί συλλογική απαίτηση και να επιβληθεί στους καρπαζοεισπάκτορες που παριστάνουν τους κυβερνήτες σε μια χώρα-προτεκτοράτο.

Η μόνη ελπίδα για τα λαϊκά στρώματα είναι η συσσωμάτωση σε νέες ριζοσπαστικές εθνοκεντρικές δυνάμεις, δηλαδή τις δυνάμεις του σύγχρονου πατριωτισμού σε συνθήκες Παγκοσμιοποίησης, οι οποίες θα βάλουν, το αίτημα της ανεξαρτητοποίησης της χώρας μας από το οικονομικό, πολιτικό, πολιτιστικό και στρατιωτικό άρμα της δυτικής υπερεθνικής ελίτ (και της κατάντιας που έχουμε περιέλθει σήμερα σαν χώρα), για να μπορέσουν στη συνέχεια να ανοίξουν τον δρόμο στην εθνοκεντρική συστημική αλλαγή προς όφελος της πλειοψηφίας του λαού.

Σήμερα το αίτημα των λαών δεν είναι το παρωχημένο πια «Αριστερά ή Δεξιά», αλλά το πραγματικό αίτημα των λαών «εθνοκεντρική αυτοδύναμη ανάπτυξη με δίκαιη κατανομή του εισοδήματος και του πλούτου» αντί για την παγκοσμιοποιητική ανάπτυξη της φτώχειας και της ανισότητας που μας επιβάλλει η Νέα Διεθνής Τάξη της Νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης!

 

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 30/10/2023