Print Friendly, PDF & Email
Η (νέα, πιο “λάιτ”) κοινοβουλευτική χούντα του ΣΥΡΙΖΑ (ο όρος “κοινοβουλευτική Χούντα” δικαιολογείται όταν μιλάμε για κυβέρνηση Προτεκτοράτου της Υπερεθνικής Ελίτ/ΕΕ, εφόσον δεν αμφισβητεί την παραμονή μας στην ΕΕ και το Ευρώ, που είναι η αιτία για το Χρέος, τα Μνημόνια και οδήγησαν γενικά στην καταστροφή του ελληνικού λαού) οδεύει ολοταχώς προς το τρίτο μνημόνιο. Είχαμε προειδοποιήσει πριν τις εκλογές ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεπούλημα. Σε όσους αφελείς έχουν απομείνει λέμε για άλλη μια φορά ότι η «κωλοτούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κωλοτούμπα, αλλά το αρχικό σχέδιο του το οποίο επιμελώς απέκρυψε από τον ελληνικό λαό ακριβώς όπως έκαναν και οι προηγούμενοι.

Ο σχεδιασμός των επικοινωνιολόγων με τον οποίο θα περάσει το τρίτο μνημόνιο από την τρίτη κατά σειρά κοινοβουλευτική χούντα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ) έχει ως εξής.

Βήμα 1. Παίζουμε θέατρο περιδιαβαίνοντας επί 2 μήνες σε διάφορες ευρωπαικές πρωτεύουσες και εμφανιζόμενοι σε όλα τα συστημικά διεθνή ΜΜΕ και ενώ υποσχόμαστε τα πάντα δεν υπογράφουμε τίποτα παριστάνοντας ότι κάνουμε διαπραγμάτευση την οποία πουλάμε στον ελληνικό λαό (φύκια για μεταξωτές κορδέλες).

Βήμα 2. Βαφτίζουμε το κρέας ψάρι δλδ μετονομάζουμε την τρόικα σε θεσμούς, το ξεπούλημα του κοινωνικού πλούτου σε «στρατηγικές συμπράξεις», το νέο μνημόνιο σε «δικό μας πρόγραμμα» κ.λπ. κ.λπ.

Βήμα 3. Κάνουμε δηλώσεις (Κοτζιάς) για το εμπάρκο στην Ρωσία δίνοντας την εντύπωση ότι διαφωνούμε ενώ επί της ουσίας το μόνο που θέλουμε είναι να μας ρωτήσουν «θεσμικά» πριν βάλουν την υπογραφή κάτω από το κείμενο και η οποία (υπογραφή μας) είναι πάντα δεδομένη. Δηλώνουμε από την Νέα Υόρκη (Καμμένος) ότι δεχόμαστε συνεκμετάλλευση για τα πιθανά κοιτάσματα υδρογονανθρακων με τις ΗΠΑ ενώ το ρατσιστικό, φονταμενταλιστικό απαρχάιντ του Ισράηλ είναι ο νο1 σύμμαχος μας. Ο Τσίπρας περιοδεύει στην Μόσχα για να δείξει ότι η κυβέρνηση Συριζα εφαρμόζει πολυδαίδαλη εξωτερική πολιτική (τα ίδια που κάναν και οι Κύπριοι ομόλογοι του πριν 2 χρόνια), κάνει γενικές και άοριστες δηλώσεις για την Ελληνο-Ρωσική φιλία και συνεχίσει από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενοι, δλδ σέρνει την χώρα πίσω από το ΝΑΤΟ και τους «συμμάχους».

Βήμα 4. Ανακαλούμε μια-μια στα μουλωχτά όλες τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις ή τις παραπέμπουμε στις ελληνικές καλένδες.

Βήμα 5. Προχωρούμε στα ίδια ακριβώς μέτρα που πήραν (και θα συνέχιζαν να παίρνουν) όλες οι προηγούμενες κοινοβουλευτικές χούντες. Ξεπουλάμε το λιμάνι του Πειραιά και τα αεροδρόμια και έπεται συνέχεια.

Βήμα 6. Οργανώνουμε έκτακτη συνεδρίαση στην Βουλή για να εκμαιεύσουμε συναινέσεις στο οριστικό ξεπούλημα που έχει προσυμφωνηθεί. Στην περίπτωση που η εσωκομματική αντιπολίτευση (τάση Λαφαζάνη κ.λπ.) συναινέσει προχωράμε κανονικά συνεχίζοντας να παριστάνουμε την αριστερή κυβέρνηση και κρατώντας τα αριστερά πρόβατα στο μαντρί. Αν τυχόν η τάση Λαφαζάνη καταψηφίσει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεργαστούμε με το άθλιο συστημικό κατασκεύασμα των ΜΜΕ, το Ποτάμι του Θεοδωράκη.

Βήμα 7. Το ξεπούλημα του κοινωνικού πλούτου και τα λοιπά μέτρα (αύξηση ΦΠΑ, συνταξιοδοτικό, όρια απολύσεων, ΕΝΦΙΑ που «φεύγει» αλλά παραμένει κ.λπ.) τα περνάμε (κατασκευάζοντας συναίνεση με κάθε πρόθυμο κρετίνο, από την αριστερή τάση του Λαφαζάνη μέχρι το μιντιακό κατάσκεύασμα που λέγεται Ποτάμι) από την Βουλή από τώρα ή στην διάρκεια των γιορτών του Πάσχα. Ενώ οι έλληνες σουβλίζουν τον Οβελία, η κοινοβουλευτική χούντα του ΣΥΡΙΖΑ σουβλίζει τον ελληνικό λαό.

Βήμα 8. Η επίσημη υπογραφή του νέου μνημονίου λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, οπότε όλα τα κανάλια σε πλήρη παράκρουση για τον φασιστικό κίνδυνο που μας απειλεί (την στιγμή που ο «φασισμός» της ΕΕ με την τρίτη κοινοβουλευτική χούντα των καρπαζο-εισπρακτόρων της είναι σε πλήρη δράση) αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό.

Αυτή είναι η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν η χώρα είναι προτεκτοράτο της ΕΕ, των ΗΠΑ ή των σιωνιστών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας κατάντησαν δουλοπαροικία της υπερεθνικής ελίτ και των «θεσμών» της, όπου ο ελληνικός λαός θα δουλεύει στον αιώνα τον άπαντα για να ξεπληρώνει τους δανειστές. Περαστικά μας.