Print Friendly, PDF & Email

ΜΕΚΕΑ: ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 26/02/2016


ΤΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

– ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ:

ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

 

 

 

Α) ΤΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

Σαν να μην έφτανε η άμεση απειλή της μετατροπής της Ελλάδας σε ένα μόνιμο και απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών ή «Hot Spots», η οποία εντείνει τη γενική κοινωνική οικονομική και πολιτισμική υποβάθμιση της Πατρίδας μας από τις ντόπιες και ξένες ελίτ…έρχεται και το χοντρό ξεπούλημα του αγώνα των αγροτών από τα «αριστερά και δεξιά αμορτισέρ» του συστήματος.

Διότι μόνον αφελείς πλέον δεν βλέπουν στην προτροπή «Περιμένουμε πότε θα κατατεθούν τα νομοσχέδια φορολογικό/ασφαλιστικό» το χοντρό ξεπούλημα και των δύο ομάδων μπλόκων που επισκέφθηκαν τον Τσίπρα, αφού το αρχικό αίτημα όλων ήταν η απόσυρση κάθε σκέψης για αλλαγές στο φορολογικό και ασφαλιστικό με βάση το νέο Μνημόνιο που ψήφισε η «Αριστερή» Κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων. Εκτός αν οι αγροτοπατέρες που αποπροσανατολίζουν τη μικρομεσαία αγροτιά πιστεύουν ότι έπεισαν την κυβέρνηση αυτή και δεν θα εφαρμόσει το Μνημόνιο που υπέγραψε..!

Και μόνο αηδία προκάλεσαν βέβαια στους σκληρά αγωνιζόμενους αγρότες τα τσίπουρα και οι –σε «κουτσαβάκικο στυλ»– δηλώσεις Μπούτα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου όταν παρουσίαζε τα λεγόμενα «αιτήματα αιχμής» [Βλ. Δηλώσεις Μπούτα μετά από τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου]

Γράφαμε όμως προειδοποιώντας τους αγρότες σε σχέση με το εξ αρχής διαφαινόμενο ξεπούλημα του Αγροτικού Κινήματος από τα «αριστερά και δεξιά» γρανάζια του καθεστώτος.

«Οι αγρότες πρέπει να επαγρυπνούν και να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά. Δεν πρέπει να επιτρέψουν σε κανέναν να τους εξαπατήσει ..μέσα από κινήσεις φτηνού εντυπωσιασμού (π.χ. ανώδυνες για το σύστημα παρελάσεις μπρος απ’ τη Βουλή). Ούτε πρέπει να συρθούν πίσω από ελιγμούς-ξεφούσκωμα του αγώνα, όπως .. διήμερες κατασκηνώσεις και λοιπά πανηγυράκια…Όλοι αυτοί προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τους μαντρώσουν και να τους παραδώσουν αμαχητί στους πολιτικούς απατεώνες τους ΣΥΡΙΖΑ και στην Υ/Ε που διαχειρίζεται την νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση και απαιτεί την καταστροφή του αγροτικού μας τομέα.» [http://www.mekea.org/oxi-stin-koroidia-twn-epanastatikwn-events/]

Και από ότι φαίνεται τα κατάφεραν!!

Δεν γνωρίζουμε εάν οι «παλιοί» κόκκινοι αγροτοπατέρες –ως μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ– απηχούν τις θέσεις του κόμματος. Ελπίζουμε το ΚΚΕ να μην έχει φθάσει στο επίπεδο  να στηρίζει τον Μπούτα που ουσιαστικά έκανε το μνημόσυνο των κινητοποιήσεων τη στιγμή που άλλοι αγρότες δεν αφήνουν να βγουν στο δρόμο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο πολιτικός απατεώνας Αποστόλου!

Με ποιους είναι το ΚΚΕ; Με αυτούς τους αγρότες που θελουν να συνεχίσουν τα μπλόκα ή με τους βολεμένους αγρότες τύπου Μπούτα που σαν νέος …Ζαπάτα (από την ανάποδη!), μετά την πανελλαδική αγροτική εξέγερση και τα μπλόκα χαριεντιζόταν με τον Τσίπρα και ένα μπουκάλι τσίπουρο πεσκέσι, λες και ο Τσίπρας δεν ήταν ο πρωταγωνιστής της υπογραφής του τρίτου και χειρότερου Μνημονίου, αλλά κάποιος…αντικειμενικός παρατηρητής!

Εκτός και εάν υποθέσουμε ότι η μη ανοικτή καταδίκη των δηλώσεων Μπούτα και το κατάχωμα του «αγροτικού» στις πίσω σελίδες του φύλλου της Παρασκευής στον Ριζοσπάστη (μια μέρα δηλαδή μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα) δίνει το σύνθημα της γενικής υποχώρησης.

Ως Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση:

 • Καταγγέλλουμε απερίφραστα τα συνδικαλιστικά “αμορτισέρ” των αγροτοπατέρων (μπλέ και κόκκινων) που αρχικά με τα εκτός τόπου και χρόνου πανηγυράκια με Μαργαρίτη και Μπακαλάκο στο Σύνταγμα και στη συνέχεια με την δήθεν «ξεχωριστές» λόγω…διαφορετικών αιτημάτων συναντήσεις με τον Τσίπρα τώρα ολοκληρώνουν το έργο της Γεροβασίλη , των ΜΜΕ και των ΜΑΤ.
 • Καλούμε τους αγρότες να εγκαταλείψουν οριστικά τα συστημικά αριστερά και δεξιά δεκανίκια του συστήματος και να δημιουργήσουν άμεσα «από τα κάτω» ένα συνειδητοποιημένο και αποφασιστικό αγροτικό κίνημα, το οποίο θα είχε και την συμπαράσταση όλου του Ελληνικού Λαού αν είχε ως βασικά αιτήματα και στόχους αυτούς του ΜΕΚΕΑ: έξω από τις “4 ελευθερίες” της Παγκοσμιοποίησης και τους θεσμούς της Υπερεθνικής Ελίτ (ΕΕ, ΔΝΤ, ΠΟΕ κλπ.). [http://www.mekea.org/oxi-stin-koroidia-twn-epanastatikwn-events/] Και αυτό, γιατί θεωρούμε ότι η ένταξη μας στην ΕΟΚ/ΕΕ και μέσω αυτής στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι αυτή που κατέστρεψε τον παραγωγικό ιστό της χώρας και ιδιαίτερα τον αγροτικό τομέα, γιατί μας στέρησε κάθε ίχνος οικονομικής και επομένως εθνικής κυριαρχίας.

Δηλαδή:

 • Άμεση Μονομερής Έξοδος από την ΕΕ (και όχι μόνο το ΕΥΡΩ, όπως υποστηρίζουν οι νέοι δήθεν “εναλλακτικοί” υποστηρικτές τους που φιλοδοξούν να συνεχίσουν το έργο ΣΥΡΙΖΑ με την ευλογία και του…Σόιμπλε!)
 • Μονομερής Διαγραφή όλου του Χρέους για το οποίο ποτέ δεν ρωτηθήκαμε
 • Κοινωνικοποίηση των μεγάλων επιχειρήσεων και θυγατρικών Πολυεθνικών, καθώς και των Τραπεζών
 • Κοινωνικοποίηση της διανομής των αγροτικών προϊόντων
 • Παραγωγικοί συνεταιρισμοί άμεσα ελεγχόμενοι από τις συνελεύσεις των αγροτών για τον συντονισμό της παραγωγής με βάση τις ανάγκες του ελληνικού λαού, όπως θα προκύπτουν από ενδεικτικό Σχεδιασμό
 • Αναδιάταξη της Αγροτικής, Βιοτεχνικής και Βιομηχανικής Παραγωγής στη Βάση της Οικονομικής Αυτοδυναμίας, σε αλληλεγγύη και διμερείς ανταλλαγές με άλλους λαούς στο ίδιο επίπεδο Ανάπτυξης, έξω από τις “4 ελευθερίες” της Παγκοσμιοποίησης και τους θεσμούς της Υπερεθνικής Ελίτ (ΠΟΕ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ κλπ.).

Β) Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ «ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ»

Δυστυχώς όμως οι χειρότεροι φόβοι μας οδεύουν προς πλήρη επαλήθευση και σε σχέση με ένα άλλο ζήτημα που δεν είναι όμως καθόλου άσχετο με το αγροτικό, αφού επίσης αφορά την οικονομική και εθνική μας κυριαρχία:

Αυτό του ρόλου της «αριστερής κυβέρνησης» στο ζήτημα της «προσφυγικής κρίσης», δηλαδή της «μαζικής εισαγωγής φτηνών εργατών στην ΕΕ», πέρα βέβαια από τα πολιτικά παιχνίδια που κάποιοι παίζουν με τους πρόσφυγες (π.χ. οι νεο-Οθωμανοί στην Τουρκία, οι Σιωνιστές που δεν διανοούνται βέβαια να πάρουν κανένα πρόσφυγα ενώ ο Σόρος οδύρεται για την ανάγκη ανοιχτών συνόρων κλπ.!)

Είναι όμως πλέον ξεκάθαρο όπως καταδείξαμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας ότι πρόκειται για συντονισμένη και οργανωμένη μετακίνηση πληθυσμών προς την Ευρωπαϊκή ήπειρο (που απλά τους ξέφυγε στον σχεδιασμό χάρη κυρίως στους νεο-Οθωμανούς της Τουρκίας που έχουν άλλα κίνητρα, και κυρίως την καθυπόταξη των Κούρδων) έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι στρατηγικές επιδιώξεις της Υπερεθνικής Ελίτ και του Ευρωπαϊκού της τμήματος (ΕΕ). [http://www.mekea.org/]

Σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι που ξεκινά από τις ανάγκες του πολυεθνικού κεφαλαίου για φτηνή εργατική μάζα και φθάνει ως τις ύποπτες εξαφανίσεις χιλιάδων μικρών «ασυνόδευτων» παιδιών, συμμετέχει σύσσωμη η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά» που όταν δεν ουρλιάζει από το πρωί ως το βράδυ για ανοιχτά σύνορα (βλ.ΣΕΚ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ), τότε προτείνει τη μεταφορά εκατοντάδων χιλιάδων, ταλαίπωρων και μη, στον «προορισμό» τους με πτήσεις τσάρτερ (βλ. δηλώσεις ΓΓ ΚΚΕ Κουτσούμπα), ή παρακαλά τους …«εταίρους» μας να ανοίξουν διόδους για να πηγαίνουν όπου θέλουν και να μην τους εγκλωβίζουν στην Ελλάδα [βλ. Διακήρυξη της ΛΑΕ , Ίσκρα 25/2/2016]

Ούτε που πέρασε από το μυαλό όλων αυτών των «μαρξίζοντων» φωστήρων και των υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι σε μία συγκυρία που η Μέση Ανατολή φλέγεται μία τέτοια εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ούτε πέρασε από το μυαλό των «αριστερών» φωστήρων ότι οι ΗΠΑ και η Τουρκία ψάχνουν εναγωνίως την ευκαιρία να επιβάλλουν συνδιαχείριση στο Αιγαίο με την ντε φάκτο παρουσία τους εκεί …και με αφορμή τις λεγόμενες ροές προσφύγων που αυτοί και οι μηχανισμοί τους επιβλέπουν και επιτηρούν καθημερινά, και που οι ίδιοι δημιούργησαν με τον βρώμικο πόλεμο απέναντι στο καθεστώς Ασαντ.

Για αυτό τον λόγο σήμερα που ξεκινά μία ακόμα εθνική καταστροφή με αυτουργό αυτή τη φορά την «αριστερή κυβερνητική εκδοχή» του «ανήκομεν εις την Δύσιν», δεν βρίσκεται κανείς από όλους αυτούς να καλέσουν το λαό σε ανένδοτο αγώνα με στόχο την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής μας Κυριαρχίας (ως απαραίτητη προϋπόθεση και για την Οικονομική μας Αυτοδυναμία) και για να γίνει ο λαός μας «νοικοκύρης στον τόπο του», όπως λέγανε παλιότερα.

Έτσι με «πάσο» από την «Αριστερά» και ισχνές λεκτικές αντιδράσεις από την ΝΑΤΟϊκή Δεξιά, ο Τσίπρας μεταβλήθηκε εύκολα σε καρπαζοεισπράκτορα της Τουρκίας μέσα στο ΝΑΤΟ. [http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2016/02/19/i-aristeri-kivernisi-metatrepi-tin-ellada-se-karpazoispraktora-tis-tourkias-mesa-sto-nato/]

Και βέβαια δεν περιμένει κανείς από την κυβέρνηση του «δεν έχει σύνορα η θάλασσα» και του «δεν αμφισβητείται η ένταξή μας στο ΝΑΤΟ» να εγείρει θέμα Εθνικής Κυριαρχίας, πράγμα που φάνηκε ξεκάθαρα στο ταξίδι του υπάκουου Τσίπρα στην Τεχεράνη όταν η Τουρκία αξίωσε αλλαγή δρομολογίου, καθώς «η Ρόδος είναι αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη». Και όλα αυτά όταν ακόμα και ο Καραμανλής αποχώρησε από το ΝΑΤΟ όταν χάσαμε την μισή Κύπρο. Εμείς τι περιμένουμε άραγε και παραμένουμε στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ (το ίδιο συνδικάτο), που μας καταστρέφουν κάθε οικονομική, πολιτική και πολιτιστική κυριαρχία, δηλαδή την ίδια τη λαϊκή κυριαρχία; Θα είχαμε ποτέ το σημερινό πρόβλημα αν δεν είχαμε ανοίξει τα σύνορα μας στις πολυεθνικές, αλλά και σε εκατομμύρια μετανάστες, πολλοί εκ των οποίων ενώ μπορούν να παλέψουν στη χώρα τους για ένα καλύτερο αύριο, πάνε να το βρουν στα σκλαβοπάζαρα της Δύσης; Οι δικοί μας βέβαια οικονομικοί μετανάστες στο εξωτερικό, όπως και οι δικοί μας πρόσφυγες (π.χ. Μικρασιάτες) είναι εντελώς διαφορετικό θέμα, παρόλο που ολόκληρο το σύστημα και η Παγκοσμιοποιητική «Αριστερά» δόλια τα συγχέουν. Οι οικονομικοί μας μετανάστες, τόσο παλιότερα όσο και τώρα δεν πήγαιναν βέβαια «στη ζούλα» (με βάρκες κλπ.) να μπουν σε άλλες χώρες κρυφά για να βρουν δουλειά. Ούτε βέβαια οι πολιτικοί πρόσφυγες που δεχτήκαμε μαζικά ήταν από άλλους λαούς. Ήταν ο δικός μας λαός που τον έδιωξαν από τις πατρογονικές εστίες του (δεν εξετάζουμε τώρα τα αίτια της Μικρασιατικής Καταστροφής). Φυσικά η Ελλάδα δεν έχει το επίπεδο οικονομικής ανάπτυξης για να δέχεται οικονομικούς μετανάστες, ούτε βέβαια έχει καμία υποχρέωση να δέχεται τους πρόσφυγες που δημιούργησαν με τους πολέμους τους οι υπερεθνικές ελίτ. Ακόμα και η οποιαδήποτε ηθική υποχρέωση που έχεις όταν βλέπεις κάποιον να πνίγεται, είναι βέβαια να τον σώσεις, αλλά όχι και να τον φιλοξενήσεις στο σπίτι σου, όταν με την κρίση που σε έχουν καταδικάσει οι ίδιοι που δημιούργησαν την προσφυγιά, δεν μπορείς να θρέψεις ούτε τα παιδιά σου. Πολύ περισσότερο όταν οι ίδιοι οι μετανάστες μάς βλέπουν σαν απλό διαμετακομιστικό κέντρο επειδή ξέρουν ότι δεν έχουμε την παραμικρή εθνική κυριαρχία, αφού ως γνωστό ακόμα και τα σύνορα μας τα φυλούν το ΝΑΤΟ και η Frontex!

Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν και πότε η «Αριστερά» θα θέσει θέμα άμεσης εξόδου της χώρας από τους εγκληματικούς υπερεθνικούς οργανισμούς (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ κλπ.) που είναι και οι βασικοί ενορχηστρωτές των λυσσαλέων πολέμων που εξαπέλυσε η Υπερεθνική Ελίτ στην Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Ουκρανία με στόχο την ενσωμάτωση αυτών των κρατών και των οικονομιών τους στην Νέα Διεθνή Τάξη. Kαι όχι μόνο! Πώς μπορεί να υπάρξει εθνική κυριαρχία όταν δεν ελέγχεις τα σύνορα σου (συνθήκη Λισσαβόνας, Σένγκεν κλπ.) – εκτός βέβαια αν δεχτούμε την αρχή του Σόρος και του προστατευόμενού του Βαρουφάκη για κατάργηση των συνόρων. Όμως ο Σόρος και οι Βαρουφάκηδες έχουν βέβαια τους λόγους τους να γίνουν «αναρχικοί» της πλάκας, αλλά η κατάργηση των συνόρων σε μια παγκοσμιοποιημένη καπιταλιστική οικονομία της αγοράς σημαίνει ασύδοτη κίνηση κεφαλαίου, εμπορευμάτων και ανθρώπινης εργασίας, που επίσης είναι εμπόρευμα στο σύστημα αυτό.

Μάλλον ποτέ, επομένως, η «Αριστερά» αυτή δεν θα θέσει θέμα άμεσης εξόδου από την ΕΕ και την παγκοσμιοποιημένη καπιταλιστική οικονομία. Ιδιαίτερα όταν ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι κατηγορίες της Παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς» για τους κακούς δικτάτορες που πρέπει να φύγουν (ΣΕΚ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ή στην καλύτερη περίπτωση οι αφορισμοί για τις…περιπέτειες του διεθνούς καπιταλισμού που προφανώς δεν μας αφορούν καθώς, με βάση μια εντελώς ανιστόρητη, αν όχι αντιδραστική, «μαρξιστική» λογική (που ενστερνίζεται δυστυχώς εν πολλοίς και το μόνο αντι-ΕΕ κόμμα με σημαντική εκλογική απήχηση στην Ελλάδα, το ΚΚΕ), δεν είναι οι λαοί και τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα Μπάαθ κ.λπ. που αντιστέκονται στις μισθοφορικές ορδές της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, αλλά οι αστικές τάξεις της Συρίας, της Ρωσίας κλπ. που ανταγωνίζονται τις ΗΠΑ στα πλαίσια των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων!!!

Kαι βέβαια δεν περιμένει κανείς από τους πολιτικάντηδες της ΛΑΕ (που ενώ είχε συμφωνηθεί το 3ο μνημόνιο αυτοί ωστόσο αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο όταν κατάλαβαν ότι θα είναι εκτός εκλογικής λίστας) να μπορούν να πείσουν κανέναν ότι θα πετύχουν Εθνική Κυριαρχία και Οικονομική Αυτοδυναμία, μέσα από ένα προεκλογικού τύπου «μανιφέστο» που ενώ αναμασά τις γνωστές «αντιφασιστικές» ανοησίες για 3ο Ράιχ κ.λπ. και για 6,5 εκατομμύρια Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό (χωρίς να εξετάζει πώς πήγαν αυτοί εκεί, όπως αναφέραμε παραπάνω) δεν τολμά ωστόσο σε καμία περίπτωση να θέσει θέμα άμεσης εξόδου από την ΕΕ, περιμένοντας ίσως το πράσινο φως από όσους, όπως ο Σόιμπλε, ονειρεύονται ένα «εκτός Ευρώ» Προτεκτοράτο στην Ελλάδα.

[http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23590:2016-02-25-13-25-08&catid=83:aristera&Itemid=200 ]

Το Μέτωπο Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης

 • Καταγγέλλει τη, μεθοδευμένη από τις προδοτικές «αριστερές» ντόπιες πολιτικές ελίτ, μετατροπή της χώρας μας σε απόλυτο προτεκτοράτο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, καρπαζοεισπράκτορα της Τουρκίας.
 • Καλεί τον Ελληνικό Λαό, κάθε τίμιο κοινωνικό Αγωνιστή κάθε γνήσιο Πατριώτη σε άμεση σύμπηξη Μετώπου για:
 • Την ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας με άμεση και μονομερή έξοδο από τους θεσμούς της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης (ΕΕ,ΝΑΤΟ,ΠΟΕ κλπ.)
 • Την πολιτική και οικονομική αυτοδυναμία μας που συνεπάγεται την εθνική και οικονομική κυριαρχία μας και το κλείσιμο (δηλαδή κυριαρχικό έλεγχο) των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων μας.
 • Για μια νέα Δημοκρατική Διεθνή Τάξη και έναν πραγματικό Διεθνισμό που θα θεμελιώνεται σε μια Κοινότητα εθνικά κυρίαρχων κρατών, σαν αναγκαία προϋπόθεση για να οδηγηθούμε σε πραγματική συστημική αλλαγή, σε αντίθεση με τον ψευτο-«Διεθνισμό» της Υπερεθνικής Ελίτ και των οργάνων της, Δεξιών και «Αριστερών», που θεμελιώνεται στο κέρδος και την εκμετάλλευση ή τον ψευτο-διεθνισμό της παγκοσμιοποιητικής «αριστεράς» μέσα στην ΕΕ και τους θεσμούς της ΝΔΤ!

ΟΧΙ ΣΤΑ HOT SPOTS

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ

ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

 

ΜΕΚΕΑ 26/02/2016