Print Friendly, PDF & Email

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

ΠΩΣ Θ’ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Η ένταση στο Αιγαίο δεν είναι βέβαια νέο φαινόμενο και ήταν πάντα υποβόσκουσα ιδιαίτερα μετά την ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ,  στη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν οι διωγμοί στην Κωνσταντινούπολη τη δεκαετία του ’50 και η σύγκρουση για τη Κύπρο στη δεκαετία του ’60 που κατέληξε  στην εισβολή και κατάληψη του μισού νησιού.  OΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΙΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

Η καθοριστική διαφορά με σήμερα είναι ότι η Τουρκία, μετά το αποτυχόν πραξικόπημα ενάντια στον Ερντογάν, έπαψε πια να είναι ημι-προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ –όπως ήταν και η Ελλάδα πριν την καταστροφή που μας επέβαλαν με τα Μνημόνια οι δωσιλογικές κυβερνήσεις (από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μέχρι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), μετατρέποντάς την σε κανονικό προτεκτοράτο –  και έγινε μια περίπτωση χώρας που θα μπορούσε να μετεξελιχθεί σε μια εθνικά και οικονομικά κυρίαρχη χώρα. Το πραξικόπημα βέβαια αυτό έγινε σαφώς με την καθοδήγηση του ΝΑΤΟ, επειδή ο Ερντογάν είχε αρχίσει να δείχνει καθαρά σημάδια ανεξαρτητοποίησης και απόπειρας επανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας. Επομένως η ένταση στο Αιγαίο σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τις εντάσεις στις προηγούμενες δεκαετίες.  Σήμερα το ΝΑΤΟ είμαστε εμείς (όπως λέει και ο …Κοτζιάς!), δηλαδή οι δωσίλογοι που έχουν επιβάλει Κατοχή στην Ελλάδα και εκτελούνε πιστά τις εντολές του για την πάση θυσία ανατροπή του Ερντογάν. Και αυτό, διότι ο Ερντογάν ανατρέπει σήμερα τα σχέδιά τους για διαμελισμό της Συρίας με όργανο τους άθλιους Κούρδους που ετοιμάζουν το νέο προτεκτοράτο της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε ) στη Μέση Ανατολή.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι ενώ τα Ελληνικά ΜΜΕ ήταν πάντα «μαζεμένα» κατά των Τούρκων, ακόμη και όταν καταλάμβαναν τη μισή Κύπρο, σήμερα έχουν «ξεσαλώσει» κυριολεκτικά. Γιατί άραγε; Όχι βέβαια για τους δυο στρατιωτικούς που έχει κάθε λόγο ο Ερντογάν να μην τους επιστρέψει όταν εμείς φτάσαμε (κατ΄ εντολή του ΝΑΤΟ πάντα), να μην επιστρέψουμε ούτε τους Τούρκους πραξικοπηματίες που κατέφυγαν στην Ελλάδα! Ο λόγος για το ξεσάλωμα αυτό είναι η εντολή του νέου Πιουριφόι, του Αμερικανού πρεσβευτή που διακρίθηκε για την οργάνωση του εγκληματικού πραξικοπήματος  στην Ουκρανία (κατ΄ εντολή του ΝΑΤΟ πάντα), ο οποίος θέλει να δημιουργήσει φιλοπόλεμη ατμόσφαιρα στην Ελλάδα.

Αλλά ας δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει:

  1. Η Ελλάδα σήμερα είναι απόλυτο προτεκτοράτο της Υπερεθνικής Ελίτ. Δεν έχει καμία Εθνική και Οικονομική Κυριαρχία. Αντιθέτως η Τουρκία σήμερα είναι μια χώρα με σημαντικό βαθμό Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας που ανεξαρτητοποιείται όλο και περισσότερο από το ΝΑΤΟ. Ειδικά μετά το αποτυχόν πραξικόπημα στην Τουρκία το οποίο υποβοήθησε η Υ/Ε  προσπαθώντας  να κάνει και την Τουρκία προτεκτοράτο της ανάλογο με το Ελληνικό, η Τουρκία υπό τον Ερντογάν προσπαθεί να χαράξει μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική προτάσσοντας το δικά της εθνικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα. Αυτό την φέρνει αντικειμενικά σε σύγκρουση με τους σχεδιασμούς της Υ/Ε για την Νέα Τάξη πραγμάτων στη Μέση Ανατολή αλλά και στα Βαλκάνια. Ο Ερντογάν είχε πραγματικά τη δύναμη, ως ηγέτης της χώρας του, να καταγγείλει απερίφραστα την ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και να ηγηθεί του αγώνα αυτού επιτιθέμενος άμεσα κατά των ΗΠΑ, του Τραμπ και του Ισραήλ. Μπορούμε να φανταστούμε τον οποιοδήποτε Έλληνα “ηγέτη”, ( ή ηγετίσκο τύπου Τσίπρα ή Κυριάκου) να καταγγέλλουν τις ΗΠΑ και τους Σιωνιστές; Δεν είναι φυσικά παράξενο ότι οι λαλίστατοι στην αντιπολίτευση Συριζαίοι δεν έβγαλαν τώρα τσιμουδιά για να καταδικάσουν το νέο ιστορικό Σιωνιστικό έγκλημα: την αρπαγή της Ιερουσαλήμ. Αντιθέτως  στην Ελλάδα οι “αριστεροί” απατεώνες που παριστάνουν την κυβέρνηση, έχουν οδηγήσει το λαό μας στην έσχατη υποτέλεια, αφού εκτός από προτεκτοράτο της ΕΕ, γινόμαστε και Σιωνιστικό προτεκτοράτο, με την ντροπιαστική “σύσφιξη της συνεργασίας” (όχι μόνο οικονομικής αλλά και πολιτικο-στρατιωτικής) με το Ισραήλ.
  2. Έτσι, η Τουρκία αντιτάσσεται ευθέως στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών στη Συρία, αφού για να προστατέψει την εδαφική της ακεραιότητα, χτυπά τις θέσεις των Κούρδων στο Αφρίν, οι οποίοι φτιάχνουν σήμερα το “κράτος” τους με τις πλάτες των Αμερικανοσιωνιστών, και στο άμεσο μέλλον θα χρησιμοποιήσουν το κουρδικό προτεκτοράτο τους για να διαλύσουν την Συρία, το Ιράν αλλά και την Τουρκία, και τελικά θα οδηγήσουν στην κατάρρευση της Παλαιστινιακής Αντίστασης και την απομόνωση της Ρωσίας, όπως έχουμε επανειλημμένα αναλύσει και τονίσει. Γι αυτό και οι Τούρκοι έχουν ήδη προσχωρήσει στον νεοσχηματιζόμενο άξονα Ρωσίας-Ιράν-Συρίας, ο οποίος  αντιστέκεται στα σχέδια της Υ/Ε  για παγκόσμια κυριαρχία, την ώρα που οι δικοί μας πολιτικοί είναι οι απόλυτοι “YESMEN” – φερέφωνα των δυτικών. Έτσι  δεν προκαλεί έκπληξη το ότι η Ελλάδα αρνείται να παραδώσει στην Τουρκία τους Τούρκους αξιωματικούς ως όφειλε, οι οποίοι εμπλέκονται στο πραξικόπημα, με το φαιδρό αιτιολογικό ότι δήθεν η Ελλάδα είναι μια “ευρωπαϊκή χώρα δικαίου και δημοκρατικών δικαιωμάτων” την ώρα που αυτά στην Τουρκία καταπατώνται και το Τουρκικό κράτος δεν μπορεί να εξασφαλίσει μια δίκαιη δίκη για τους συμμετέχοντες στο πραξικόπημα! Έτσι η σύλληψη και κράτηση αντίστοιχα των Ελλήνων στρατιωτικών έρχεται απλώς ως απάντηση των Τούρκων στις άνωθεν εντολές που εκτελεί το ελληνικό κράτος για τα υπερεθνικά αφεντικά του. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποτελεί βέβαια μυστήριο ο σημερινός ακραίος ευτελισμός του Ελληνικού λαού που μέχρι πριν λίγα χρόνια κατέβαινε μαζικά σε τεράστιες διαδηλώσεις με το εύστοχο σύνθημα «Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών», σήμερα, χάρη στους δωσίλογους που μας κυβερνάνε,  ίσα που δεν βγαίνει με Αμερικανικές σημαίες στους δρόμους, αφού έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για τη σωτηρία μας στον 6ο Αμερικανικό στόλο (που κάποτε τον έπαιρνε με τις πέτρες!).
  3. Επομένως η Τουρκία δεν έχει κανένα λόγο και συμφέρον σήμερα να προκαλέσει μια πολεμική αναμέτρηση με την Ελλάδα, ξέροντας ότι αυτό θα είναι εναντίον της στο μέτωπο της Συρίας. Αντιθέτως η Υ/Ε και το ΝΑΤΟ έχουν κάθε λόγο να ξεκινήσουν έναν πόλεμο για ν’ ανατρέψουν τον Ερντογάν σε περίπτωση που προχωρήσει πέρα από το Αφρίν. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα (μέσω των υποτακτικών Κουίσλιγκ που μας κυβερνούν) ώστε ν΄ ανατρέψουν τον Ερντογάν με συνδυασμένα χτυπήματα από τα νότια σύνορά του αλλά και τα δυτικά (6ος στόλος και κολαούζοι Έλληνες).
  4. Από έναν τέτοιο πόλεμο η Ελλάδα δεν έχει να ωφεληθεί το παραμικρό γιατί ακόμη και αν με δυτικές πλάτες παίρναμε σπιθαμή τουρκικού εδάφους, οι διάδοχοι του Ερντογάν (που είναι δυτικόδουλοι μέχρι το μεδούλι) θα το έπαιρναν πίσω (αν δεν τους έδιναν οι δυτικοί και τις «αμφισβητούμενες περιοχές» για να μοιράσουν το Αιγαίο με την ευκαιρία). Δηλαδή ΝΑΤΟ, Αμερικάνοι και η “δημοκρατική ΕΕ” δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να χάσει η Ελλάδα εδάφη προκειμένου να επιτευχθεί κάποιος συμβιβασμός με την Τουρκία ή να της δοθούν κάποια ανταλλάγματα “από δυσμάς” προκειμένου να αποδεχτεί κάποιες απώλειες στα νοτιοανατολικά της σύνορα με την Συρία σε σχέση με το νεοσχηματιζόμενο Κουρδικό προτεκτοράτο της Υ/Ε.  Δηλαδή, οι χαμένοι τελικά της υπόθεσης (όπως πάντα) θα ήμασταν εμείς, σαν κολαούζοι των δυτικών, αφού θα επαναλαμβάναμε, όχι βέβαια σαν φάρσα, το σενάριο της Μικρασιατικής εκστρατείας,  όπου αφού με την “υποστήριξη” των δυτικών σκοπεύαμε να φτάσουμε στην…Άγκυρα, μετά το φαλάγγι που μας πήραν οι Τούρκοι, οι δυτικοί “σύμμαχοί μας” δεν μας δέχονταν ούτε στα καράβια τους την ώρα του διωγμού!
  5. Επομένως  εάν συνεχίσουμε  να είμαστε τα “καλά παιδιά” της Υ/Ε και δεν ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός για την αποτίναξη της σύγχρονης Κατοχής που ζούμε και την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής μας Κυριαρχίας, το μέλλον εμφανίζεται εντελώς δυσοίωνο και είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε νέα πολύ μεγαλύτερη καταστροφή από την Κύπρο. H ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ, (ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΑ) ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΙΡΑΝ, ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΗ.

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 14/03/2018

 

Φωτογραφία: Από νέα κοινή άσκηση με τους «συμμάχους» μας