Print Friendly, PDF & Email

Σχόλιο: Όταν τα Σιωνιστικά φασισταριά στο Ισραήλ φώναζαν «δεν υπάρχουν σχολειά στη Γάζα γιατί δεν υπάρχουν παιδιά εκεί», και όταν αντίστοιχα ρατσιστικά υποκείμενα διαδήλωναν στο Λονδίνο και στο Άμστερνταμ (μεταξύ άλλων) υπέρ της κτηνώδους επέμβασης στη Γάζα, η αστυνομία ουδέποτε ασχολήθηκε με το «ρατσιστικό μίσος» που εκδήλωναν. Όταν όμως τίμιοι Βρετανοί βουλευτές και ακόμα και φιλελεύθεροι αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν οτιδήποτε έχει σχέση με το σιωνιστικό μόρφωμα-έκτρωμα και τη δραστηριότητα του στην περιοχή τους, η αστυνομία «ξεκίνησε έρευνες». Τα άρθρα είναι εύγλωττα από μόνα τους, αν και η αθλιότητα των σιωνιστών έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα ώστε στηρίζουν με τα μπούνια κάθε έγκλημα του σιωνιστικού κράτους έχοντας σαν βασικό όπλο για να βουλώνουν τις ανεπιθύμητες φωνές την «βιομηχανία του ολοκαυτώματος» στιγματίζοντας όσους ασκούν κριτική στα εγκλήματα τους ως αντισημίτες (αν δεν είναι εβραίοι) και αυτομισούμενους εβραίους (αν είναι). Οπότε θα επενάλθουμε.

______________________________________________________

«Ζώνη ελεύθερη από Ισραήλ»: Βρετανός βουλευτής λέει ότι το Bradford δεν θέλει Ισραηλινά αγαθά, υπηρεσίες ή επισκέπτες

Πηγή: ‘An Israel-free zone’: UK MP says Bradford doesn’t want Israeli goods, services or visitors, RT (07.08.2014)

Ο George Galloway πρότεινε η βρετανική πόλη του Μπράντφορντ να αποτελέσει «μία ζώνη ελεύθερη από Ισραήλ» (Israel-free zone) (σ.σ. όπως λέμε «ζώνη ελεύθερη από πυρηνικά», «ζώνη ελεύθερη από μεταλλαγμένα» κλπ), και κάλεσε την περιοχή να κηρύξει γενικό μποϊκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων, υπηρεσιών, ακαδημαϊκών – και τουριστών.

Μιλώντας σε μια δημόσια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από το κόμμα «Respect» στο Leeds, ο βουλευτής του Δυτικού Bradford ενθάρρυνε το πλήθος που συγκεντρώθηκε εκεί να στηρίξει τις θέσεις του και «να κάνει το ίδιο.»

Τα σχόλια του Galloway που κινηματογραφήθηκαν και στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν στο YouTube έχουν δημιουργήσει θερμές αντιδράσεις στο Twitter. Μετά από αρκετά επίσημα παράπονα, πυροδότησαν επίσης μια έρευνα από την αστυνομία του West Yorkshire.

«Έχουμε λάβει δύο χωριστές καταγγελίες σχετικά με σχόλια που αποδίδονται στο βουλευτή George Galloway κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που έδωσε σε μια δημόσια συνάντηση στο Leedsστις 2 Αυγ. 2014. Επί του παρόντος διερευνάμε τις καταγγελίες,» επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του West Yorkshire.

Ενώ μιλούσε για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα – μια παρατεταμένη στρατιωτική επίθεση που έχει επικριθεί έντονα από αξιωματούχους του ΟΗΕ, διάφορους υψηλού προφίλ Βρετανούς πολιτικούς, ακαδημαϊκούς, και στρώματα ανησυχούντων πολιτών σε όλη τη Βρετανία – ο Galloway ενημέρωσε τους ακτιβιστές: «έχουμε ανακηρύξει το Μπράντφορντ σε «ζώνη ελεύθερη από το Ισραήλ.» (Israel-free zone)

«Δεν θέλουμε κανένα ισραηλινό προϊόν. Δεν θέλουμε καμία ισραηλινή υπηρεσία. Δεν θέλουμε κανένα Ισραηλινό ακαδημαϊκό, να έρχεται στο πανεπιστήμιο ή το κολέγιο,» πρόσθεσε. «Δεν θέλουμε καν Ισραηλινούς τουρίστες να έρθουν στο Μπράντφορντ, αν κάποιος από αυτούς σκέφτηκε να το πράξει. Απορρίπτουμε αυτό το παράνομο, βάρβαρο, άγριο κράτος που αυτοαποκαλείται Ισραήλ

Τον Οκτώβριο του 2013, ο Galloway αντιμετώπισε τη κατηγορία του ρατσισμού, αφού φέρεται να εγκαταλείψε μια συζήτηση στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ισχυριζόμενος ότι «δεν συζητάει με Ισραηλινούς.» Αμήχανα το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τη συζήτηση αισθάνθηκε άβολα, καθώς ο Gallowayστη συνέχεια αναχώρησε από τη κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων.

Ο Ron McKay, εκπρόσωπος του κόμματος Respect, που επίσης συμμετείχε στη συνάντηση, υπερασπίστηκε τα σχόλια του Galloway.

«Ας μπούμε στο ψητό εδώ,» είπε την Πέμπτη το βράδυ ο ίδιος. «Η ισραηλινή διοίκηση εμπλέκεται σε μαζικές δολοφονίες, σφαγή και εγκλήματα πολέμου. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν στο Ισραήλ δείχνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ισραηλινών θεωρούν τα επίπεδα της στρατιωτικής βίας του Ισραηλινού Στρατού στη Γάζα σε σωστή αναλογία» (proportionate).

«Γιατί ανάμεσα σε όλες τις δυνατότητες» θα έπρεπε οι άνθρωποι του Bradfordνα καλωσορίσουν τους «απολογητές ενός κράτους τρομοκράτη,» κατέληξε.

Απαντώντας στο κατά πόσον η δήλωση του Galloway σχετικά με τους Ισραηλινούς τουρίστες συνιστά διάκριση (discrimination), ο εκπρόσωπος του κόμματος Respectείπε ότι «όλοι πρέπει να κάνουν διακρίσεις κατά των μαζικών δολοφονιών.»

Τα φιλο-Παλαιστινιακά συναισθήματα, διαδεδομένα στα πανεπιστήμια, στους δρόμους, και το πολιτικό κατεστημένο της Βρετανίας (σ.σ. Άκρως αμφιλεγόμενο αυτό το στοιχείο που «ανακάλυψε» ο συντάκτης – βλ. π.χ. σε βίντεο τα γιουχαΐσματα των φοιτητών στην προαναφερθείσα αποχώρηση Galloway από συζήτηση με Σιωνιστή σε μεγάλο Βρετανικό Πανεπιστήμιο. Δεν ξέρουμε που τα είδαν αυτά οι συντάκτες του RT.), κορυφώθηκε την Τρίτη καθώς το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός. Στην παρούσα συγκυρία, η επιχείρηση Protective Edge του Ισραήλ έχει οδηγήσει σε πάνω από 1.800 νεκρούς Παλαιστίνιους. Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν σε πολλές πόλεις σε όλη τη Βρετανία ζητώντας να τεθεί τέλος στην εξοντωτική σύγκρουση στη Γάζα. Μια φιλο-παλαιστινιακή ομάδα προσπάθησε, επίσης, να κλείσει ένα εργοστάσιο στο Staffordshire, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες τροφοδοτεί με όπλα το Ισραήλ.

______________________________________________________

Ο Galloway υπό έρευνα για τα σχόλια του για το Ισραήλ

Πηγή: Galloway under investigation over Israel remarks, BBC (07.08.2014)

Οι εκκλήσεις του George Galloway για να ανακηρυχθεί το Bradford «ζώνη ελεύθερη από Ισραήλ» διερευνώνται από την αστυνομία του West Yorkshire.

Αξιωματούχοι είπαν ότι είχαν γίνει δύο καταγγελίες για μια ομιλία που έκανε προτρέποντας την πόλη να απορρίψει όλα τα ισραηλινά προϊόντα, υπηρεσίες, ακαδημαϊκούς και ακόμη και τους τουρίστες.

Ένας εκπρόσωπος του βουλευτή στο Δυτικό Bradford είπε ότι επιμένει στις παρατηρήσεις του.

Ο Συντηρητικός Βουλευτής Robert Halfon τις απέρριψε ως «απερίσκεπτο παραλήρημα που θα προκαλέσει μεγάλη προσβολή για πολλούς».

Αλλά ο David Ward, βουλευτής των LibDem στο γειτονικό Ανατολικό Bradford, δήλωσε: «Η ζώνη -ελεύθερη από το Ισραήλ-» ήταν ένα «ωραίο ήχηρό δάγκωμα», αλλά οποιοδήποτε μποϊκοτάζ θα έπρεπε να καλύπτει όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα σχόλια του κ. Galloway, που έγιναν σε μία κατάμεστη από ακτιβιστές του κόμματος Respectεκδήλωση στοLeedsτο Σάββατο, έχουν αναρτηθεί στο YouTube και προκάλεσαν θύελλα σχολίων στο Twitter.

«Τα σχόλια του Galloway»

Ο βουλευτής του Respect είπε στη συνάντηση: «Έχουμε ανακηρύξει το Bradford ζώνη ελεύθερη από Ισραήλ». «Δεν θέλουμε κανένα ισραηλινό προϊόν. Δεν θέλουμε καμία ισραηλινή υπηρεσία. Δεν θέλουμε κανέα ισραηλινό ακαδημαϊκό να έρχεται στο πανεπιστήμιο ή το κολέγιο. Δεν θέλουμε ούτε κανένα Ισραηλινό τουρίστα να έρθει στο Μπράντφορντ, ακόμη και αν κάποιος από αυτούς είχε σκεφτεί να το κάνει. Απορρίπτουμε αυτό το παράνομο, βάρβαρο, άγριο κράτος που αυτοαποκαλείται Ισραήλ – και θα πρέπει και εσείς να κάνετε το ίδιο.»

Ο εκπρόσωπος του κ. Galloway Ρον McKay δήλωσε ότι οι παρατηρήσεις ήταν μια επέκταση του μποϊκοτάζ και του κινήματος άμεσης δράσης ενάντια σε σούπερ μάρκετ και εταιρείες που υποστηρίζουν το Ισραήλ. «Ο George επιμένει στα σχόλια του – νομίζει ότι είναι αρκούντως λογικά. Ο λόγος που τα έκανε είναι επειδή υπάρχει μαζικό μακελειό και μαζική σφαγή συμβαίνει ενάντια στο λαό της Γάζας. Η άμεση δράση βοήθησε στον αγώνα κατά του απαρτχάιντ.» είπε ο κ McKay.

«Οι “συντηρητικοί φίλοι του Ισραήλ” και το σιωνιστικό λόμπι έπιασαν αμέσως “δουλειά”»

Αλλά ο Robert Halfon, βουλευτής στο Harlowκαι πρώην πολιτικός διευθυντής των «Συντηρητικών Φίλων του Ισραήλ», (σ.σ. Πρόκειται για σέκτα (άλλοι το λένε και σιωνιστικό λόμπυ) που δρα εντός του Συντηρητικού κόμματος της Βρετανίας και μοναδικό σκοπό έχει να προωθεί και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των σιωναζί του Ισραήλ.) χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ Gallowayως «σοκαριστικές». (σ.σ. Ενώ οι σφαγές των σιωναζί είναι λογική αντίδραση. Άντε χάσου ρε ξεφτιλισμένε φίλε του Ισράηλ !!!) «Αυτό το απερίσκεπτο επιθετικό παραλήρημα θα προκαλέσει μεγάλη προσβολή για πολλούς», είπε. (σ.σ. Βασικά μάλλον εννοεί τις τσέπες τους γιατί μόνο εκεί αισθάνονται ενόχληση οι συντηρητικοί φίλοι του Ισραήλ). «Ευτυχώς, υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι πολίτες του Bradford είναι σαν τον βρετανικό λαό στο σύνολό του: ανεκτικοί και αξιοπρεπείς – και θα αγνοήσουν τις απαιτήσεις του κ Galloway, αντιμετωπίζοντας τες με την περιφρόνηση που τους αξίζει. Ξέρουν ότι παρά την τραγωδία στη Γάζα, το Ισραήλ είναι η μόνη δημοκρατία στη Μέση Ανατολή, ότι τόσο οι απλοί Παλαιστίνιοι και οι απλοί Ισραηλινοί έχουν υποφέρει – αν μη τι άλλο λόγω των 13.000 ρουκετών που εκτοξεύτηκαν στο Ισραήλ από τη Χαμάς και την Ισλαμική Τζιχάντ, από τη μονομερή αποχώρηση του Ισραήλ από τη Γάζα το 2005. (σ.σ. Ο μόνος λόγος που αναδημοσιεύουμε τις εμετικές δηλώσεις του «συντηρητκού φίλου του Ισραήλ» είναι για να δείτε τα ελεεινά αξιοθρήνητα ψέμματα που συνεχίζουν μετά από 65 χρόνια να ξεστομίζουν οι σιωναζί).

Ο Nigel Grizzard της συναγωγής του Bradford περιέγραψε τα σχόλια του κ Gallowayως «πολύ ακραία». (σ.σ. Δεν μας λένε όμως πως περιέγραψε τις σφαγές στην Γάζα). «Οι Ισραηλινοί έρχονται στο Μπράντφορντ – άνθρωποι από το Μπράντφορντ πάνε στο Ισραήλ – υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω στο Bradford που έχουν συγγενείς στο Ισραήλ», δήλωσε στο BBC Radio του Leeds. «Και νομίζω ότι τα σχόλια του κ Gallowayείναι εντελώς γελοία και δεν έχουν τίποτα να κάνουν με την πραγματικότητα της σημερινής ζωής στο Bradford.»

Ο Jonathan Arkush, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων των Βρετανών Εβραίων ( Board of Deputies of British Jews), περιέγραψε τις παρατηρήσεις ως «απεχθείς». «Τι γίνεται με έναν Ισραηλινό ο οποίος είναι υποστηρικτής της παλαιστινιακής υπόθεσης; Δεν διαφοροποιεί μεταξύ ενός Ισραηλινού που υποστηρίζει την ισραηλινή κυβέρνηση και ενός Ισραηλινού ο οποίος δεν την υποστηρίζει», είπε. «Δεν διαφοροποιεί μεταξύ ενός ενήλικα ή ενός παιδιού (σ.σ. Ενώ οι βόμβες των σιωναζί διαφοροποιούν γιαυτό το 75% των 1900+ θυμάτων στη Γάζα είναι άμαχοι !!!!) – οι περισσότεροι άνθρωποι είναι απολίτικοι. Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο μη ανεκτικός που δεν μπορεί να αντέξει να έχει κάποιος με μια αντίθετη άποψη στην πόλη του – Πόσο γελοίο είναι αυτό». (σ.σ. Πρόκειται για απίστευτης αθλιότητας ψέμμα από το στόμα του ραββίνου, διότι αυτό που περιγράφει είναι ακριβώς αυτό που κάνει το Σιωνιστικό λόμπυ εδώ και χρόνια, δηλαδή να βουλώνει με κάθε μέσο όποια φωνή δεν του αρέσει. Αν με τέτοια χονδροειδή ψέμματα οι σιωνιστές έχουν καταφέρει όσα κατάφεραν μέχρι σήμερα τότε απλά πρέπει να συμπεράνουμε ότι η «απολίτικη» ανθρωπότητα είναι απλά ηλίθια. Απλά αντιλαμβανόμαστε ότι πλέον τα ψέμματα τους τελείωσαν και δεν βλέπουμε με ποιο τρόπο θα συνεχίσουν όπως σήμερα με το γνωστό οπλοστάσιο κατασκευής ψεμμάτων).

«David Ward»

Αλλά ο David Ward― ο οποίος έχει ξεκινήσει συλλογή υπογραφών για μποϊκοτάζ του Ισραήλ, ― είπε ότι ο κ Galloway δεν πήγε αρκετά μακριά.

Είπε ότι θα ήθελε να δει κάτι σαν το αντι-απαρτχάιντ κίνημα, με αθλητικά, πολιτιστικά και ακαδημαϊκά μποϊκοτάζ, καθώς και οικονομικές κυρώσεις για να διατηρηθούν οι πιέσεις προς το Ισραήλ, το οποίο όπως είπε, συνεχώς παραβιάζει τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

«Γιατί να το περιορίσουμε σε μια συγκεκριμένη πόλη; Αν πρόκειται να κάνουμε μποϊκοτάζ, αποεπενδύσεις και κυρώσεις απλά σε μια συγκεκριμένη πόλη ή μέρος της χώρας, πώς πρόκειται να έχει κάποιο αποτέλεσμα; Ποιο είναι το νόημα; Πρέπει να είναι ένα εθνικό κίνημα.»

ΟWardέχασε την θέση του από τη κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος των LibDem τον Ιούλιο του 2013 για 3 μήνες για λόγους κομματικής πειθαρχίας για τα σχόλια που έκανε σχετικά με το Ισραήλ. (σ.σ. Φιλελεύθεροι Δημοκράτες αλλά το όνομα είναι απλά προπέτασμα καπνού, η γλώσσα του Μεγάλου Αδελφού, αφού μια βασικότατη αρχή του κλασσικού φιλελευθερισμού είναι η «ελευθερία του λόγου» -στην θεωρία βέβαια γιατί στην πράξη ισχύει μόνο για τους λίγους και «εκλεκτούς»-, ενώ δημοκρατία είναι μόνη η άμεση όπως στην Αρχαια Αθήνα και όχι βέβαια η αντιπροσωπευτική που είναι ολιγαρχική εφεύρεση των «πατέρων του αμερικάνικού συντάγματος». Στην περίπτωση του Wardαπλά πέσαν τα όρνεα του σιωνιστικού λόμπυ και τον καθαίρεσαν. Τόσο ωραία και «δημοκρατικά» πράγματα.).

«Επαναπατρίστηκε» αργότερα, αλλά τώρα αντιμετωπίζει πειθαρχικές διαδικασίες από το LibDemγια ένα tweetπου έστειλε τον περασμένο μήνα, το οποίο έλεγε: «το μεγάλο ερώτημα είναι – αν ζούσα στη #Gazaθα εκτόξευα έναν πύραυλο; – μάλλον ναι». Ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο, το οποίο καταδικάστηκε από το κόμμα του. (σ.σ. Φυσικά πάλι μετά από πιέσεις από το σιωνιστικό λόμπυ. Όχι …παίζουμε.).

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Δυτικού Yorkshireδήλωσε: «Έχουμε λάβει δύο χωριστές καταγγελίες σχετικά με τα σχόλια που αποδίδονται στον George Galloway βουλευτή κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που έδωσε σε δημόσια συνεδρίαση στο Leedsστις 2 Αυγούστου 2014. Διερευνούμε τις καταγγελίες.»

Ο κ.Galloway, ο οποίος κέρδισε τη βουλευτική θέση στο Δυτικό Bradford από τους Εργατικούς μετά από τις εκλογές το 2012, είναι ένθερμος ακτιβιστής και υποστηρικτής της παλαιστινιακής πλευράς στην ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση. (σ.σ. Εδώ έχουμε πάλι χαρακτηριστικά δείγματα της γλώσσας του Μεγάλου Αδελφού καθώς το Ισραηλινό απαρχάιντ και η ωμή σφαγή (γενοκτονία) ενός λαού από τους σιωναζί ονομάζεται «σύγκρουση», λες και μιλάμε για δύο τυχαία και ισότιμα «εμπόλεμες πλευρές»).

Υπήρξε συνιδρυτής του αντιπολεμικού κόμματος Respectτο 2004, μετά την απέλασή του από το Κόμμα των Εργατικών, εξαιτίας σχολίων που έκανε ως μέρος της αντίθεσής του στον πόλεμο του Ιράκ. (σ.σ. (α) Πάλι εδώ γλώσσα Μεγάλου Αδελφού καθώς το Βρετανικό Εργατικό Κόμμα δηλαδή το αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την εργατική τάξη εδώ και πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα. Είναι ένα καθαρά σοσιαλφιλελεύθερο κόμμα και θα έπρεπε να λέγεται το «κόμμα των αφεντικών». (β) Η «δημοκρατία» τους σε όλο της το μεγαλείο. Επειδή ο εγκληματίας πολέμου Μπλερ και τα υπόλοιπα καθάρματα στο κόμμα του αποφάσισαν να ισοπεδώσουν το Ιράκ και να εξολοθρεύσουν έναν ολόκληρο λαό όλες οι αντίθετες φωνές έπρεπε να στραγγαλιστούν. Άρα του δείξανε την πόρτα της εξόδου.).