Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση του Μετώπου Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης

Το ύστατο σημείο του προτεκτοράτου “Η Ελλάς”: Διορισμός Προέδρου κατευθείαν από την Υπερεθνική Ελίτ

Με την εκλογή της ΝΔ και του Μητσοτάκη στην κυβέρνηση ολοκληρώνεται ο κύκλος του εθνικού εγκλήματος στην πατρίδα μας. Η σύγχρονη Ευρωκατοχή που ξεκίνησε το 2010 με την παράδοση της  υποτυπώδους εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας μας από το υποχείριο- εγκληματία Γιώργο Παπανδρέου, βρήκε τον καλύτερο εκπρόσωπό της στους ελεεινούς προδότες- ψευτοαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ και τον κορυφαίο πολιτικό απατεώνα (για κάποιους άθλιο πράκτορα) Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι την στερέωσαν και την εμβάθυναν στη χώρα μας, ξεπουλώντας την για 99 χρόνια ολόκληρη και στρώνοντας το δρόμο προς την «ομαλότητα» και την «κανονικότητα». ‘Έτσι, σήμερα η ΝΔ που «κυβερνά» ήδη 6 μήνες παρουσιάζει μια Ελλάδα που δήθεν βγήκε από τα μνημόνια, δήθεν έχει κυβέρνηση που εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό και δήθεν μπαίνει στον «δρόμο της ανάπτυξης».

Η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και όχι βέβαια «κανονικότητας», που ζούμε, αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής των λαϊκών στρωμάτων: οικονομική και κρατική βία, με την τελευταία να θυμίζει την παραδοσιακή ΝΔ και Δεξιά, μόνο που η βία σήμερα ασκείται στο πλαίσιο της Νέας Διεθνούς Τάξης (ΝΔΤ) και κάτω από τη σκέπη της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε). Από τη βία της διορισμένης από αυτήν κυβέρνησης Παπαδήμου, στη βία της κυβέρνησης Σαμαρά, στα «αριστερά» ΜΑΤ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα στη βία της νεοφιλελεύθερης ΝΔ. H μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα η κρατική βία δεν είναι απάντηση στη λαϊκή αντιβία η οποία έχει αδρανήσει από καιρό, αλλά στην «ελευθεριακή» βία που κάποτε ασκείται σωστά π.χ. όταν προστατεύει τα θύματα της παγκοσμιοποίησης, όπως  τα θύματα των πλειστηριασμών, αλλά κάποτε φαίνεται να προστατεύει αυτούς που λειτουργούν σήμερα σαν θύτες της παγκοσμιοποίησης όπως τα μιλιούνια των οικονομικών μεταναστών, δήθεν προσφύγων, που εξαπέλυσε στην Ελλάδα η Υπερεθνική Ελίτ  (η οποία δημιούργησε τα προβλήματα στον Νότο!) επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τα προβλήματα του Ελληνικού λαού από την οικονομική καταστροφή  των Μνημονίων, πέρα βέβαια από την αλλοίωση της πολιτιστικής του ταυτότητας…

Η σύγχρονη Ευρωκατοχή και η απώλεια κάθε εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας φαίνεται καθαρά και στους θεσμούς του κράτους. Ακόμα και σχετικά κυρίαρχες χώρες όπως η Γαλλία, πλέον, εκλέγουν προέδρους άμεσα με τη λαϊκή ψήφο και όχι έμμεσα από τα κορυφαία στελέχη ενός κόμματος (που υποτίθεται ότι εκφράζουν τη βάση τους ή προέρχονται από αυτήν). Φυσικά οι υποψήφιοι που στηρίζει το σύστημα προέρχονται συνήθως  από τον χώρο της οικονομίας, «τεχνοκράτες», οι οποίοι υπηρετούν άμεσα την Υ/Ε. Ο Μακρόν είναι κλασικό παράδειγμα πιστού στελέχους της που εκλέχτηκε (μετά από μανιπουλάρισμα της λαϊκής ψήφου στο οποίο μετείχε έμμεσα και η «Αριστερά» του Μελανσόν) για να προωθήσει το σχέδιο της Υ/Ε για απόλυτη κατάργηση της κυριαρχίας των εθνών-κρατών εντός της ΕΕ. Στην Ελλάδα όμως τώρα ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται άμεσα από την Υ/Ε! Η αρχή έγινε με την κυβέρνηση Παπαδήμου.  Σήμερα έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατευθείαν από το ταξίδι του στην Αμερική, όπου δήλωσε «κατανόηση» στον Τραμπ για την παράνομη από κάθε άποψη και εγκληματική δολοφονία του Ιρανού ήρωα Σουλεϊμανί -διπλωματικού εκπροσώπου του Ιρανικού κράτους – να «επιλέξει» για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (προφανώς σε συνεννόηση και κατ’ εντολή απευθείας από τους Αμερικάνους, αλλά και την ΕΕ) ένα φαιδρό (και όχι μόνο!) πρόσωπο, ένα καθαρό όργανό της.

Η εν λόγω κ. Σακελλαροπούλου, δεν έχει κανένα ιστορικό ως πολιτικός, δεν εκφράζει ούτε καν τυπικά κάποιο τμήμα του Ελληνικού λαού, όπως τουλάχιστον ο άλλος αχυράνθρωπος της Υπερεθνικής και ντόπιας ελίτ, ο Παυλόπουλος, που ήταν όμως πιο φανατικός υπέρ της ΕΕ ακόμη και από τον… Γιούνκερ. Αντιθέτως το «ιστορικό» της ως δικαστικός είναι ότι υπηρέτησε πιστά την Υπερεθνική ελίτ και το καθεστώς σύγχρονης κατοχής της Πατρίδας μας σε κρίσιμες για τον λαό στιγμές:

  • Από τη στιγμή που επελέγη για το ΣτΕ, από όσα γνωρίζουμε, υποστήριξε άμεσα ή έμμεσα όλα τα Μνημόνια και τους συναφείς Νόμους, εγκρίνοντάς τους ως «συνταγματικούς» και «νόμιμους»  σε προσφυγές των πολιτών και άλλων φορέων εναντίον τους, νομιμοποιώντας έτσι δικαστικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και τη μεταβίβαση των πολιτικών και οικονομικών εξουσιών/αποφάσεων από την ελληνική βουλή στην ΕΕ.
  • Τον Ιούλιο του 2012 ενέκρινε ως νόμιμη την παραχώρηση 4000 δασικών στρεμμάτων στις Σκουριές και στο Μαντέμ Λάκκο στην Eldorado Gold και με στόχο την εκχέρσωσή τους. Τον Φλεβάρη επίσης του 2015 διέταξε τη συνέχιση των έργων των μεταλλείων στη Χαλκιδική, απορρίπτοντας την προσφυγή των κατοίκων στις Σκουριές για την διακοπή τους.
  • Τον Μάρτη του 2015 η κ. Σακελλαροπούλου προτείνει την αθώωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη δίκη για τη λίστα Λαγκάρντ, ανοίγοντας τον δρόμο για να πεταχτεί η βαρυσήμαντη αυτή λίστα στον κάλαθο των αχρήστων.
  • Σε αναγνώριση των υπηρεσιών της στην Υ/Ε τον Οκτώβρη του ’15 τοποθετείται (από τον «αριστερό» Τσίπρα και την ευρωκατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βέβαια) στη θέση της αντιπροέδρου του συμβουλίου της επικρατείας, ενώ τον Οκτώβρη του ’18 την προάγουν και στη θέση της προέδρου, με φανερό στόχο τη μελλοντική της πορεία ως προέδρου της «δημοκρατίας».
  • Στις 16 Ιουλίου του 2019- ως πρόεδρος πλέον του ΣΤΕ- αποφασίζει τον οριστικό τερματισμό του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων.

Πρόσφατα, τον Δεκέμβρη του 2019, σε μια υπόθεση ιδιαίτερης σημασίας, αυτή του Ρώσου Αλεξάντερ Βίνικ (Mr. Bitcoin), κατηγορήθηκε  για “κακοδικία”, μεταξύ των οποίων και από την συνήγορό του Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι ένας άνθρωπος χωρίς δικαιώματα, κρατούμενος παράνομα 30 μήνες στην Ελλάδα, χωρίς να κατηγορούμαι για τίποτε. Θέλουν να με εξοντώσουν για την τεχνογνωσία μου.

Θέλουν το κεφάλι μου επί πίνακι, μόνο και μόνο για τις γνώσεις και τις τεχνολογικές μου ικανότητες. Υφίσταμαι βασανιστήρια και ψυχολογικό πόλεμο για να σπάσω. Δεν μου επιτρέπουν να πάρω καθαρό αέρα, η τελευταία φορά που προαυλίστηκα, για λίγα λεπτά, ήταν την παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου 2019…

Έμαθα ότι η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, μετά από όσα έκανε στην υπόθεσή μου, προτάθηκε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδας. Έδωσε το κεφάλι μου επί πίνακι και τώρα την προτείνουν για Αρχηγό του Ελληνικού Κράτους. Τι ελπίδα έχω απέναντι σε τέτοιες εξουσίες, απέναντι στις Κυβερνήσεις ΗΠΑ και Γαλλίας; Δυο κρατών στα οποία δεν έχω πατήσει το πόδι μου, αλλά με θέλουν στο έδαφός τους για να με χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινο πολεμοφόδιο έναντι της χώρας μου, της Ρωσίας…» (Ολόκληρη η συγκλονιστική δήλωση του Αλεξάντρ εδώ ).

Μία τέτοια δικαστικό, όπως δείχνει και η τελευταία υπόθεση που ενεργεί ως ενεργούμενο κατευθείαν από τις ξένες ελίτ, επέλεξε το σύστημα γιατί είναι έμπιστο μέλος του, για να περνά ευθέως τη συστημική γραμμή μέσα από το ανώτατο αξίωμα της χώρας, το οποίο περιέχει συμβολισμό. Και ακριβώς η εκλογή της κ. Σακελλαροπούλου από όλα τα ευρωκατοχικά συστημικά κόμματα και βέβαια και από τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε το θράσος ως δήθεν «αριστερή» κυβέρνηση ν’ ανατρέψει σε μια νύχτα την απόφαση του λαού η οποία έμμεσα στρεφόταν  κατά της ΕΕ, φανερώνουν τον ρόλο για τον οποίο την επέλεξαν : την ουσιαστική και απόλυτη συμπόρευσή της στην επιβολή της Νέας Διεθνούς Τάξης της Νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης στην χώρα μας.

Έτσι, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, μια καθαρά πολιτική θέση στη κορυφή της πυραμίδας δίνεται σε έναν τεχνοκράτη και όχι σε πολιτικό, αφενός γιατί είναι πολύ ευκολότερος ο έλεγχος ενός τεχνοκράτη που δεν έχει να δώσει ούτε τυπικά λογαριασμό στον λαό και αφετέρου γιατί αυτός είναι ο σχεδιασμός της υπερεθνικής ελίτ για τη Νέα Διεθνή Τάξη. Δηλαδή, άχρωμοι τεχνοκράτες που δεν έχουν καμία άμεση σχέση με τον λαό να διοικούν τις επαρχίες της ΕΕ και να δίνουν λογαριασμό μόνο στα υπερεθνικά αφεντικά τους που άμεσα ή έμμεσα τους διόρισαν.

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 21/1/2020