Print Friendly, PDF & Email

Το ΜΕΚΕΑ, αντιλαμβανόμενο την κρισιμότητα των σημερινών συνθηκών (Ευρωεκλογές, κινήματα για εθνική κυριαρχία στην Ευρώπη κ.λπ.), δίνει στη δημοσιότητα την ιστοσελίδα grexit.gr, με απώτερο σκοπό να συμβάλει στην οικοδόμηση ενός γνήσιου αντιπαγκοσμιοποιητικού κινήματος στην Ελλάδα -ενός παλλαϊκού κινήματος GREXIT- που θα παλεύει για εθνική και οικονομική κυριαρχία μέσα από την οικονομική αυτοδυναμία.

Η ιστοσελίδα Grexit.gr είναι μια πρωτοβουλία του ΜΕΚΕΑ και άμεσο στόχο έχει να ενημερώσει και να συνασπίσει τα λαϊκά στρώματα γύρω από τον κεντρικό στόχο για την έξοδο από την οικονομική (αλλά και πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική) καταστροφή του ελληνικού λαού. Αυτός ο στόχος περνάει από ένα πραγματικά απελευθερωτικό Grexit, που για να μην είναι απάτη πρέπει σήμερα να σημαίνει την άμεση, μονομερή έξοδο από την ΕΕ (και όχι απλά το Ευρώ) και το χτίσιμο Αυτοδύναμης Οικονομίας –μια ριζική διαδικασία που προϋποθέτει τη ρήξη με τη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης παράλληλα με τη σταδιακή δημιουργία μιας δημοκρατικής κοινότητας κυρίαρχων οικονομικά και εθνικά λαών, που σημαίνει την πρόνοια για εντελώς νέους γεωστρατηγικούς προσανατολισμούς.

Καλούμε τον κάθε πολίτη που έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής που μας επιβάλει η Ε.Ε., τον καθένα και την καθεμία που νιώθει στο πετσί του/της τι σημαίνουν οι ανοιχτές και απελευθερωμένες αγορές της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (από την εργασιακή ζούγκλα και τη διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέχρι την ανεργία των νέων και το κόψιμο των συντάξεων) να συμβάλει με τα ταλέντα του/της, τις δεξιότητές του/της και, κυρίως, το ζήλο του/της για την οικονομική και εθνική κυριαρχία της πατρίδας στην προσπάθεια του grexit.gr. Αν συμφωνείς με τους στόχους της καμπάνιας, αν έχεις πειστεί για την επιτακτική ανάγκη μονομερούς εξόδου από την Ε.Ε. ως το απαραίτητο βήμα για την εθνική απελευθέρωση τότε συντονίσου εδώ και επικοινώνησε μαζί μας!