Print Friendly, PDF & Email
  1.  Η «κρίση των Ιμίων», που συνυπάρχει με τη μικρότερης σημασίας κρίση για τα Σκόπια (λόγω της μηδαμινής στρατιωτικής δύναμης των Σκοπιανών),  δεν είναι κεραυνός εν αιθρία αλλά αναπόφευκτο επακόλουθο των διεθνών εξελίξεων γύρω μας, αλλά και της μετατροπής της χώρας μας σε πλήρες προτεκτοράτο της Υπερεθνικής αλλά και της Σιωνιστικής Ελίτ, παρόμοιο του οποίου δεν έχουμε ξαναδεί στην Ιστορία μας, παρόλο που από τότε που απέκτησε η χώρα μας την ανεξαρτησία της, ήταν πάντα εξαρτημένη από ξένες δυνάμεις. Μετά όμως από την Οικονομική καταστροφή που μας επέβαλαν οι ξένες και ντόπιες ελίτ με στόχο την πλήρη ενσωμάτωση της χώρας στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και τον διορισμό από αυτές μιας Κατοχικής κυβέρνησης που παριστάνει την «Αριστερά» (αλλά αποτελείται στην πραγματικότητα από πολιτικούς απατεώνες –βο(υ)λευτές και άλλους που παριστάνουν την Κυβέρνηση– που δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδανικά της Αριστεράς, ειδάλλως θα είχαν παραιτηθεί από το 2015 αντί να υπογράψουν το πιο καταστροφικό Μνημόνιο όλων), η χώρα έχασε όχι μόνο κάθε ίχνος οικονομικής και πολιτικής κυριαρχίας που είχε μέχρι τότε, αλλά ακόμη και τη δυνατότητα να ελέγχει την ίδια την εδαφική ακεραιότητά της.
  2. Έτσι, τη στιγμή ακριβώς που η Υπερεθνική Ελίτ (Y/E) συγκεντρώνει την προσοχή της στη γειτονιά μας όπου αν επιτύχει το σχέδιο αυτής και των Σιωνιστών για τον διαμελισμό της Συρίας αλλάζει ριζικά ο χάρτης της Μέσης Ανατολής, εντείνεται η κρίση των Ιμίων. Και είναι ο διαμελισμός της Συρίας καθοριστικής σημασίας εφόσον, ακόμη και αν συνεχιστεί το Μπααθικό καθεστώς Άσσαντ σε μια κουτσουρεμένη χώρα περικυκλωμένη από εχθρούς, αυτό θα σημάνει την πλήρη εξουδετέρωση του άξονα Ιράν-Συρίας-Χεζμπολά που κάλλιστα θα μπορούσε ν’ ακολουθηθεί από την ανατροπή του Ιρανικού καθεστώτος μέσα από ένα συνδυασμό κάποιας «ροζ επανάστασης» που θα στηρίζεται από το νέο όργανο της Υ/Ε σε Συρία, Ιράν και Ιράκ: το «νέο Ισραήλ» των Κούρδων.
  3. Για την επιτυχία όμως των σχεδίων αυτών παίζει αποφασιστικό ρόλο η Τουρκία, η οποία έχει κάθε λόγο να μην επιτύχει η υλοποίηση του Κουρδιστάν το οποίο θέτει δυναμίτιδα στην ίδια την ακεραιότητα της Τουρκίας (η οποία δεν αποκλείεται να είναι επίσης στόχος της Υ/Ε). Και αυτό διότι η Τουρκία, μετά το αποτυχόν πραξικόπημα των ντόπιων ελίτ σε συνεργασία με την Υ/Ε, δεν είναι πια ένα δυτικό ημι-προτεκτοράτο όπως ήταν πριν (και ήταν και η Ελλάδα πριν να γίνει πλήρες προτεκτοράτο μετά την οικονομική καταστροφή). Η Τουρκική ελίτ υπό τον Ερντογάν προσπαθεί αυτή τη στιγμή να χαράξει κάποιο ‘αυτόνομο’ ρόλο μέσα στο ΝΑΤΟ, με την απειλή ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα γεωστρατηγικά συμφέροντά της θα προσχωρήσει στον άξονα Ρωσίας-Ιράν -Συρίας, πράγμα που θα ήταν καταστροφικό για την Υ/Ε και τους Σιωνιστές. Με βάση αυτό το σκεπτικό (που κρύβουν οι λογής-λογής δυτικοτραφείς «διεθνολόγοι» μας των καναλιών που παριστάνουν σήμερα τους Τουρκοφάγους, επειδή ξέρουν ότι αυτή είναι και η γραμμή της Υ/Ε) μπορούμε να καταλάβουμε την πραγματική σημασία της κρίσης των Ιμίων.
  4. Στο σκεπτικό αυτό, η Ελλάδα, εάν δεν είχε μια κατοχική κυβέρνηση, θα μπορούσε και αυτή να προσχωρήσει στον ίδιο άξονα βγαίνοντας από την ΕΕ –που μας οδήγησε στην οικονομική καταστροφή—αλλά και από το ΝΑΤΟ. Δηλαδή, την στρατιωτική συμμορία της Υ/Ε η οποία, εκτός του ότι μας έκανε συνένοχους στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε το ΝΑΤΟ ενάντια στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης, της Συρίας και της Ουκρανίας, μας έχει ήδη οδηγήσει σε σειρά νέων καταστροφών. Όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και πρωτύτερα, όταν σιωπηρά επέτρεψε τους διωγμούς στην Κωνσταντινούπολη που την ερήμωσαν από το Ελληνικό στοιχείο, αλλά και σήμερα δεν θα δίσταζε να προχωρήσει και σε νέα περιτομή της εδαφικής κυριαρχίας μας στο Αιγαίο (ή τη Μακεδονία), σε αντάλλαγμα ενός Τουρκικού συμβιβασμού για το Κουρδιστάν που θα επέτρεπε, για παράδειγμα, την ίδρυσή του αλλά σε κάποια απόσταση ασφαλείας από τα Τουρκικά σύνορα! Η συμμετοχή μας επομένως στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες καταστροφές για την Ελλάδα τόσο στα Σκόπια (για να εξασφαλιστεί η ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ) όσο και στο Αιγαίο. Αντίθετα, η προσχώρηση της Ελλάδας στον άξονα Ρωσίας-Ιράν-Συρίας κλπ θα διασφάλιζε πλήρως όχι μόνο την οικονομική και πολιτική ακεραιότητα της χώρας, αλλά και την εδαφική.
  5. Και αυτό, είτε η Τουρκία προσχωρήσει τελικά στον άξονα αυτό για να εξασφαλίσει τα σύνορα, αν όχι και την ακεραιότητά της, είτε όχι. Διότι εάν βέβαια η Τουρκία τελικά αναγκαστεί να προσχωρήσει σε αυτόν τον άξονα, δεν θα ετίθετο πια θέμα εδαφικών διεκδικήσεων και οποιαδήποτε προβλήματα θα λυνόντουσαν φιλικά σε μια συμμαχία που θα θεμελιώνονταν στην εθνική κυριαρχία όλων των μελών. Ακόμη όμως και στην περίπτωση που η Τουρκία παρέμενε εκτός παρόμοιας συμμαχίας (είτε μέσα στο ΝΑΤΟ είτε όχι), δεν θα τολμούσε βέβαια να δημιουργήσει προβλήματα εναντίον μας όταν θα ήταν ουσιαστικά περικυκλωμένη από Ρωσία-Ιράν-Συρία και την Ελλάδα.
  6. Δεδομένου όμως βέβαια ότι όλα τα κόμματα στη Βουλή (εκτός ΚΚΕ που είναι όμως αμφίβολο εάν θα ενέκρινε παρόμοιο άξονα αν δεν ήταν… κομμουνιστικός) είναι ΝΑΤΟ-τραφή και Ευρώπληκτα, το μέλλον της χώρας μας είναι δυσοίωνο. Όχι βέβαια γιατί συνορεύουμε με την Τουρκία, όπως ισχυρίζονται οι άθλιοι δήθεν Τουρκοφάγοι τύπου Πάγκαλου (που όταν η Τουρκία ήταν ημι-προτεκτοράτο δεν είχε βέβαια αντίρρηση να τους παραδώσει τον αρχηγό των Κούρδων του PKK που τότε ήταν ακόμη αντι-ιμπεριαλιστές, πριν να γίνουν οι σημερινές ορντινάντσες του ιμπεριαλισμού!), αλλά γιατί έχουμε «συμμάχους» και «εταίρους» αυτές ακριβώς τις χώρες που μεταπολεμικά μας οδηγούν από εθνική καταστροφή σε εθνική καταστροφή…

[Για μια πλήρη ανάλυση του διακυβεύματος αυτή τη στιγμή στη Συρία και τη Μέση Ανατολή μετά την ολομέτωπη επίθεση της Υ/Ε, βλέπε την ανακοίνωσή μας: Ο Αγώνας για Εθνική και Οικονομική Κυριαρχία και η «Αριστερά» ]

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 20/02/2018