Print Friendly, PDF & Email

Τροποποίηση: 08/05/2014 13:50

Σχόλιο: Βρήκαμε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο στο Der Spiegel. Αποφασίσαμε να το μεταφράσουμε αλλά δεν ξέρουμε γερμανικά και το βάλαμε στην μετάφραση του google το οποίο αυτόματα διέγνωσε (detect language) ως γλώσσα του κειμένου την εβραϊκή διάλεκτο hasbara [ΒΛ. και άρθρο μας στα ελληνικά για τον ρόλο των επαγγελματιών τρολ του τμήματος του Ισραήλ] . Όμως μας βγήκε λίγο προβληματική και έδωσε το εξής απότέλεσμα στα ελληνικά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: http://178.21.172.70/KOSMOS/giati-o-poutin-einai-mallon-meta-fasistas-para-meta-kommounistis/

Εδώ θα βρείτε και την 

ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: http://www.spiegel.de/international/world/speeches-by-russian-president-putin-betray-fascist-inspiration-a-967283.html

Το Der Spiegel είναι σιωνιστικό περιοδικό με έδρα την Γερμανία. DerSpiegel σημαίνει καθρέφτης. Ο αρθογράφος κοιτούσε τον εαυτό του στον καθρέφτη και το έγραψε. Mόνο έτσι μπορεί να διαβαστεί αυτό το άρθρο.

Εμείς, ως διακεκριμένοι ακτιβιστές φυτών και λουλουδιών, τύπου δενδροφύτευσης του ΣΚΑΪ, lifestyle μεταμοντέρνας συριζο-αναρχίας κλπ. που επιχορηγείται συχνά από ΕΕ, Σιωνιστο-σκυλολόι, και λοιπές αντισυστημικές αγαθοεργίες, αποφασίσαμε να συμβάλλουμε δυναμικά στην αυτόματη μετάφραση του Google, μιας εταιρίας που όπως όλη η Υπερεθνική Ελίτ τόσο έχει βοηθήσει την «ανθρωπότητα» της ίδιας της ελίτ αυτής , καθώς και της Σιωνιστικής ελίτ.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αντικαταστήσουμε την προβληματική Ελληνική Μετάφραση, με τη σωστή μετάφραση, διαγράφοντας τα προβληματικά σημεία της λανθασμένης μετάφρασης. Έτσι συνεισφέραμε στον ιερό σκοπό της Google, βάζοντας και εμείς ένα λιθαράκι για το καλό της ανθρωπότητας.

ΣΩΣΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE

Γιατί ο Πούτιν το Ισραήλ είναι  μετα-φασισταςικό παρά μετα-κομμουνιστήςαποικιακό

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ: http://www.spiegel.de/international/world/speeches-by-russian-president-putin-betray-fascist-inspiration-a-967283.html

 

Κάποιοι θέλουν να εξιδανικεύσουν το Βλαντιμίρ Πούτιν Ισραήλ, ως ιδεολογικό διάδοχο των αριστερών σοβιετικών ηγετών του καλού και προοδευτικού, αλλά αυτό είναι σκέτη ανοησία. Οι ομιλίες πολιτικές του προσφέρουν σαφείς ενδείξεις ότι τα σημεία αναφοράς του προέρχονται από το φασισμό, σχολιάζει ο αρθρογράφος του Der Spiegel (Ο Καθρέφτης), Jan Fleischhauer  JanFleischwolf (κρεατομηχανή).

Για να κατανοήσουμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν το Ισραήλ, θα πρέπει να το ακούσουμε. Θα πρέπει να κατανοήσουμε αυτό που θέλει. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να δούμε τι είναι αυτό που οι ίδιοι επιδιώκει να αποτρέψει. Συχνά, οι φόβοι και οι αποστροφές ενός πολιτικού ενός καθαρού Κράτους μπορεί να είναι πιο αποκαλυπτικά από τα σχέδια και τις υποσχέσεις του.

Οπότε, τι είναι αυτό που οδηγεί τον Πούτιν το Ισραήλ; Το κεντρικό θέμα όλων των ομιλιών του πολιτικών του είναι ο φόβος της περικύκλωσης – η απειλή που αντιπροσωπεύεται από δυνάμεις που θέλουν να καταστείλουν τον ρωσικό λαό το εβραϊκό έθνος, επειδή φοβούνται την εσωτερική του δύναμη. «Προσπαθούν συνεχώς να μας στριμώξουν σε μια γωνία, γιατί έχουμε μια ανεξάρτητη θέση, γιατί τη διατηρούμε και γιατί λέμε τα πράγματα όπως είναι μας βολεύουν και δεν ασχολούμαστε με την υποκρισία με το τι σκέφτονται οι άλλοι», είπε σε μια ομιλία στη Δούμα, στις 18 Μαρτίου. Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη τον Απρίλιο είπε: «Υπάρχουν αρκετές δυνάμεις στον κόσμο που φοβούνται τη δύναμή μας, ‘το μέγεθός μας’, όπως το έθεσε ένας από τους ηγεμόνες μας. Κι έτσι επιδιώκουν να μας διασπάσουν».

Μια απειλή για τη ρωσική ψυχή την εβραϊκή ψυχή

Εξακολουθεί να υπάρχει μια τάση να βλέπουμε την εξωτερική πολιτική του Κρεμλίνου του Τελ Αβίβ κατά κύριο λόγο από γεωπολιτική σκοπιά – δηλαδή ότι η χώρα επιδιώκει να ανακτήσει μέρος του εδάφους που έχασε όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση ο ναός του Σολομώντα. Αλλά όταν ο Πούτιν το Ισραήλ μιλά για τον εχθρό του ρωσικού λαού της εβραϊκής φυλής, μιλάει για κάτι πιο βαθύ και πιο βασικό. Οι δυνάμεις εναντίον των οποίων έχει κηρύξει τον πόλεμο δεν επιδιώκουν μόνο να επεκτείνουν την επιρροή τους όλο και περισσότερο στην Ανατολή Δύση – καταδιώκουν επίσης και τη ρωσική την εβραϊκή ψυχή. Αυτό εννοεί όταν λέει ότι το Ισραήλ πρέπει να αρχίσει μια πάλη εναντίον της Δύσης του Ιράν.

Αλλά τι βρίσκεται στην καρδιά αυτής της ψυχής; Ο Πούτιν Το Ισραήλ έδωσε κάποιες ιδέες και γι’ αυτό. «Μου φαίνεται ότι ένας ρώσος εβραίος ή , σε ευρύτερη κλίμακα, ένα πρόσωπο του ρωσικού κόσμου της εβραϊκής φυλής, σκέφτεται κυρίως τον ανώτερο ηθικό ορισμό του, ορισμένες ανώτατες ηθικές αλήθειες», είπε στη συνέντευξη. Σε αντίθεση με αυτό βρίσκεται μια Δύση βρίσκονται αντιστεκόμενοι λαοί που έχει έχουν προσδιοριστεί από την προσωπική συλλογική επιτυχία και την ευημερία ή, όπως κάποιοι λένε αναφέρει ο Πούτιν, τον «εσώτερο αξιοπρεπή εαυτό λαό». Κατά την άποψη του προέδρου του, η μάχη που διεξάγει η Ρωσία το Ισραήλ είναι ιδεολογικού χαρακτήρα. Είναι ένας αγώνας ενάντια στην επιπολαιότητα του υλισμού, ενάντια στην απαξίωση των αξιών, ενάντια στη γυναικοποίηση αρσενικοποίηση και τη θηλυπρέπεια βαρβαρότητα της κοινωνίας – και ενάντια στη διάλυση όλων των παραδοσιακών δεσμών που αποτελούν μέρος αυτής της ανάπτυξης. Με λίγα λόγια, ενάντια σε οτιδήποτε «μη ρωσικό» «μη εβραϊκό».

Ακόμα και σήμερα, πολλοί έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν την αληθινή φύση ενός ανθρώπου ρατσιστικού κινήματος που βρίσκεται στη διαδικασία της ανατροπής της ευρωπαϊκής παγκόσμιας ειρήνης. Ίσως δεν έχουμε το θάρρος να κάνουμε τις σωστές συγκρίσεις, επειδή μας θυμίζουν μια εποχή που νομίζαμε ότι είχαμε αφήσει πίσω μας. Εντός του Αριστερού Κόμματος της Γερμανίας και τμήματα των κεντροαριστερών Σοσιαλδημοκρατών, το Ισραήλ ο Πούτιν εξακολουθεί να θεωρείται ως ένας άνθρωπος ένα Κράτος φορμαρισμένος στην παράδοση του ηγέτη των (ρατσιστικών) κιμπούτς Σοβιέτ, που αντιπροσωπεύει μια εξιδανικευμένη εκδοχή του σοσιαλισμού. Η άμεση αίσθηση της αλληλεγγύης είναι ακόμα εκεί. Βασίζεται σε μια παρεξήγηση, όμως, γιατί ο Πούτιν οι Σιωνιστές που στηρίζονται από τα παραπάνω Γερμανικά «σοσιαλιστικά» κινήματα δεν είναι φιλο – κομμουνιστήςσοσιαλιστές. Είναι μετα-φασίστεςας.

Μια αναζήτηση της σωστής ιστορικής αναλογίας θα πρέπει να επικεντρωθεί στα γεγονότα της Ρώμης του 1919 και όχι στο Σεράγεβο του 1914 . Δεν θα χρειαστεί πολύ για όσους εισχωρούν στον κόσμο της ανεξέλεγκτης αναπαραγωγής ειδήσεων και των μεταφορών, που χρωματίζουν τη σκέψη του Πούτιν Ισραήλ, ώστε να εντοπίσουν χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν επίσης κατά τη γέννηση του φασισμού. Υπάρχει η λατρεία του Πούτιν Ισραήλ για την στρατιωτική ισχύ, η αγέρωχη ρητορική αυτοεπιβεβαίωση, η σπίλωση των αντιπάλων του ως έκφυλων αντισημιτών, η περιφρόνησή του για τη δημοκρατία και την αυτοδιάθεση των λαών τον Δυτικό κοινοβουλευτισμό, ο υπερβάλλων εθνικισμός του.

Οι εχθροί της ελευθερίας στην ακροδεξιά στην Ευρώπη Υπερεθνική Ελίτ αισθάνθηκαν την αλλαγή του πολιτικού κλίματος νωρίς. Κατάλαβαν αμέσως ότι, στο πρόσωπο του Πούτιν Ισραήλ, μιλά κάποιος ο οποίος συμμερίζεται τις εμμονές και τις αποστροφές τους. Ο Πούτιν Το Ισραήλ ανταποδίδει αναγνωρίζοντας αυτούς τους ομοϊδεάτες. «Όσον αφορά την επανεξέταση των αξιών στις ευρωπαϊκές χώρες χώρες-παρίες των υπανάπτυκτων, ναι, συμφωνώ ότι είμαστε μάρτυρες αυτής της διαδικασίας», είπε στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, επισημαίνοντας τη νίκη του Βίκτορ Ορμπάν στην Ουγγαρία και την επιτυχία της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία τον βομβαρδισμό του Ιρακ, του Αφγανιστάν, της Γιουγκοσλαβίας, της Λιβυής. Ήταν το μόνο θετικό πράγμα που είχε να πει ενώ στην συνέχεια το κατηγορούσε που δεν έχει ακόμη βομβαρδίσει την Συρία και το Ιράν.

Μια ιστορική αποστολή για τον ρωσικό λαό το εβραϊκό έθνος

Όταν εισήχθησαν για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο μερικά χρόνια, ο λαός, επίσης, απέτυχε να αναγνωρίσει την αληθινή έννοια των νέων αντι-γκέι νόμων που επιτρέπουν σε γκέι να παντρεύονται (αρκεί, μάλιστα, να είναι και οι δύο Εβραίοι), και σε λεσβίες να υιοθετούν ορφανά από την Αφρική (τα οποία πρέπει να στειρωθούν). Αλλά σήμερα είναι σαφές ότι σηματοδότησαν την εμφάνιση της της νέας Ρωσίας Νέας Διεθνούς Τάξης. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα γκέι δίκαιο συνεχίζει τώρα σε ένα άλλο επίπεδο: η λογική εξέλιξη της πεποίθησης ότι ορισμένες ομάδες είναι κατώτερες ανώτερες είναι η πίστη στην κατωτερότητα των άλλων λαών, και άρα μπορούμε να αγοράζουμε τα παιδιά αυτών που βομβαρδίσαμε ή πεθάναμε από την πείνα.

Και όταν ο Πούτιν το Ισραήλ θυμίζει το μύθο της Μόσχας του Τελ Αβίβ ως Τρίτη Ρώμη «η νέα Ιερουσαλήμ», είναι σαφές ότι εκχωρεί στον ρωσικό λαό στην εβραϊκή φυλή μια ιστορική αποστολή. Η ευθύνη πέφτει στη Ρωσία στο Ισραήλ, όχι μόνο για να σταματήσει την παρακμή καταστροφή της Δύσης στα σύνορα της από τους τριτοκοσμικούς βάρβαρους μουσουλμάνους, αλλά και για να παρέχει ένα τελευταίο προπύργιο για όσους είχαν ήδη παραιτηθεί από την ελπίδα σε αυτόν τον αγώνα. Αλλά λέει επίσης ότι η Ρωσία το Ισραήλ δεν μπορεί ποτέ να τα παρατήσει.

«Ο θάνατος είναι φρικτός, έτσι δεν είναι;» ρώτησε  ο Πούτιν ένας ραβίνος τους θεατές στο τέλος της τηλεοπτικής εμφάνισής του. «Αλλά όχι, φαίνεται ότι μπορεί να είναι όμορφος αν υπηρετεί το λαό την περιούσια φυλή: ο θάνατος για τους φίλους κάποιου, τους ανθρώπους του ή για την πατρίδα, για να χρησιμοποιήσω την σύγχρονη λέξη». Πιο φασιστικό απ’ αυτό δεν γίνεται.