Print Friendly, PDF & Email

Το Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση χαιρετίζει την εκπληκτική -για τα δεδομένα και τις συνθήκες – ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμά μας για κινητοποίηση με στόχο την άμεση έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη ρήξη με την Παγκοσμιοποίηση.

Οι υπογραφές στην Διακήρυξή μας ξεπέρασαν τις 1.000!!!

Οι άνεργοι συμπατριώτες μας που είναι τα πρώτα και τα κυριότερα θύματα της παγκοσμιοποίησης, αντιλήφθηκαν πολύ σωστά ότι μόνο το ΜΕΚΕΑ κάνει αγώνα ενάντια στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή σαν συνέπεια της ενσωμάτωσης της χώρας μας στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, μέσω της ένταξης μας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Γι’ αυτό και είναι οι πρώτοι που έσπευσαν να υπογράψουν  τη Διακήρυξη μαζικά και συμμετέχουν καθοριστικά στην προσπάθεια μας. Όπως βέβαια συμμετέχουν και οι εργάτες, αγρότες, επαγγελματίες και έμποροι, συνταξιούχοι,  φοιτητές και μαθητές, έντιμοι αξιωματικοί, ναυτικοί, χτυπημένοι από την κρίση πρώην βιοτέχνες-επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι του πνεύματος που δεν έχουν παραδοθεί στην εξουσία για να δρέπουν τα κοινωνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα και την προβολή από τα κανάλια και τα ΜΜΕ, που αυτό συνεπάγεται. Όλοι αυτοί, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας,  αλλά και το εξωτερικό,  βάζουν το μικρό τους λιθαράκι στον μεγάλο -πραγματικά Εθνικό και Λαϊκό- Απελευθερωτικό αγώνα που το ΜΕΚΕΑ έχει ξεκινήσει κόντρα σε ολόκληρη την κατεστημένη ή και «εναλλακτική» προπαγάνδα-πληροφόρηση.

Έτσι πριν να μπει καν ο Σεπτέμβρης, χωρίς την παραμικρή στήριξη από ΜΜΕ (κανονικά ή «εναλλακτικά»), –«από στόμα σε στόμα» θα λέγαμε…–, η Διακήρυξή μας ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 1060 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ που καθημερινά αυξάνονται, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ακόμη και ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ  ΤΟΝ…ΣΟΡΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ (αποκαλύψεις σε έγγραφο που διέρρευσε στα αγγλικά εδώ) ΔΕΝ καταφέρνουν να συσπειρώσουν ούτε τους «οπαδούς» τους.

Αυτό βέβαια συμβαίνει πρώτα και κύρια γιατί η πρόταση και η ανάλυση του ΜΕΚΕΑ απαντά σήμερα καταλυτικά στα αδιέξοδα και στη Λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης, στην οποία υποκλίνονται ευλαβικά όλες οι πολιτικές δυνάμεις και ομάδες (αφού κανείς δεν τολμά να θέσει ευθέως αίτημα εξόδου από την ΕΕ και ρήξης με την Παγκοσμιοποίηση, ούτε είναι λίγοι αυτοί που «τρώνε» από κονδύλια της ΕΕ, Σόρος κλπ.)

Συμβαίνει επειδή το ΜΕΚΕΑ, στις πιο κρίσιμες στιγμές που περνά η Ελλάδα και Λαός μας, παίρνει καθαρές και τολμηρές θέσεις που όμως επιβεβαιώνονται (βλ. «Το διαφαινόμενο ξεπούλημα των αγροτών και η προσφυγική κρίση», «Όχι στην μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη μεταναστών»), παρεμβαίνει σε όλα τα επίπεδα των εγχώριων και διεθνών εξελίξεων, αποκαλύπτοντας την συνεχή και μεθοδευμένη εξαπάτηση που υφίστανται τα λαϊκά στρώματα από τις ντόπιες και ξένες ελίτ (Θέσεις για την πραγματική Υπερεθνική τρομοκρατία και για την Ισλαμική τρομοκρατία, Πραξικόπημα στην Τουρκία).

Συμβαίνει επειδή το ΜΕΚΕΑ  δεν συστάθηκε στη βάση «πολιτικών κομπρεμί» όπως επιχειρεί τώρα η ΛΑΕ (Λαφαζάνης), με το ΕΠΑΜ (Καζάκης), μέχρι συνιστώσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προκειμένου να μπουν στη Βουλή, οπότε έλυσαν τα προβλήματά τους (και φυσικά αυτά του συστήματος).

Το ΜΕΚΕΑ είναι ένα αυθεντικό Λαϊκό Μέτωπο , μια πρωτοποριακή κίνηση που καλεί τον Ελληνικό Λαό να συμπήξει ο ίδιος άμεσα ένα Μέτωπο —ανεξάρτητα από ιδεολογικές, πολιτικές και άλλες διαφορές–ενάντια στην Υπερεθνική Ελίτ και τους μηχανισμούς της (ΕΕ-ΔΝΤ-ΠΟΕ-ΝΑΤΟ κ.λπ.). Μηχανισμούς που δεν τολμούν να πιάσουν στο στόμα τους οι βολεμένοι της Παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς» και διάφοροι «πατριώτες» του τύπου «ΕΕ και ξερό ψωμί», αλλά κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να του επιβάλλουν την ατζέντα ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ με «αριστερό» ή «πατριωτικό» μανδύα!

Αυτή άλλωστε είναι και η δυσκολία του εγχειρήματος, αφού εμείς προτάσσουμε κάτι τελείως αντισυστημικό, που όμως αν καταφέρουμε όλοι μαζί να το κάνουμε πράξη μπορούμε να προκαλέσουμε πολιτικό σεισμό μελλοντικά!

Για αυτό και είναι πράγματι ελπιδοφόρο ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες αγκαλιάζουν με θέρμη την πρόταση του ΜΕΚΕΑ, αφού συνειδητοποιούν αυτό που ψυχανεμίζονται και αντιλαμβάνονται σήμερα όλο και περισσότεροι λαοί της Ευρώπης (και όχι μόνο) από την Μ. Βρετανία ως την Ρωσία και την Ουγγαρία, και από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής ως τις χώρες της Μέσης Ανατολής: ότι δηλαδή η διέξοδος από το μαύρο μέλλον που ετοιμάζουν για κάθε χώρα και τον λαό της,–για την ίδια την ανθρωπότητα τελικά– τα κέντρα της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ, είναι σε πρώτο στάδιο η ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας ως προϋπόθεση για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση.

Και αν η συγκρότηση ενός μαζικού αντί-ΕΕ και αντι-παγκοσμιοποιητικού κινήματος με πρόγραμμα Οικονομικής Αυτοδυναμίας σήμερα αποτελεί αναγκαιότητα για τους λαούς της Ευρώπης που αντιμετωπίζουν την άτεγκτη οικονομική βία –αλλά και για όσους πέρα από την ΕΕ αντιμετωπίζουν την κτηνώδη στρατιωτική βία της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε)–, αυτό πόσο μάλλον ισχύει για την Ελλάδα, όπου ο δικός μας λαός υφίσταται οδυνηρά την διαδικασία πλήρους υποδούλωσής του από την Υ/Ε και τη μετατροπή του σε καθαρό προτεκτοράτο της.

Μονόδρομος λοιπόν για τα λαϊκά στρώματα δεν είναι να βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται μέσα στα πλαίσια των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των άλλων θεσμών της Παγκοσμιοποίησης. 

Μονόδρομος δεν είναι η παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας στους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης από τους «αριστερούς» ταγματασφαλίτες της Νέας Διεθνούς Τάξης.

Ωστόσο μέσες λύσεις και ωραιοποιημένες καταστάσεις δεν υφίστανται, και το ξανατονίζουμε.

΄Η ο Ελληνικός Λαός θα συγκροτήσει Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική του Απελευθέρωση, με πρώτο και καθοριστικό βήμα την ανάκτηση της οικονομικής, εθνικής και πολιτιστικής μας κυριαρχίας….

ή θα ξυπνήσει ένα πρωί και θα συνειδητοποιήσει ότι ο τόπος του δεν του ανήκει (αναλυτικά «οι δωσίλογοι ξεπουλάνε ολόκληρη τη δημόσια περιουσία».)

Ας είμαστε εμείς αυτοί που θα σχηματίσουν την κρίσιμη μάζα. Το οφείλουμε στις νέες γενιές, το οφείλουμε σε όλους όσους θυσιάστηκαν στους μεγάλους κοινωνικούς και εθνικούς απελευθερωτικούς αγώνες, το οφείλουμε τελικά στον ίδιο μας τον εαυτό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ – ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΚΕΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Κάτω η Νέα Διεθνής Τάξη της εγκληματικής Υπερεθνικής Ελίτ

Κάτω η «Κυβέρνηση» των ψευτο-αριστερών πολιτικών απατεώνων

Άμεση έξοδος από την ΕΕ και τους θεσμούς της Παγκοσμιοποίησης

Αγώνας για την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής μας Κυριαρχίας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΚΕΑ 31/08/2016

Βλ. και ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ