Print Friendly, PDF & Email

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2/7/2015

 

Οι τελευταίες εξελίξεις αποδείχνουν περίτρανα ότι καμία κυβέρνηση (με ή χωρίς «αριστερό» μανδύα) δε μπορεί (ακόμα και αν θέλει, διότι πολλοί στα κατεστημένα κόμματα του ΝΑΙ π.χ. Ποτάμι ούτε αυτό δεν θέλουν) να εξασφαλίσει ούτε καν τις βασικές ανάγκες επιβίωσης του ελληνικού λαού αν δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα (βλ. προτάσεις ΜΕΚΕΑ) που να υποστηρίζει την οικονομική αυτοδυναμία του λαού (και όχι απλά την έξοδο από το Ευρώ ή την ΕΕ ή την έξυπνη διαχείριση του χρέους) – βασική προϋπόθεση και για την κοινωνική του απελευθέρωση – και αποτελούν την κατάληξη μιας σειράς μπαρουφολογικών ψευτο-αντιστασιακών ηλιθιοτήτων από τους εκπροσώπους της ευρωπαϊκής «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ευρω-ξεβράκωμα των «για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση» απολογητών του ευρωφασισμού ―των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών και των υπερεθνικών μηχανισμών τους (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ΝΑΤΟ κ.λπ.)― θα αποτελέσει για τους υπόλοιπους λαούς παράδειγμα προς αποφυγή και για την υπερεθνική ελίτ υπόδειγμα για το πώς ενδείκνυται να στραγγαλίζεται οικονομικά μια χώρα, ώστε να ενσωματωθεί πλήρως στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.

Τώρα η συστημική παγκοσμιοποιητική «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ πετιέται πιθανόν σαν στημένη λεμονόκουπα από τους «θεσμούς» που η ίδια υποστήριζε άμεσα ή έμμεσα. Αφού επιτέλεσε το έργο της, τον εδώ και δεκαετίες αποπροσανατολισμό από τις πραγματικές αιτίες εξάρτησης της Ελληνικής οικονομίας -οι οποίες αναφέρονται κατά κύριο λόγο στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΕ και όχι στο χρέος το οποίο είναι σύμπτωμα -, συνεχίζει να ταΐζει κουτόχορτο τα λαϊκά στρώματα ότι υπάρχει λύση μέσα στην ΕΕ και καλλιεργεί την απάθεια και τη μοιρολατρία απέναντι στον πραγματικό φασισμό της ΕΕ και της παγκοσμιοποίησης. Αυτή η αριστερά τώρα κλαψουρίζει, παρακαλώντας τα αφεντικά της για κάποιο κόκκαλο (μερικό κούρεμα χρέους και κάποιες χρονικές αναβολές στην εφαρμογή των «μεταρρυθμίσεων»), ενώ παρέδωσε ήδη τον Ελληνικό λαό στα δόντια της υπερεθνικής ελίτ με τα ψευτοδιλήμματα (μνημόνιο «Γιούνκερ» ή …μνημόνιο «Τσίπρα»), ξεπουλώντας με τη δική της υπογραφή κάθε πλουτοπαραγωγικό πόρο και κάθε ελπίδα ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης της χώρας, και δεχόμενη όλες τις «διαρθρωτικές» μεταρρυθμίσεις των «θεσμών» που θα ενσωματώσουν την χώρα για πάντα ως αποικία χρέους και γκαρσονιών στην νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.

Αντίστοιχα τα ΜΜΕ που πριν λίγο καιρό υποστήριζαν την ανέλιξη στην εξουσία της κυβέρνησης των φιλοευρωπαϊστών, έχουν επιδοθεί σε τρομοσενάρια καταστροφής, υποστηρίζοντας την πλήρη υποταγή με το «ναι» στο δημοψήφισμα, ώστε να μη θιγούν καθόλου τα συμφέροντα της ντόπιας Ελληνικής ελίτ και των προνομιούχων κοινωνικών στρωμάτων με τα επενδυμένα συμφέροντα στις ανοιχτές και απελευθερωμένες αγορές, ενώ οι βολεμένοι αυτοί κόπροι που τους ταίζει χρόνια ο λαός οργανώνουν και «διαδηλώσεις» υπέρ του «ναι» σε αντιγραφή με τα υποκινούμενα από την ίδια Υ/Ε ελίτ «κινήματα» των ευρωφασιστών στην Ουκρανία…

Για την ανατροπή του νέου καθεστώτος εξανδραποδισμού και υποταγής που θα σημάνει την πλήρη υποταγή των λαϊκών στρωμάτων για δεκαετίες και την ανάδυση του νέου μεσαίωνα της ΝΔΤ, καλούμε τα λαϊκά στρώματα σε αυτό-οργάνωση σε κατά τόπους επιτροπές με σαφείς στόχους και προοπτικές απελευθέρωσης από την οικονομική κατοχή σύμφωνα με τις προτάσεις του ΜΕΚΕΑ.

Είναι χρέος μας πλέον να συγκροτηθούμε, να οργανωθούμε και να πράξουμε.

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Όλοι-ες στο Αρχαιολογικό Μουσείο στις 18:30. Το πανό μας είναι το μόνο… με σύνθημα «Σπάζοντας τα δεσμά της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ», θα μας βρείτε εκεί!

ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΜΕ.Κ.Ε.Α.)

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ