Print Friendly, PDF & Email

Το γεγονός ότι κανένας ηγέτης σημαντικού κράτους δεν ήρθε για τον εορτασμό των 200 ετών της Επανάστασης (με πρωτοστατούντα τον «φίλο της Ελλάδας» Μακρόν, που παίζει ρόλο του κυρίου εκπροσώπου της Υπερεθνικής Ελίτ) δεν είναι καθόλου τυχαίο και είναι φανερή ένδειξη του πώς βλέπει την Ελλάδα όλη η Υπερεθνική Ελίτ, σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης, για την οποία είναι αμελητέο να σπαταλάνε οποιοδήποτε χρόνο γι αυτή. Πράγματι, οι μόνες χώρες που έστειλαν σημαντικές αντιπροσωπείες ήταν, όχι τυχαία, η Ρωσία και η Βρετανία. Η Ρωσία γιατί ξέρουν πολύ καλά τα φιλορωσικά αισθήματα του Ελληνικού λαού, παρ’ όλο που ο Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία να προσβάλει τον Ρώσο πρωθυπουργό για να πάρει κάποιο πιστοποιητικό από τον Πάιατ –και έκανε μεγάλο σφάλμα ο Ρώσος πρωθυπουργός που δεν σηκώθηκε να φύγει από την τελετή και να εκθέσει τις δυτικές ορντινάντσες στην κυβέρνηση– και η Βρετανία, η οποία βέβαια θέλει να παίξει ρόλο ανεξάρτητο από την ΕΕ μετά το Μπρέξιτ και την ανάκτηση της εθνικής της κυριαρχίας. Γι’ αυτό και τώρα κυνηγά η ΕΕ τη Βρετανία για τα εμβόλια, επειδή ήδη έχουν εμβολιάσει πάνω από τον μισό πληθυσμό και έχουν σχεδόν ξεπεράσει το πρόβλημα του ιού, ενώ στην ΕΕ συζητούν να φθάσουν στο σημερινό επίπεδο της Βρετανίας κατά τον …Αύγουστο!

Αυτή, όμως, είναι η κατάντια μιας χώρας της οποίας ο πρωθυπουργός, στη μεγαλύτερη επέτειο της Χώρας, τρέχει στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο ενώ, την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει ούτε μια πολιτική δύναμη, ακόμα και «πατριωτική», που να (τολμήσει να) μιλήσει καθαρά για την ανάγκη να αποκοπούμε ολικά από την δυτική εξουσία, δηλαδή την εξουσία της Υπερεθνικής Ελίτ, αν θέλουμε 200 χρόνια μετά την επανάσταση για την ανεξαρτησία να γίνουμε επιτέλους ένα πραγματικά ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος-κράτος. (βλ. την ανακοίνωση του ΜΕΚΕΑ για το 1821).

Υ.Γ. Ακολουθεί η υπέροχη εκτέλεση του «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ» από το Άξιον Εστί στα ελληνικά από την ορχήστρα του Κόκκινου Στρατού «Αλεξάντροφ» για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και τη μακραίωνη φιλία Ελλάδας και Ρωσίας. Φυσικά, θα μπορούσαμε και εμείς να είχαμε οργανώσει μια ανάλογης ποιότητας και εμβέλειας εκτέλεση του Εθνικού μας Ύμνου και όχι την «εκτέλεση» που επέλεξε η Επιτροπή της Γιάννας…

ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΜΕΚΕΑ) Grexit.gr – 01/04/2021